Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Natsumis, blizgučiai ir spuogai...

Gal ir man kokį spuogą bent vieną įmegzti? :hm: Arba blizgutį. :)

Natsumi iš blizgučių su dviem spuogais strateginėse vietose :D (Čia Katuko mintis įgarsinau) 

Atsakyti

Oj Niuma, o gal man bamba yr strateginė, negali žinot :D

Atsakyti

Negaliu  žinot :D

Po darbo eisiu į Roll masažus. Tikiuosi, nesubloguosiu :) Norėjau per pietus- nepriėmė, sako pirmiau turi pavaikčšiot kelis kartus su grupe, kad išmoktum naudotis, o tada ir vieną priimsiu. Vandens atsinešt liepė. 

Atsakyti

Katuk, nesuprantu spalvos, bet orginalo grazus modelis :4u: Ir ziuriu atnara mezgi taip, kaip as seniau megzdavau, ir budavo man negrazios akys. Kazkur radau info, kad blogaja aki reik ismegzt persukta, tada salia esanti geroji, zymiai graziau gaunasi. Va kaip mano naujajam spuogiui :D 89b0d6c16c2c.jpg blogoji puse c0fd2d3926df.jpg

Atsakyti

nežinau kaip aš išmezgu akis, bet dar nuo siūlų priklauso labai kaip atnara atrodo

man beje taip kaip katuko atrodo vidinė atnaros pusė būtent kur persuktos stulpelių akys

Atsakyti

nu ateity išbandysim tą būdą

bet mano mezginy lygiai taip atrodo, kaip fotkėj :D  t.y. kopiją tinkamai padariau

ir pritariu qqtei, kad nuo siūlo priklauso

maniškis yr iš kelių gijelių ir be to medvilnė.gal ir dėl to taip atrodo

Atsakyti

va irodymas kad akiu persukimas nepadeda

Priedas  20190417_163901.jpg   146,7KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20190417_163905.jpg   114,42KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O aš šiandien piktas keksas :B Nuvažiavau pasikeist padangų, tai bekeičiant rado nusidėvėjusias kaladėles, sumokėjau 170 eur :B Ir dar nusiplovus mašiną pastebėjau, kad priekinis stiklas įtrūkęs :B​  rrrrrr

Atsakyti

Rolai man laaaabai patinka. Toks tinginių sportas. Kaip tik man :D​ 

Atsakyti

:D Liniuka, jaučiu ir man patiks, nors darbe užsiginčinom.... liepė mažiau ėst ir nemėtyt pinigų rolams, nes jie neveiksmingi. Nu čia grubiai perpasakojau.

Atsakyti

Labs,

Mano sesė irgi į rollus eina. Labai patenkinta.

Koooks oras šiandien :wub:  Praktiškai jau vasara :D

Atsakyti

prakitškai per karšta :B

nei apsirengt nei nusirengt

Atsakyti