Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

gražus tas Qqtės parodytas, ale bet tik ta konkreti fotkė, kitus pažiūrėjus nebelabai. o dar pastebėjau, kad ta dizainerė mėgsta fotkinti kaip Olaiva :D  kampukais tik, tai bendro vaizdo niekaip neįmanoma įžvelgti

tai ten ne jos ta fotkė ten šiaip viena rusaitė berods numezgė

o jos tam modely tai jomajo, ten viršuj ir kiauraraštis ir žakardas..ir būtent tas kiauraraštis man ten nesižiūri

Labas rytas  :4u:

vakar taip impulsyviai nusipirkau kažkokią stebuklingą veido kaukę.  :unsure: už milijoną pinigų  :B suvystė mane, gyvenimo vėtytą ir mėtytą, jaunutė mergaičiukė. Buvau trumpam į Akropolį užšokusi, mane beeinančią praktikškai už rankos pačiupo mergina iš kažkokio kosmetikos “kiosko”, kur praėjimuose pastatyti.  :unsure: visada pro tokius kažką aktyviai siūlančius pardavėjus einu tiesiu taikymu, stengiuosi akių kontakto vengti, o čia kažkaip merginai pavyko mano dėmesį patraukti, tada jau kažkaip nemandagu buvo tiesiog nueiti

mane vieną kartą irgi taip pagavo

prisipirkau tada ir šveitiklį kažkokį druskinį, kur stovi giliai įkištas ir rankų kremą ir dar dildę

tai va ta dildė buvo geriausia iš visų kada naudotų,baigia atšipt, eičiau pirkt vėl bet bijau nereikalingų dalykų milijoną nusipirkt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 balandžio 2019 - 09:52

ar ne Izraelio a kosmetika?

Ne, JAV ;)

Atsakyti

Šarange, kiek metrų blizgio susinaudojo megztukui?

Atsakyti

O koks pavadinimas įdomumo dėlei, kokią salelę aplenkt, kad piniginė ryškiai nepatuštėtų? :D.

Katuk, va tau su koketka:

0EF073C8-75F3-4A61-85EB-8A5E88F1DF47_med

https://www.ravelry....ns/library/inse

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 balandžio 2019 - 11:47

O koks pavadinimas įdomumo dėlei, kokią salelę aplenkt, kad piniginė ryškiai nepatuštėtų? :D.

Dėl viso pikto, aplenk visas :D O tai nuo vilko bėgi ...

Atsakyti

man va šits su koketka gražus

gaila per vėlai užmačiau

Priedas  IMG_1825_medium2.JPG   264,1KB   0 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry..../library/eula-3

Atsakyti

Nite :D

Aš neseniai pagimdžiau :). Kaip tik po pirmos keliolika buvo. Prieš 18 m. Beveik penkiakilograminį sūnų. Dabar beveik dvimetrinis. Gerai mano draugė ir įvardijo (tik mintis, nepažodžiui) - gal pati gamta taip surėdo, kad suaugę vaikai tampa atžarūs ir nelabai mieli - kad atėjus laikui juos lengviau paleistume. Nelabai pavyko ryte smagiai pasveikint, prastas ryšys buvo. O vakare draugeliai italai žadėjo fiestą jam daryti kažkur, jaučiu, visai nepagausim... Torto dar nepažiūrėjau, kokį kepsiu... 

Atsakyti

man gal visai gražu būt pilnai tokiu kiauraraščiu :ax:

bet šiandien gal jau nebenoriu tokio

gal tokio :hmm:  kaip jums?

0804b77c43841d9b0f2e7d7f4e2005b2.jpg

Atsakyti

fainas, ypač spalva ir ma tie atvartai patinka :) gali būt ir be kiauraraščio :D

Atsakyti

oj, kažkaip kol rašiau, tiek naujų postų

qqte, taviškis gražus, bet turiu įtarimą, kad dėl spalvos :D

Restar, bet svarbiausia gi noras ir jausmas. vaikinas suprato, kad norėjot pasveikint, o kaip jau gavos tai nelabai ir svarbu

Atsakyti

fainas, ypač spalva ir ma tie atvartai patinka :) gali būt ir be kiauraraščio :D

mano būt toks žalokas, kažkas panašaus į samanas. per cepelinus gi padovanotas siūlas :D  vėl.

Atsakyti

dar va galvojau apie tokį

oldies009_medium2.jpg

https://www.ravelry..../library/oldies

nes tie mano siūlai medvilnė su vizkoze matyt, apsuktas plonas blizgus siūliukas. tai reikai modelio kažkokio, kuriam nereiktų formos

dar kitus siūlus turiu, kurie su šiek tiek elastano, tia tam netinka visokie laisvi modeliai. bet tuos reikia susisukt, nes ant babinos ir plioni

Atsakyti