Lace, labai gražu...kažkaip jei sau ir nelabai nusimezgi, tai dukras labai vykusiai dabini👌
Lace, labai gražu
ir vaikas gražus, plaukučiai kokie...
bet spuogų vistiek nenoriu
Lace, numezgei mano Saulės svajonių megztinį
. Vakar kaip tik šnekėjom, kad nori žydro (čia jau kaip dievas duos, nes tokio siūlo neturiu, dar tinka ir geltonas, ir baltas sakė), užsegamo ir su spuogais (buvau suradusi Šarangės dukros megztuką, tai labai labai užsimanė). O jau foto kokios gražios, Vaiva žavi tokia, romantiška, šukuosena nuostabi
. Mano mergička irgi sakė, kad norės kirptis. Žodžiu, beždžioniausiu
. Tu jį nuo viršaus ar nuo apačios mezgei? Lyg reglanas, ar antpetis ten?
Dar apie šitą tavo galvojau jau seniai, bet gal spuogius parasčiau mano smegenims bus. Pasidariau vėl geležies atsargų tyrimą ir iš savijautos, nors jau ne vieną mėnesį geriu geležį gana tvarkingai (išimčių būna
), panašu, kad trūkumas nemažėja, o padidėjo...
kam norisi tik biškiuką spuogų

o kam norisi ir spuogų ir koketkos

Aš kankinuos, jau ir po kiauraraščius žvalgaus, nerandu ko nusigriebt🙈
Tie su koketkom irgi faini, bet nėr, kad reik čia ir dabar... O ir nelabai suprantu kaip jie ten platinasi, gal ir nėr bendros taisyklės, tikriausiai reik matuot... Et negi vėl imsiuos kokios smulkmės
Lace, numezgei mano Saulės svajonių megztinį
![]()
![]()
. Vakar kaip tik šnekėjom, kad nori žydro (čia jau kaip dievas duos, nes tokio siūlo neturiu, dar tinka ir geltonas, ir baltas sakė), užsegamo ir su spuogais (buvau suradusi Šarangės dukros megztuką, tai labai labai užsimanė). O jau foto kokios gražios, Vaiva žavi tokia, romantiška, šukuosena nuostabi
. Mano mergička irgi sakė, kad norės kirptis. Žodžiu, beždžioniausiu
. Tu jį nuo viršaus ar nuo apačios mezgei? Lyg reglanas, ar antpetis ten?
Dar apie šitą tavo galvojau jau seniai, bet gal spuogius parasčiau mano smegenims bus. Pasidariau vėl geležies atsargų tyrimą ir iš savijautos, nors jau ne vieną mėnesį geriu geležį gana tvarkingai (išimčių būna
), panašu, kad trūkumas nemažėja, o padidėjo...
Vaivos šukuosena taip gražiai kasdien neatrodo, čia aš priprašiau galvą išsiplauti ir dar su apvaliom šukom šiek tiek padžiovinau
Megztukas megztas nuo viršaus be siūlių, paprastas reglanas. Kūną pirmą kartą sugebėjau nusiaurinti, kaip ir įmanoma nešioti buvo, bet nusprendžiau perdaryti, kad dar ir rudenį-žiemą panešiot galėtų. Rankoves gal pailgint rudenį reikės, bet kai nuo viršaus megztas, maža problema.
Dėl siūlų - turiu tau geltoną pasiūlymą
Kažkada ieškojau pridėtinio siūlo prie turimo šilkmocherio, tai prikaupiau įvairių atspalvių geltonos, o pas mane namie geltonos mylėtojų neatsirado
Lace dukros viena už kitą gražesnės, net megztinis nublanksta, nors jis irgi gražus. ![]()