Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Aš tai žiūrėjau į Šarangę vakar FB ir galvojau, kažkas čia ne to :D 

Paskui paskaičiau komentarus, o gi akiniai :D

Šiaip, viskas labai labai 😍

Atsakyti

Šarangte, tau tinka nedirbti!

megztukas labai gražus, ir spalva ir tos žvaigždelės. nematua jokių didelių rėmų, jeigu ką, nebent labai fotografė stengėsi :D

bet akiniai kažkaip papiktina tave :rolleyes:

nors aš sau su akiniais irgi nelabai patinku. bet aš tai tiesiog rėmelius biškį senobinius įsitaisius :rolleyes:

beje, o kas yra kompiniai akiniai? nes aš kompe žiūriu su tais pačiais skaitymo akiniais. bet gal blogai darau?

vakar dienos mezgimas apsiribojo mėginuku :B

Atsakyti

labas

o man labai graži Šarangė su akiniais ir visai nepapiktinta, griežtai elegantiška verslo motera atrodo

ir megztukas jokių rėmų neuždeda, galvoj pas tave rėmai :)

gražu gražu :wub:

Atsakyti

Šarange, puikiai atrodai  :wub: megztukas kaip megztukas, iš tavę prastų niekas ir nebesitiki, bet pati taip pavasariškai gaiviai atrodai  :wub: 

P.S. Suprantu, kad tos studijinės foto - čia jau kažkuris fotografavimo levelis, bet aš tai pasiilgstu Olaivos nuotraukų, kur gražios akimirkos, žmonės ir mezginiai pagauti natūralioje buityje ar gamtoje.  :unsure: 

Atsakyti

Labos :4u:

Ir aš ir aš nuoru Šarangę pagirt :wub: :wub: negaliu atsižiūrėt, atrodai nuostabiai ir akiniai tau labai tinka!!! Ar čia fotosejiai užsidėjai ar iš tikro tau iuos nešiot reik?

Atsakyti

Šiandien FB priminė, kad prieš 6 metus skridom į Milaną.

Atsakyti

matosi kad Soliuks urvinė :D FB šitą klausimą Restar rašė, sakė Šarangė kad čia kompiniai akiniai yra

Atsakyti

ir megztukas jokių rėmų neuždeda, galvoj pas tave rėmai :)

gražu gražu :wub:

ne galvoj, o ant nosies.

ir ne rėmai, o tik rėmeliai :D

Atsakyti

Sveikos,  aš irgi jungiuosi į pagyrų koncertą, tikrai Šarangėl, ir pati ir megztukas švyti💙 Vakar susiorganizavau savaitgalio kelionę, o mezginio ne... Jau beveik neviltis. Gal kuri turit kokį kiauraraščių lobyną pasidalinti? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 12 balandžio 2019 - 09:02

Kapseika, pintereste nebandei ieiškot?

https://www.pinteres...ng|guide|word|2

Atsakyti

Dėkui Katuk, as taip retai juom naudojuosi, kad buvau visai pamiršusi 👍

Atsakyti

Sveikos,

Ačiū už komplimentus, ne vien mano nuopelnas čia.... 

Aš jau nusiskanavau skeletą, oj ilgas reikalas... Dabar guliu, šviečiu kaip jonvabalis, o gal čia žvynai šviečia :D

Casa Lanoj net nieko neišsirinkom... Arba spalva negraži, arba siulas, arba kaina.... :D

Bet susitikom vieną mezgėją pražuvelę :) 

Atsakyti