labas rytas
nu kažkoks nesibaigiantis tas mano natsumis
liko jau tiek mažai o vis neužbaigiu
Nu blyn, neleidžia foto įkelt. https://www.instagra...id=z1bt77gbddndhttps://www.instagra...id=qplcqtezdkcg https://www.instagra...d=1870emktqiful
Labas rytas,
Pabaigiau blizgę vakar,
Kaip tik vakar pagalvojau, ar dar nebaigei? ![]()
Aš toliau keliauju per gyd. Pvz bandau kitam antradieniui sutalpint 2 procedūras ir 2 konsultacijas per 2 įstaigas. Imsiu mamadienį. Tik gaunasi, kad procedūra vėliau, nei konsultacija pas gyd, tai eisiu su talonu, bet ne savo laiku
registratūroj patarė.
Palikau mašiną servise planiniam diržo keitimui. Taip mano šilkai su kašmyrais ir plaukia pro šalį. Tiksliau, iškeičiu į gyvenimo patogumą.
Vo, į ankstesnius modelius prikišam spuogų ir gaunasi madingi mezginiai. Siūlų parduotuvėm džiaugsmas- sąnaudos didesnės
dryžuot.
merinai kažkaip, net nežinau, ar verta pradėt, nors kaip tik vakar iri nusigriebiau kažką šiltesnio. kažką senų laikų dar Klngrd pirkto. kažkokio tipo šilko yra net, bet pradėjau vyniot į kamuoliuką, nes sruoga labai slidi, tai jomajo, kaip elektrinosi, tai supratau, kad šilkas yra visiškai sintetinis. tai iškart ūpas krito, bet kadangi jau buvo vėlokai, tai kelais eilutes pamezgiau tik dėl to, kad pamegzčiau
gal vis dė lto Natsumi.... siūlo turiu, bet merinas.... turiu ir ne merino, bet jis nelabai tinka tam modeliui
gražus tas Qqtės parodytas, ale bet tik ta konkreti fotkė, kitus pažiūrėjus nebelabai. o dar pastebėjau, kad ta dizainerė mėgsta fotkinti kaip Olaiva
kampukais tik, tai bendro vaizdo niekaip neįmanoma įžvelgti
žodžiu, gyvenimo tragedija
Labas rytas
vakar taip impulsyviai nusipirkau kažkokią stebuklingą veido kaukę.
už milijoną pinigų
suvystė mane, gyvenimo vėtytą ir mėtytą, jaunutė mergaičiukė. Buvau trumpam į Akropolį užšokusi, mane beeinančią praktikškai už rankos pačiupo mergina iš kažkokio kosmetikos “kiosko”, kur praėjimuose pastatyti.
visada pro tokius kažką aktyviai siūlančius pardavėjus einu tiesiu taikymu, stengiuosi akių kontakto vengti, o čia kažkaip merginai pavyko mano dėmesį patraukti, tada jau kažkaip nemandagu buvo tiesiog nueiti, tai prisėdau. Tada jau labai profesionaliai mane “suvystė” - pasakojo, klausinėjo, tepė ant veido kažkokias stebuklingas mosteles.
Tikrai nuoširdžiai žavėjausi, kaip mergina dirba - tvirtai, bet nesukeldama pasipriešinimo, tai pagirdama, tai pasakydama lyg nešališką pastabą, privertė mane pasijusti per mažai dėmesio skiriančią savo odai ir sukelti norą tai keisti čia ir dabar. Ir kaip netikėta - sprendimas buvo čia pat po ranka, ir dar jam kaip tik didelė akcija
Žodžiu, išėjau su pirkiniu...
Teisybės dėlei ir pati kaukė įspūdį padarė, tepė man ant vienos pusės veido, kad palyginti galėčiau - iš tiesų po 10 minučių matėsi akivaizdus skirtumas, beveik visai nuėmė odos paraudimą, palygino mimikos raukšles.
o grįžusi nami pagooglinau apie tą kosmetiką, kaina oficialime puslapyje šokiravo dar labiau - 700$
Sveikos, vakar mėginuką tik prasimezgiau, jau beveik sugalvojau replikuoti Girfriend's cardigan vasarinį tąsomą variantą, bet ryte po skalbimo suabejojau šiek tiek. Turiu kažkokio siūlo iš Mnao siūlai, ten lyg medvilnė su merinu + pridėjau lino. Toks standokas tas mezginys gaunasi, šiurkštokas, paliginus su merinu kokiu. Tai net nežinau. ir spalva tokia mėlyna, bet nekelianti jokio džiaugsmo. Šiaip tai vaiko megztiniui ją pirkau, bet to siūlo nemažai, o vaikas, kad ir dievina mano mezginius, bet nelabai panešioja, realiai nelabai yra kur ir kada jam.
Eisiu kraujo priduot tuoj, tai likau dirbti iš namų. Inkstų echoskopiją vienur pasiūlė birželio pradžioj, ir net mokamai tik gegužei pavyko užsirašyt. reikai būt 7 val nevalgius negėrus, o mokamiems pacientams nebūna talonėlių iš ryto, va
. Tik ironiškai juokauju...
Lace aprašyta situacija man super pažįstama - ir lygiai taip stengiuosi, ir lygiai tai vieną kartą būtent Akropoly pagauta buvau. Irgi jaučiausi išleidusi milijoną. t.y. 100 eurų gal, jeigu ne daugiau. Tik ne tokiam produktui. Būsi graži
, kaip milijonas pinigų
. O kas padaryta, tas padaryta, gal tikrai bus gerai.