Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ni, pasirodo manęs tokie nekabina, kažkokie senoviški

nu to tak, šilkų ir kašmyrų prisipirkus tai ne lygis tokius megzti.

bet šitų aš ir nemegsiu, tiesiog tokio principo kažko noriu, bet niek ogražaus nerandu, va.

jeigu turėtumėt ką pasiūlyt.....

Nitės riešinės šiandien manęs nesužavėjo. bet matyt todėl, kad apskritai ši diena kažkokia nenormali, apturėjau čia darbinių stresų, kurių sprendimams turėjau 5 minutes sumoj. ir ne tik sprendimams, bet ir jų įgyvendinimams, tai dabar esu visiškai išsiderinus, išsibarsčius ir visai nesukaupiu dėmesio

Atsakyti

o tai ką raizgai? šilką?

taip, šilkinę repliką  :D Matyt taip ją ir pavadinsiu  :D​ 

Atsakyti

nepamenu koks ten originalas buvo, Ravelry yra?einu ieškot

Žemyna?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 balandžio 2019 - 14:39

Sveikos, 

Oho, kiek temų ir koks plepumas šiandien.  :bigsmile:

Replikavimo ir aš tik vieną reikšmę žinojau. 

Gedingų serialų nežiūriu, nes kas man nelimpa, pvz fantastika, tai visų pirma, man prieš save "geda", ta prasme, kad net fone erzina visokios nesanomes, bet čia mano problema jau tokia.. .  :oh: 

Aš Ukm buvau, turejau mini reikaliuką, tai prie to pačio Lidl, dar kavos su kursioke, taip ir prabego diena, kada čia dirbsi žmogus jei ner laiko.... Ryt vietine poliklinika, penkt vel Kaunas..  Ir vel savaites kaip nebūta.

Megzt ir aš nepradejau dar..  Arba tingiu arba laiko ner. 

Atsakyti

Va, ir aš - megzt nepradėjau - arba nežinau ką, arba laiko nėra, o oras megztinio yra... Vakar po  visų poliklinikų pomidorus persodinėjau. Taip blogai dygo ir dar sudygusių nemažai numirė, nes laiku nespėjau pamatyt, tai trūksta.... Bet jau taip nelaiku man visi pavasariniais ėjimai, kad baisu...

Mergička pirmą dieną į mokyklą buvo nuvesta, vyrui išėjus pamačiau, kad liko ranka neparišta, bet aš negalėjau nei minutės gaišti, kad užsukčiau į mokyklą, nes labai skubėjau į renginį... (jo, mano darbas panašiai kaip nuosavas verslas :), arba mūsų sąmoningumo lygis toks :) , arba tiesiog darbuotojų tik, dabar jau "net" 3, tik 1 išvis dirba tik kada gali po paskaitų, dar visa žalia...)

Atsakyti

Aš tai vistik norėčiau apginti fantastinio žanro kūrinius :D pasakos gi irgi fantastika. tai viena. arba tie visokie meilės romanai, taigi gyvenime taip ne visada būna :D filmai apie vampyrus prie kurio žanro?

o jeigu fantastiniais laikome tuos kosminius, tai jo, man ne visi patinka. bet vėlgi, kaip pažiūrėsi. nes Startrek yra pakankamai lengvas, ir jeigu ne aplinka (kosmosas) ir įvairios išgalvotos rasės, tai iš esmės visiškai elementarios gyvenimiškos situacijos ten nagrinėjamos: tos pačios meilės, požiūrių nesutapimai ir panašiai.

ir megzt prie jo labai gerai :D

bet niekam nieko neperšu

Atsakyti

šitą aną man tokis klausimas

jau seniai čia buvo sekta shellseekeri kai mezgė man tada nereikėjo o dabar va įsireikėjo

bet skaitau skaitau aprašymą, nežinau ar gerai suprantu, ten nėr to rostoko ane?

jauč viršų pagal save tada reik megzt nes nu lips aukštyn?

Atsakyti

nėr rostoko. lips aukštyn

Atsakyti

šiūds kaip dryžuot gražiai su juo :hmm:

Atsakyti

tai dėl to ir nėr rostoko :D

Atsakyti

o kaip šits? irgi senobinis?

e23991393df33f3188f5d263b74746cc.jpg

Atsakyti

šits gražus, tik apačios tokios nedaryčiau

:)

o man tai įsireikėjo kasdieninio megztalo, iš dviejų spalvų cotton merino :) nes turiu dvieju o vienos neužteks visam

tai va ir mėginu sugalvot, jau buvau užsimanius to su kišene bet nu nenoriu kad aukštyn liptų

reik tada arba plačiais dryžiais daryt ar mėgint išsisukinėt kaip Lace tenai nuapvalino kaklą

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 balandžio 2019 - 15:46