Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka nu narmaliai, nusipirko ir megztuka jau numezge staigiai. Nu tai sveikinu tada

:hihihi: ale tai kaip pavydas ne tik bambą griaužia, bet ir regėjimui kenkia :laugh:

Atsakyti

Net grįžau patikrint, ar teisingai parašiau :)   Ne megztuką, o mėginuką :D

Atsakyti

Sveikos, 

Aš jau namie, radijacija, matyt, išsigaravo.

Lu Taline šoka, vyrai namus sutvarkę, laukė su gėlem, gerai kartais pagastroliuot...  :rolleyes:

MB prajuokino. Skalbė ir tipinis vyro skalbimo rezultatas, netyčia pakliuvęs šalikas, sako, sorry, netyčia vailokas gavosi  :D seniai nenešioju to šaliko, dzin, bet kaip linksma :D

Liniuka, tu turbo moteris, respectas! :D Iš skelbimo taip greit nusipirkai? Daug sumokejai? Pati išmokai pradžią ar parode?

Restar, šaunuolis tavo genijus!  :4u: 

Atsakyti

Šarange, parodė, bet pati pasibandžiau tik namie. Moteriškė mašinom verčiasi, labai daug žino, sakė pagelbės ir ateity. Mokėjau 260. Tai gal normaliai :hmm:​ 

Atsakyti

Oho Liniuka, nu tikrai kad iš pavydo galima ir apakti

Nauja? Yra dar pasirinkimo? Kontaktas?

Mezgu. Ženkliai taip.

Atsakyti

Nu pff buta ko pavydet, meginuka numegzt visos mokam tam masinos neraik  :B  As is Liniukos daugiau tikejausi  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 balandžio 2019 - 22:01

labas rytas  :4u: 

Liniuka šiandien turbūt jau megztinį rodys  :rolleyes: 

Mano Replika ir išskalbta nesugedo  :wub: gražus daiGtas gavosi, apdailą Ristinos lygio pavyko padaryti  :rolleyes: Labai savim didžiuojuosi   :angel_not:  tik figūrą dar pamegzt reikėtų truputėlį....  :oh: 

Atsakyti

Labas dienas.

Mane vakar ištiko naktiniai norai ir pirmą kartą wooly papirkau. Ir pirmą kartą šilkų. Malonus laukimas dabar. 

Kažkoks tvarkymosi savaitgalis ištiko. Bet mažius karščiuot nenustoja, tai atvažiavom pas močiutę. Kas puola dar nesuprantu. Virusai. Su 38,7. Gytis kultūrinasi operoj. Vilius- didelis :D liko kieme su draugais, nebenori važiuot niekur.

Lace, smagu, kai rezultatai džiugina. Lauksim vaizdu. Kampukus dailius mačiau.

Atsakyti

Rodausi  :rolleyes: 

501DC123-0AA9-4652-820B-146FA762DD16_med

7A9B3C3C-18A1-4A79-94F1-4CB1CFED7A70_med

36A24DA2-FEDA-4CC7-A637-4F1D3CF7CAEA_med

C41BB914-1045-466D-8135-741BC3177E5C_med

Atsakyti

Lace, nu fabričnas vaizdelis :4u:

Aš irgi rodausi savo ombre bliuzelę. Antroj fotkėj matosi siūlo brokas, tos tamsesnės juostos per vidurį neturėjo būt :B

Priedas  IMG_20190414_135454.jpg   273,92KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20190414_135822.jpg   268,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sakiau, kad Liniuka šiandien jau megztuką rodys  :D 

primink, kas per siūlas, labai gražus spalvos perėjimas, visai nėra tų juostų...

Atsakyti

Laba, 

Abu mezginiai laaaabai faini :wub:  Lace tai juvelyrė aukščiausios prabos :wub: 

O Liniukos rūbą tai griebčiau tuoj pat koks niam niam  :essen:  Ar galėtum primint, kas čia su kuo pagal ką  :ax: Jaučiu, kad užsireikė :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 14 balandžio 2019 - 13:21