Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena,

Oi, koks gražus šitas katuko paskutinis :wub:

Restar, riešinių dar nesusiuvau, tai ir neatidaviau.

Ir suknia dar bagažinėj. Ant pakabos nufotkinau, bet tikiuos, gal ant klientės pavyks :rolleyes:

Atsakyti

spuogynas, bet neatrodo labai patogus

5090b7ffa6754fd00b33596403122fc4.jpg

Atsakyti

Nite, o kur mezgi?

Vakare lovoj, o dieną, jei pavyksta išvis pamegzt dieną :rolleyes: , ant kėdės prie kompo su jutūbe arba kartais kosmose :mirksiukas:

Atsakyti

aš irgi lovoj mezgu, nu arba ant lovos (neparuoštos miegojimui ir ne po kaldra tai skaitau ant lovos :D )

Atsakyti

aš nebemezgu jau senokai lovoj, ar ant lovos. nepatogu nugarytei.

ant kėdės irgi kažkaip prastokai, nes man reikia kažkur kojas susikelt :rolleyes:

NIte, bet aš galvojau, kad tu per vaiko užsiėmimus kažkur mezgi :hmm:

Atsakyti

aš nebemezgu jau senokai lovoj, ar ant lovos. nepatogu nugarytei.

ant kėdės irgi kažkaip prastokai, nes man reikia kažkur kojas susikelt :rolleyes:

NIte, bet aš galvojau, kad tu per vaiko užsiėmimus kažkur mezgi :hmm:

Aš lovoj už nugaros papildomą pagalvytę užsikišu :rolleyes: 

Mezgu mezgu, kol vaikas pas logopedę :D ant kėdės už durų. Va ten tai nepatogu sėdėt  :rolleyes: 

Atsakyti

Aš tai  namuose mezgu arba kėdės prie kompo, arba ant sofos, kuri naktį pavirsta miegamojo lova. O šiaip dar mezgu ir troleibuse kartais ir dar kur, tai jau kaip pasitaiko. Šiaip pradėjus lankyti pilatesą nugara gerokai atsparesnė pasidarė. Anksčiau greičiau paskausdavo. Miegojimui paruoštoj lovoj, niekada nesu mezgus.

Atsakyti

aš būna ir ryte prabudus savaitgalį kai dar tingiu keltis lovoj pamezgu pvz kol vyras blynus kepa

Atsakyti

Aš lovoj už nugaros papildomą pagalvytę užsikišu :rolleyes: 

nepadeda, aš nuslystu.

o be to, apšvietimas nepritaikytas.

o be to, kai atsirado telikas namie, aš mezgu tik su juo :D

Atsakyti

Aš dažniausiai lovoj mezgu Arba ant kampinės lovos prie tv.

Atsakyti

Aš tai mezgu ant sofos kojas ištiesus.

Arba sėdžiu nepatogiai prie mašinos.

Nite, tai ar jau parodė tą juodą skylę?

Atsakyti

Pasirodysiu su dar vienu šilkiniu daigtu. Šilkas iš wooly, pirkau sau kokiai vasarinei palaidinei, bet užmatė Rūta ir labai prašė iš jo numegzti šaliką prie jos šviesaus pavasrinio paltuko.  :rolleyes: Gaila, kad foto neperteikia šilko jutiminio malonumo  :wub: 

25F533AF-0502-44E9-BD03-4BEF38CBB887_med

6F84DB26-6757-4F51-BB27-59C0D07A8B10_med

6750D99B-1890-4295-B7EF-36660717A406_med

Atsakyti