Sveikos,
Koooks gražus tas Katuko parodytas bright'as💙o iš mūsų kas nors jau jį mezgė? O gal mano žaliam pusšilkiui tiktų 🤨
Lace paaukotas šilkinis ♥.
Qqute gi mezgė tą Bright. Man irgi Katuko parodyti variantai, ypač ne mėlynas, suvirpino širdį iki beveik puolimo ant kelių Qqutei
. Šiandien apsivilkau Girfriends' cardigan, vis pamenu Kapseikos norą, kad pafotkinčiau, tai... veidrodyje pafotkinau, bt be ryšio, nieko nesimato. Labai jis man patogus ir mielas (išskyrus durną pridėtinį siūlą, dėl kurio žiauriai veliasi) beveik iki norėjimo daryti dublį sau iš kokio padoresnio siūlo. dar vakar mažoji pareiškė, kad jai kažkada žadėjau megztuką, o sesė ėmė siūlyti būtent šitą modelį, kurį pati irgi turi
. Bet kai aš prisimenu tą užknisantį ripsinimą, tai noras biškį sumažėja
. Nors labai patogu, galėčiau negalvodama imti ir pradėti, gal net iš to paties siūlo, tik nedėdama pūkelio...
manęs tas ripsinimas visai neužkniso. ir būtent dėl tų i-cordo imitacijos intarpų. nes vis turėjai prisimint, kurioj tu eilėj, ir kurias akis nukelt. t.y. neleido megzti miegant
inertiškai
man tai kaip tik mėlynas patiko. ir būtent dėl platesnės iškirptės, nes qqtės variantas toks biškį smaugiantis man atrodo...
Katuk, tavo gal siauresnis, bent man vizualiai taip atrodo
. Icordo imitacija neįsiminė kaip darbo palengvinimas
, o ant rankovių, kadangi mezgama apvaliai ir tikrai reikia atsiminti, tai užkniso, lėtino darbą, tai savo versijoj to atsisakiau net. Man tai tas mezgi mezgi gerom akim ir vis ant vietos - persimegzdavau, o rezultatas neįspūdingas, užkniso. dar kai sunkesnis siūlas, patįsta, vis mažiau megzt bent. Šiaip man lygusis mezgimas greičiau gaunasi ir patinka, nes mėgstu išvirkščias akis megzti.
Jeigu šiandien nieko nepradėsiu - užsigraušiu
. Ryt-poryt tai reikės tortą kepti...
Nite, tai ar jau parodė tą juodą skylę?
A ko tu manęs klausi ? Delfi skaityk
aš galvojau vienintelė mėgstu išvirkščias akis, man jos greičiau mezgasi
katuk aš pastebėjau kad kas turi problemų su skydliauke tai tiems uždaresni kaklai sunkiai net žiūrisi, bet žinok nei smaugia nei ką, nu gi per galvą nepralįstų jei smaugtų
šiaip man graži tavo parodyta variacija, bet tada gal arba platesnę tų apsukimų juostelę daryčiau arba nedaryt jos visai, pradėt nuo stulpelių o raštus tik šonuose ant rankovių, irgi labai gražu būtų
Iš Junko Okamoto repertuaro man patinka dar Plum megztuko variacija viena be kiauraraščio ir be žakardo
37986846_255286371782662_4256215012974002176_n_medium2.jpg 285,52KB
0 Parsiųsta kartų
va šita
https://www.ravelry....jects/E-ca/plum
galvoju kitam rudeniui tokį
A ko tu manęs klausi ? Delfi skaityk
Ten spaudos koneferencijos video yra, tai po visų liaupsių įdomu yra nuo 7:45 ir paskui maždaug nuo 19 minutės gabaliukas, kur moteriškė pasakoja. Toliau nežiūrėjau ... Nes iš to galutinio vaizdo nieks gi neaišku, ko jie ten taip cypauja
iš esmės pamatyt tokį objektą tas pats, kaip pamatyt obuolį Mėnulio paviršiuje. Tokios reikia skiriamosios gebos
Sveikos,
Katuk, man tas mėlynas labai akį patraukė 😉 keisčiausia, kad aš jį kaip visai naują pamačiau, tik kai pradėjau kapstytis, atradau kad aš jį ir Ravelry užsižymėjus❤️, paskui nuėjau pas Qqute žiū, kad ir tas lyg matytas, nu amnezija🙈tai originalas irgi labai gražu... Nu tikrai bręstu megztukui, jau nė nepamenu, kada paskutinį mezgiau. Gal čia nauji siūlai taip veikia🤨