Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, 

Jo, šiandien rytas superinis :wub:​ Ėjau prieš 8h iki polikl. O  dabar jau per karšta... Bet grįžau laiminga kaip slyva ir kiek nedaug reik tam kartui... :D. Nusipirkau dvejus akinius nuo saules optikoj, vienus perki, kiti nemokamai, šiaip tai dviejų nepirkčiau, o ir kaina tokia.... Bet esmė, kad net dveji tiko, nes mano nosis plati, tai sunkiai labai prisitaikau. O dar nusipirkau pelenų alyvos medvilnės, va....  :rolleyes: 

Atsakyti

O dar nusipirkau pelenų alyvos medvilnės, va....  :rolleyes:

Iš kur? :D

Gera, kad namuos tupiu, tai nejaučiu karštumo :rolleyes:

Kažkaip per greit užklupo šiluma  :B  ir nėr kuo rengtis !!! ir nieks nieko nenumezgė :B

Atsakyti

nu kiek pamenu pernai iš kart po Velykų vasara atėjo ir nebeišėjo :)

Ristina kai karšta ką megzta besirengsi?

aš tai darbe su kašmyriniu megztuku, pagaliau nešalta, bet laukan eit netraukia :)

Atsakyti

Ryte tai tikrai pasakiškas oras buvo :wub: O dabar jau per karšta, ypač mašinoj. Gerai dar, kad vėjo šiandien tokio nėra. Vakar pabandžiau darže pasikeist, tai tiesiog smėlio audra :B Nusipirkau šilauogių ir braškių, vakare sodinsim.

Gal žinot, kur galima panaudot spyglių kompostą? Daržui kaip suprantu netinka, nes per rūgštus. O turiu visą dėžę, kurią reikia atlaisvinti. 

nu tai ir  panaudok silauogem.  sodink i rugscias durpes, o virsu uzmulciuok spygliais . mes specialiai  vaziavom i  miska, spygliuku silaugem parsivezt :)  ir kankoreziu :)

Atsakyti

Iš kur? :D

Gera, kad namuos tupiu, tai nejaučiu karštumo :rolleyes:

Kažkaip per greit užklupo šiluma  :B  ir nėr kuo rengtis !!! ir nieks nieko nenumezgė :B

Tokioj rankdarbių parduotuvėlėj, ten iš buvusio Ditekso veždavo, spalva nugalėjo ir kad ne vilna. ... :D

Kad kaip tik nebuvo kada megztų nešiot, nuo striukės prie maikės iškart... Nors man tai ir nereik nieko, svarbu megzt, bet ne nešiot, tai galiu tau duot panešiot :D

Dabar baigiu tokį persiką, nu nei man jo reik nei ką, bile numegzt :D

Atsakyti

Ristina kai karšta ką megzta besirengsi?

Nuuu... nešioju aš megztus, ir net vasarą. Gi be vilnų yra linas, medvilnė..

O šiemet kažką veikiau, kad nieko naujo nenusimezgiau..

Atsakyti

Beje, Rimi šimtalapius po 3.99 už kilą pardavinėja.

Lusasita, klausiau pardavėjos, tai sakė spygliai negerai :hmm:​ 

Atsakyti

apseisim be šimtalapių, gi išsirengt jau laikas :) sukūdo matyt visos tik aš viena likau su megztiniu nesukūdus :D

Atsakyti

qqte, nesijausk vieniša, aš lygiai taip pat apvali ir pūkuota su savo plius 15  :oh:​ 

Atsakyti

Nu tai jei mes jau dvi tai iš kur ta vasara?

Atsakyti

Nusipirkau šilauogių ir braškių, vakare sodinsim.

Gal žinot, kur galima panaudot spyglių kompostą? Daržui kaip suprantu netinka, nes per rūgštus. O turiu visą dėžę, kurią reikia atlaisvinti. 

Spygliai reikalingi šilauogėm.

Atsakyti

Vyrai į kelionę, žmona pasiautėjo :) - užsisakiau rankines ... 2 iš karto, kad per mažai nepasirodytų. Nes jau tokia vargšė buvau. katuko kažkada rekomenduota "Kas pasakė miau', žinau, kad Šilingė irgi pirkus. Po čia kurio savaitgalio paieškų, supratau, kad kas man tikrai patinka, tai kaina nepatinka visiškai, o kur kaina daugiau mažiau, tai modeliai ne tobuli. Čia kaina priimtina, atsiliepimai geri, formos visai patiko, sunku buvo net išsirinkti, užtat ir 2 :).

Atsakyti