O kam rišt? Nu pridedi kitą siūlą tiesiog ir su juo padarai spuogus. Kito siūlo galus suriši arba susiuvi išvirkščioj pusėj. Aišku, kad gali ir numezgus prispuoguot
Nu taip.
Restar, mažiau filosofijų ir išvedžiojimų
daryk ir padarysi
Lace, mano akys tai sužiba apie geltoną išgirdus. Bet realiai, tai aš turiu. Vieno blankoko merino nuo rogučių, kitos kiaušinio trynio geltonos pusvilnės iš berniukų. Ieškojau tada labai seniai jau ir vis dar nieko nesumezgiau, tik dukrai kepurę... Dar iiš NIumos turių tos pusalpakės, bet gal tik pora kamuoliukų, reikėtų susirasti, bet ne kažkas išeis.
Taip ir nesupratau, ar reikia tau tų geltonų siūlų?
Aha, jau tikėjausi šitą išgirsti, pačiai juokinga, kai pagaunu save, jog tikiuosi, kad kitos tai jau žino kažkokį lengvą ir ypatingą būdą
. Pabandysiu. Bet tai nuo kurio dabar pradėt - spuogiaus ar šiaurkščiaus sau?
. Nuoširdukas tai mane suprastų
.
O du pradėti tai jau visai nelygis?
pas mane tai tiesiog būtinai turi būti bent du mezginiai ant virbalų, kad galėčiau prie nuotaikos prisiderinti ir kad kuo mažesnė tikimybė ištikti “neturiu ką megzti” situacijai. Nors būna net ir su keliais pradėtukais neturiu ką megzti...
o aš truputį paverksiu - mezgiau mezgiau savo šilkinę Repliką, taip lėtai jinai stumiasi. Pagaliau pabaigiau sudėtingiausią gabalą - priekinę dalį. Apsižiūrėjau - priekaklinėje dalyje nepadariau išvirkščių akių takelių
truputį susinervinau, bet ten pataisomas reikalas, tik vargo truputį daugiau. Paskui pažiūrėjau įdėmiau, ogi dar ir klaidų porą įvėliau
ten jau nebepataisysiu, teks ardyt bent jau iki pažastų ir megzt per naują.
Lace, na, supranti, ką gi reiškia reikia
. Bandžiau pasakyt, kad siūlo trūkumo, net geltono, turbūt nejaučiu. Bet pamačius gali norėtis
.
Aš anksčiau turėdavau bent 2 mezginius, bet dabar kažkaip kai ne itin daug mezgu, tai mezgu po vieną. Budintį ilgai grojantį turėjau, bet jau kuris laikas baigtas ir su dideliu džiaugsmu nešiojamas. Antri nebent mažiukai užsiveisia, bet greit dingsta.
Gal gali pasidalinti, jeigu užsirašei Vaivos megztuko pradžios skaičius? Nusibeždžionaučiau, pridėdama atitinkamai daugiau, bet proporcija tavo gražiai atrodo.
Mano blizgė per Olaivos fotoobjektyvą ir studijoj.
Dar kartą įsitikinau, kad labai didina rėmą man tokie modeliai su nuleistais pečiais, buvau labai patenkinta megztuku, toks laisvas balachonas, tokio ir norėjau, kol nepamačiau fotkių.... Nu bet čia ne vien megztuką ir fotkinom ![]()
Šarangė