Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u: 

Kuo gerai tos mezgiminės atostogas, kad galiu išsimiegoti  :D Savaitgaliais miegočiau, bet vyras primygtinai prašo ne vėliau 9 valandos atsikelti, nes jam paskui galvą visą dieną nuo persimiegojimo skauda.  :) 

Katuk, net nežinau iš kur aš tą žodį ištraukiau, tavo serialo nežiūriu. Bet gėdytis tai visai nėra ko, aš pvz kai vyras komandiruotėse, tai vakare prie mezginio kokią Rosamundės Pilčer lygio melodramą pasileidžiu  :D​ 

Atsakyti

Nuu, baikit

jei norit gėdytis tai pasakysiu, kad aš būna rusiškas melodramas pažiūriu :) tai aš už jumi galiu pasigėdyt

aha man irgi galvą nuo persimiegojimo skauda, geriausiai kai kokią 8 atsikeliu savaitgaliais, nors turbūt miegočiau ir iki 12

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 balandžio 2019 - 09:55

Lace, o kodėl tu turi keltis, jei tavo vyrui galvą nuo persimiegojimo skauda?

Atsakyti

aha, daktaras Who irgi buvo žiūrimas, bet kažkaip prasprūdo pro mano akis :D

sakote, nereik gėdytis :hmm: nu mus abu su MB juokas ima, kai žiūrim. ten iš tikro visko yra, ir melodramų ir tragedijų ir kovinių elementų. aišku, neapseita be fantastikos. bet jis toks - pasaka su amerikietiškais elementais. dauguma kosminių rasių yra piktos, žiaurios, žemo intelekto, tik vieni žemiečiai yra kilnūs, protingi, patys pirmi nepuola ir su visais nori draugauti

galėčiau netgi papsakoti, kuri versija man labiausiai patinka, turiu mėgiamus personažus :D

Atsakyti

Nu katuk tai čia kaip ir tautos kai kurios, "visi aplink priešai mes vieni geri"

ar atskiri žmonės "aš viens protingas visi aplink durniai"

tai taaaip žmogiška

Atsakyti

aha, daktaras Who irgi buvo žiūrimas, bet kažkaip prasprūdo pro mano akis :D

sakote, nereik gėdytis :hmm: nu mus abu su MB juokas ima, kai žiūrim. ten iš tikro visko yra, ir melodramų ir tragedijų ir kovinių elementų. aišku, neapseita be fantastikos. bet jis toks - pasaka su amerikietiškais elementais. dauguma kosminių rasių yra piktos, žiaurios, žemo intelekto, tik vieni žemiečiai yra kilnūs, protingi, patys pirmi nepuola ir su visais nori draugauti

galėčiau netgi papsakoti, kuri versija man labiausiai patinka, turiu mėgiamus personažus :D

Taigi ir sakau, kad geras serialas :D visi randa sau ką nors įdomaus  :D kam dramos, kam karas, dar ir politikos yra  :D 

Žiūri sezonus, filmuotus paskutiniame praėjusio amžiaus dešimtmetyje: jokių popierių - visi naudojasi pad'ais  :D ir jokių hakerių  :lol: 

Atsakyti

Rrrrr papiktinta.... šnd mane nusiuntė į Sapiegos g-vę PRIE SOBORO. Jeigu ką, tai Sapiegos g-vė- prie pašto, kitam Laisvės gale...... Žiūriu į mapsą, žiūriu į Soborą ir nesuprantu  :oh: visa laimė, kad pro tą Soborą buvo pakeliui, o ne specialiai ėjau.

Atsakyti

M. vėl ausų uždegimas :B Aišku beveik šventė, nes ausų neskauda, bet į mokyklą neleido :D Juokingiausia tai daktarė. Sesutei liepė paimt kraują tyrimams į kitą laboratoriją, ta sako taigi vietoj galim crb padaryt, kam čia vežt. O daktarė taip rimtai "vežam, čia gi TIE su crb 300" :D​ 

Atsakyti

Liniuka vis dar nepersirašėt į kitą polikliniką?

O Tai kaip atrado uždegimą jei ausų neskauda?temperatūra?

Niuma tai kur tau reikėjo? į Sapiegos gatvę ar prie Soboro?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 balandžio 2019 - 12:11

O tai kaip sužinojot, kad uždegimas, jei neskauda?

Aš buvau ta, kuri su ausim vargo ilgą laiką.. Paskui kažkaip išaugau.

Atsakyti

Užgulė ausis, su viena dar ir beveik negirdi, traška. Daktarė pažiūrėjo, tai būgneliai paraudę ir įtempti. Nu kuo ne uždegimas?  :) 

Qqte, dar nepersirašėm. Gi mergina šitą daktarę baisiai garbina. Tai palauksim, kol daktarė pasikeis :D 

Atsakyti

čia tą Agnę?

Atsakyti