Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace o tai visi trys siulai skirtingi?

viena gija medvilnės ir dvi arba trys lino. Žinau, matyt reikia pirmiau liną susivynioti, o tada jau su medvilne poruoti. Arba net iš dviejų kamuoliukų megzti, mažiau kilpų darysis dėl skirtingo įtempimo.

Atsakyti

Man prabangiame blizgy suvyniotos 3 gijos kartu, bet ta gija, ant kurios suverti blizgiai (kaip vyras pakomentavo - plastmasė :D ), - per ilga gaunasi, vis kilpą palieku megzdama kas kažkiek eilių. Mažesnis tamprumas jos. 

Atsakyti

Nu blyn, tos gydymo įstaigos.... ir aš, aišku durna... Bet ir nenorėčiau būti labai patyrusi ir viską žinoti. Bevelyčiau, kad žinantys suteiktų adekvačią info, kai prireikia. Tai ką - po Santariškių paskambinau į savo centriuką paklausti, ką toliau daryti, nes penktadienį reikia pas ortopedą pakliūti. Nu sako, pasiimsit siuntimą ir gyvoj eilėj pasėdėsit... Ok. Tik kažko šiandien man toptelėjo dar į tą polikliniką pasiskambinti ir paklausti, kaip ten iš tiesų... Nugi jokios gyvos eilės, pasirodo, nėra, reikia būt užsiregistravus. Tai, spėkit, iš  3 kartų, ar ryt yra talonėlių  :B . Tai stebuklas, kad yra pirmadienį. Bet pana dar visą savaitgalį pragulės lovoj kaip rąstas, jau ir taip jai sunku, nuobodu ir pan.... Ir net į sodą negalėsiu pasiimti - nenusigabensiu viena jos laiptais ir atgal, ot šnipštas...

Atsakyti

O šitą Restar o vyras kur?

Atsakyti

O šitą vyras nugi Estijoj bus su skaičiuotoju :). Ryt 9 būsiu ir aš prie Kauno pilies, išlydėsiu ir bent mašiną parsigabensiu, kad visai nelikčiau be pagalbininko :). ir sekmadienį greičiausiai vėl lėksiu pasiimti. Žodžiu, lakstau kaip be galvos, dienotvarkė ir darbinė, ir naminė įtempta gana... Jau ir dabar - lūžtu ir nebeįstengiu jokio mezginio pradėti, o anskčiau - neprieinu niekaip... Viena tikrai puiki žinia - šalia namų esančioje kirpykloje vėl darbuojasi pati savininkė, nuostabi moteris, kurios padarytas man manikiūras ir pedikiūras labai patiko. Bet ją labai alergizavo naudojami įrankiai, tai tik samdomos darbuotojos dirbo. ir beveik nei viena nedirbo taip gerai... Pagaliau rado pirkti įrankius be kobalto  tai dirbti jau gali. Dabar man ir antakius neplanuotai patvarkė, kol vaikas kirposi, ir manikiūrui užsirašiau, nereiks niekur kitur blaškytis ir rizikuoti prieš metinį renginį, kuriame šiemet bus .... virš 700 žmonių  :oh:​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 balandžio 2019 - 20:22

labas rytas

vakar vakare pas mamą prabuvau, tai grįžus pamezgiau tik mini mikro kojinytę

bet toks jausmas kad ir ta per didelė gavos, nors saviškiui kai mezgiau tokią tai per maža lyg buvo

Atsakyti

qqte, kaip mama?

Anytą pagaliau po 8 dienų vakar išleido namo. Bet jėgų neturi, guli. 

Atsakyti

nu sunkiai dar pajudėt, skauda irgi viską

Atsakyti

Mane prieš 20 metų ruošė gimdos šalinimui... sakė,  atsistatymas sunkus. Bet gal dėl to,  kad buvau jauna. Hormonai ten visokie...

Operacija vyko, pjūvį turiu. Bet gimda vietoj. Nors vistiek po operacijos sunku buvo. Atsikelt,  vaikščiot,  tūlikas...

Atsakyti

dabar tai laparoskopiškai viską daro, pjūvio nėr tik kelios skylės pilve. O bet tačiau kai seniai prieš 25 metus mamai buvo trūkus cista su kažkokia kraujagysle ar kiaušide nepamenu, ir gerokai nukraujavusią ją ten operavo tai sakė kad varinėjo jau vos ne tą pačią dieną ir puikiai jautėsi. tai dabar niekaip negali susitaikyt kad sunku...nu su amžium sunkėja viskas

Atsakyti

Sveikos,

koks nuostabus rytas, nuo pat ryto šilta, aplankiau Kauno pilį ir Vytį pirmą sykį pamačiau, įsiamžinau ir parlėkiau, savo vyrus išlydėjus. Galėtų jau būti savaitgalis. Nors savaitė realiai trumpesnė, man ji tokia ilga patapusi, uf...

Atsakyti

Ryte tai tikrai pasakiškas oras buvo :wub: O dabar jau per karšta, ypač mašinoj. Gerai dar, kad vėjo šiandien tokio nėra. Vakar pabandžiau darže pasikeist, tai tiesiog smėlio audra :B Nusipirkau šilauogių ir braškių, vakare sodinsim.

Gal žinot, kur galima panaudot spyglių kompostą? Daržui kaip suprantu netinka, nes per rūgštus. O turiu visą dėžę, kurią reikia atlaisvinti. 

Atsakyti