Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir aš nesuprantu... Nors, kai bandau bendrauti, pvz, su savo sūnumi, tai panašiai - kol po žodį ištraukiu, tai kantrybė išsenka.

Jo, Santariškėse, ten lėkėm po traumos, ten ir ateit liepė. Mums operacijos gal nereiks. Ale vaikai kaip greit pripranta prie visokių nepatogumų, neįtikėtina. 

Abelo tikras auksas :wub: 

Katuko prisižiūrėjus užsimaniau megzt :). Žalias matytas, medvilninis ne, abu neblogai žiūrisi, kiek aš per tel be akinių įmatau :)

Atsakyti

Kažkokia nevykusi aš šaindien.  :oh: Diena į pabaigą, o aš taip nieko doro ir nenuveikiau  :frusty: Truputį darbai įsiurbė - blogai būti darbinį kompą parsinešus  :dry2: Paskui gerą valandą išvedinėjau Čiapajevo konstantas - bandysiu šilkinę palaidinę megzt. Bandžiau pradėti, tai tik iš trečio karto pavyko, tada klaidą įvėliau, taisiau... :oh: Galiausiai numečiau - matyt ne ta diena šiandien  :unsure: 

Nepagyriau nei Šarangės, nei Katuko, jaučiuosi tikra lietuviška pavidolė...  :huh2: pavydžiu gražių ir pavykusių mezginių, pavydžiu kaip gerai atrodot... :B man nei mezginiai pastaruoju metu nesigauna, nei savim esu patenkinta, jaučiuosi sena ir sugriuvusi, ir dar graužiu save, kad nieko dėl to nedarau  :oh:​ 

Atsakyti

Dėkui Katuk, kad dalinies, paveiksluojuos, kažko ilgokai jis mane kirbina, tai gal ir imsiuos... Kišenės man ten vienas iš tų must be dalykų... O tuo tarpu kašmyrinė rūžavybė jau skalbiasi, dar taip sėkmingai nesu nubrūžinusi šalio, nieks niekur neužkliuvo, nepasitempė ir nepabėgo, gal kad siūlai fabričnai susukti, o ir šiaip iki skalbimo nei šilku, nei kašmyru net nekvepia, toks standus, kietas siūlas, bet brūžinosi, kaip per sviestą. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 08 balandžio 2019 - 17:29

Lace kokia palaidine planuoji is silko?

As parsiveziau groziu ir bijau net pajudint kad nesugadinciau 😆

Atsakyti

Aš irgi kaip tikra pavidolė tyliu ir apie Šarangės, ir apie Katuko mezginius :B Visi gražūs :wub: ir netgi reikėtini. 

Pas mane ant virbalų jau vasarą - medvilnė, viskozė. Gal net kas nešiojamo gausis... 

Atsakyti

Qqt, nu papasakok ka matei wooly, a kacmyru yr, o kupranugario su silku matei? Zvyneliu ant juodo kokio brangaus siulo buvo? O pardaveja ziilais pusilgiais plaukais buvo, sneki toookia, madinga, jaunatviska :wub: .

Atsakyti

Soliuk buvo buvo ta pardaveja, garbanota tokia ane?labai fainuole Buvo juofo su zvyneliais, kolege pirko, berods medvilne silkas kasmyras..bet storas labai mano akim ziurint Kupranugarius ciupinejau, kacmyru yr aisku, kaip nebus, ale manes link vasariniu lentynu trauke

Grobio fotkes sudejau instagraman

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 balandžio 2019 - 19:23

Qqute, o tundrom gal gali kur kitur sukelti, pvz FB? 

Atsakyti

Pabandysiu, bet telefonas paskutiniu metu streikuoja, nenori zmoniskai fb su fb draugaut...o nuotraukos jame..gal is instagramo tiesiogiai pameginsiu ar is pikasos

Nors nuotraukos yra nuotraukos, vistiek realiu spalvu neperduoda

Atsakyti

Lace kokia palaidine planuoji is silko?

As parsiveziau groziu ir bijau net pajudint kad nesugadinciau 😆

Bandysiu replikuoti savo kažkada iš kiniško šilko megztą su smulkiom pynutėm. 

Atsakyti

Bandysiu replikuoti savo kažkada iš kiniško šilko megztą su smulkiom pynutėm. 

tavo pavartotas veiksmažodis priminė vieną serialą

gal tu irgi tuos pačius serialus žiūri, kaip ir aš :D  nors nemanau...

man net gėda kam papasakot, bet tiesiog MB yra užsikabinęs už vieno tokio, tai tenka sudalyvaut žiūrėjime : Star Trek.

tai ten maistelį replikuoja toks aparačiukas :D  ištari garsiai pavadinimą, o jis tau susintetina su visu indu :D

gerai būtų ane, taip megzti :D

aš tai šiuo metu net neturiu ką ištart tokiam replikatoriui......

qqtės lobiai seilėtekį kelia...

Atsakyti

tavo pavartotas veiksmažodis priminė vieną serialą

gal tu irgi tuos pačius serialus žiūri, kaip ir aš :D  nors nemanau...

man net gėda kam papasakot, bet tiesiog MB yra užsikabinęs už vieno tokio, tai tenka sudalyvaut žiūrėjime : Star Trek.

tai ten maistelį replikuoja toks aparačiukas :D  ištari garsiai pavadinimą, o jis tau susintetina su visu indu :D

gerai būtų ane, taip megzti :D

aš tai šiuo metu net neturiu ką ištart tokiam replikatoriui......

qqtės lobiai seilėtekį kelia...

Megzt taip būtų visai neįdomu :D mezgime procesas taip pat svarbu, kaip ir rezultatas :D

O serialas geras :ax:  O žiūrint iš dabarties perspektyvų, čia net ne serialas, - visas kultūrinis reiškinys :mirksiukas:

Atsakyti