Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Taigi ir sakau, kad geras serialas :D visi randa sau ką nors įdomaus  :D kam dramos, kam karas, dar ir politikos yra  :D 

Žiūri sezonus, filmuotus paskutiniame praėjusio amžiaus dešimtmetyje: jokių popierių - visi naudojasi pad'ais  :D ir jokių hakerių  :lol: 

oi ne, buvo ten visokių istorijų su nuvogtom informacijom, užblokuotom technologijom ar netgi kompiuterinėm gyvybės formom

o iš tikro, tai kartais bežiūrint tokia baimė apima, nes yra gi visokių dalykų, kurie pirma atsirado fantastiniuose filmuose, o tada po kokio dešimtmečio ir realiai. tai vat jeigu taip įvyktų...

ką man megzti?????

Atsakyti

čia tą Agnę?

Aha. 

Atsakyti

ką man megzti?????

pailsėk  :mirksiukas: tiek čia jau visko primezgei-prirodei  :D beveik kaip qqte pasidarei  :rolleyes: 

Atsakyti

a ką aš ką aš? per daug noriu ar kaip?

Atsakyti

Aha. 

Kuo ji taip merginą žavi?kad simpatiška ir maloni?nu nes tokia ir yra, tik į klausimus tai paprastai ne jinai atsakinėja :) nu bet mes dėl peršalimo retai ir einam :D o kitką tai toks jausmas kad aš turiu jai pasakot

Atsakyti

Niuma tai kur tau reikėjo? į Sapiegos gatvę ar prie Soboro?

Sapiegos. Ir vis dar reikia.

Dar pasirodo, kad šiandien reikėjo 8.15 pas šeimos gyd siuntimų, o poliklinika priminimų sms neatsiuntė. Spėkit ar aš atsimenu, ką ir kur prisiregistravus esu..... Eisiu ryt be talono po darbo. 

Atsakyti

pailsėk  :mirksiukas: tiek čia jau visko primezgei-prirodei  :D beveik kaip qqte pasidarei  :rolleyes: 

aik jau, aš gi tik prikaupiu rodymui keletą, o mezgu tai oj kaip lėtai. vat per šiuos metus ta itik šitie du ir tebuvo. ar ne :hmm:  nu... margių redį anais metais mezgiau, baltą nebent baigiau šiemet, o kap ten buvo su Merigold, tai net ir nepamenu :D

Atsakyti

Sapiegos. Ir vis dar reikia.

Dar pasirodo, kad šiandien reikėjo 8.15 pas šeimos gyd siuntimų, o poliklinika priminimų sms neatsiuntė. Spėkit ar aš atsimenu, ką ir kur prisiregistravus esu..... Eisiu ryt be talono po darbo. 

nu o tai telefone nusistatyt priminimą ne lygis? :hmm:

baa skamba kaip pas mus darbe pasiaiškinimas kodėl neatliko darbo, nes priminimo negavo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 balandžio 2019 - 12:49

aik jau, aš gi tik prikaupiu rodymui keletą, o mezgu tai oj kaip lėtai. vat per šiuos metus ta itik šitie du ir tebuvo. ar ne :hmm:  nu... margių redį anais metais mezgiau, baltą nebent baigiau šiemet, o kap ten buvo su Merigold, tai net ir nepamenu :D

O tai čia mažai :blink: dar tik balandis, o jau du  :rolleyes: 

Aš šiemet tik vieną pabaigiau :hmm: nu riešinės nesiskaito  :D 

Atsakyti

kur nesiskaito, aišku skaitosi riešinės, aš va kelis metus jų negaliu nusimegzt

Atsakyti

Kuo ji taip merginą žavi?kad simpatiška ir maloni?nu nes tokia ir yra, tik į klausimus tai paprastai ne jinai atsakinėja :) nu bet mes dėl peršalimo retai ir einam :D o kitką tai toks jausmas kad aš turiu jai pasakot

Turbūt labiausiai, kad šneka ne su manim, o su ja kaip su suaugusia :)​ 

Atsakyti

noriu ką nors pamegzti tokio smulkmeniško, t.y .smulkaus ir meniško :D  bet kad būt ir gražu ir nešiojama.

galvoju apie kiauraraštį kokį nors, bet kur jį nešiot :hmm:

dar turiu mintį ką nors su koketka (jei gerai pavadinau :hmm:  nu tipo kai koks nors raštelis apvaliai prie kaklo

tuoj vaizdais pakalbėsiu

Atsakyti