Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o aš labai ombre megztuko noriu...jei iš merino,tai visokių spalvų po gijelę turiu.pilkai melsvai kažkokio...bet nuobodu lygiai virbaluot,reik kažkokio minimalistinio rašto gal...šiandien taip miegas ima,kad stovinti kaip arklys vos neužmigau :D

vat tokio spalvinio jūrinio perėjimo :

611da1de0646d11467813d3fc22429c7.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 11 balandžio 2019 - 15:46

aš tokio pereienančio gal iš lino norėčiau

Atsakyti

Nepaprasčiau būtų jau numegztą megztuką taip nudažyt :D

Atsakyti

Nepaprasčiau būtų jau numegztą megztuką taip nudažyt :D

idealiausia tai nusipirkt būtų...

Atsakyti

Lace, mano akys tai sužiba apie geltoną išgirdus.  Bet realiai, tai aš turiu. Vieno blankoko merino nuo rogučių, kitos kiaušinio trynio geltonos pusvilnės iš berniukų.  Ieškojau tada labai seniai jau ir vis dar nieko nesumezgiau, tik dukrai kepurę... Dar iiš NIumos turių tos pusalpakės, bet gal tik pora kamuoliukų, reikėtų susirasti, bet ne kažkas išeis.

Man atrodo, kad Ristina yra dariusi kitos spalvos spuogus kažkaip. Man mintyse vis kirba ta idėja, bet aš pati nesusigalvosiu kaip tai padaryti. Gal kur pastebėjot kokį masterclass'ą? Youtube lyg ieškojau, bet angliškai, tai lyg neužmačiau. Rusiškai nemoku :)

Atsakyti

Ziuriu ziuriu i megztukus ir noris visu.... aisku jie.ant manes tik prie -40 gerai atrodytu ir nereiktu 5kg siulu :lol:​ 

Atsakyti

Restar- paprasčisusiai su vašeliu išnert. 

https://www.instagra...id=ddngxroi6q98

Atsakyti

Niuma, bet tai čia ta pati spalva, aš noriu, kad spuogas būtų kitos spalvos. Tai pririšti tiesiog siūlą? Ristina lyg ir minėjo, kad su vąšeliu darė. O tai gal eina prispuoguoti visą mezginį numezgus? 

Atsakyti

Katukas šiandien labai į mano skonį pataiko :wub: Noriu kokių 80 proc...

Į ombre temą... Mezgu bliuzelę iš Whirl ombre kekiuko. Taip gražiai tamsėja, perėjimų nesimato :wub: Ir staiga vidury kokių 2 cm tamsesnis gabalas :B Ir išimt negaliu, nes ir taip siūlo gali pritrūkti. Nu ir taip pikta 23 eurus sumokėjus :B

Buvom su M. šiandien pas LOR. Tai pasirodo ausies uždegimo nėra, bet yra sinusitas :unsure:​ Gerai dar, kad antibiotikai tie patys tinka. 

Atsakyti

Lace, ir rūbelis, ir mergelė :wub:  M. irgi panašiai nusikirpo. Nusipirko plaukų tiesintuvą-suktuvą ir privertė mane išmokt juo naudotis :D​ Bet nors rezultatas geras, nes laiko jai lengvas garbanas kokias 4 dienas. 

Atsakyti

Niuma, bet tai čia ta pati spalva, aš noriu, kad spuogas būtų kitos spalvos. Tai pririšti tiesiog siūlą? Ristina lyg ir minėjo, kad su vąšeliu darė. O tai gal eina prispuoguoti visą mezginį numezgus? 

O kam rišt? Nu pridedi kitą siūlą tiesiog ir su juo padarai spuogus. Kito siūlo galus suriši arba susiuvi išvirkščioj pusėj. Aišku, kad gali ir numezgus prispuoguot :) 

Atsakyti

Man atrodo, kad Ristina yra dariusi kitos spalvos spuogus kažkaip...

Aš prineriu ant gatavo mezginio spuogus :mirksiukas: visaip esu dariusi, ir kitos spalvos, ir tos pačios.

Atsakyti