Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tada sakau- barankų ir mineralinio :)

Dabar taikau tą protarpinį valgymą. Apie 18 baigiu ir 10  pradedu. Vaikystėj, jaunystėj niekada nevalgiau pusryčių. Paskui kažkuriuo metu buvau įsipratinus juos valgyt. Bet realiai, laisvai išbūnu iki dešimt. 

Atsakyti

bet realiai tai vistiek ko gero svarbiausia bendras medžiagų skaičius ką per dieną suvalgom, ką išjudam :)

Atsakyti

Jeigu pykina - tai tikrai, kam kišt. Vandens. Arba ryžių tokiu atveju pasiūlau. Dar bananas koks, kas valgo.

Aš tik atsikėlus lekiu prie spintelės ir savo tablečių. Nes po jų anksčiausiai tik po pusvalandžio galiu valgyti. Geriau ir dar vėliau. Tai taip ir įpratau bindzinėti nevalgius, kur dėsies.

Man kaip Qqutei - valgyt svarbu :). Nebent žiauriai užsidirbu arba būnu labai susinervinus, tai galiu ir nevalgyti ilgiau. Va dabar dirbau dirbau, lėkiau siuntimo traumatologui, kuro užsipilt, vaikams nupirkau ... dešrelių ir išskuodžiau su darbo reikalais. 1 kriaušę sugraužiau in between, nebuvo daugiau kada nei pagalvoti apie save. Grįžus norėsiu valgyti ko nors gero, bet nežinau ko. Niekas nepagamins man...

Atsakyti

aš kai susinervinu tai kažkodėl vandenį kibirais imu gert

ir  tikrai jau nė kąsnelio negaliu praryt

atsimenu viena dėstytoja prieš egzą prispyrus norėjo mane į kavinę nuvest pamaitint nes gi iš baimės nekaip atrodžiau, tai moteriškei pasirodė kad iš bado ko gero tuoj išgriūsiu, nes pirmas klausimas buvo ar tu valgei..o nevalgiau tai ne todėl gi kad neturėjau :D

paskui jau kai atslūgsta nervas tada su visu šaldytuvu galiu praryt kas viduj :D

Atsakyti

gal norit kas prisijungt, FB grupėj vienoj merginos organizuoja mezgimą ankstukams (kojinytės, pledukai, liemenės)

Atsakyti

Restar, kiti du - suktinukai su grybais ir faršo krepšeliai su daržovių įdaru. 

Atsakyti

vis dar  apie maista kalbat :) 

as tai dziaugiuosi, kad pagaliau mano gyvenimo iprotis, gyvenimo - mitybos budas, igavo pavadinima  protarpinis badavimas.   o kad jis dar ir naudos duoda, kaip insulino bangu  reguliavimas, kaip  autofagija, tai dar nuo to geriau . svorio mest neketinau, esu patenkinta juo, bet  apimtys sumazejo, tai irgi super, vadinasi :dega: tas riebalas, kai nevalgius pusdieni bastaisi visur :)

Atsakyti

ai, valgau as dazniausiai 15 -16, ir apie 20  val

Atsakyti

kažkada atsimenu su mama atskyrinėdavom: susuki į kamuolį siūlus, tada per tą kamuolį persmeigi 2 kojininius virbalus kryžmai ir imiesi dviese darbo, viena vieną vynioja kita kitą, o kai susisuka pakeli kamuoliuką ir jis dėl tų virbalų kažkaip pats atsisuka :)

Tai jei reikia atskirti du siūlus, tada ir aš tokį būdą moku ir naudoju, bet mano atveju siūlai bus 3  :rolleyes: O gal net ir visi 4  :unsure:​ 

Atsakyti

Lace, nespatiks Summeris, iš to paties siūlo gal kitą modelį rastum :) Bet tikiu, kad viskas bus gerai.

Atsakyti
Lace o tai visi trys siulai skirtingi?
Atsakyti

O aš labai skaniai pavalgiau. Šviežių daržovių salotos,  neskrudinti grikiai ir ikeos daržoviniai kukuliai :D 

Bet galvos skausmas toks nedidukas ur,  nes grįš dukros iš mokslų,  o nieko iškart be grikių neliko. Sąžinė graužia,  nes namie-galiu padaryt,  bet nežinau ką.

Vieną gerą darbą padariau-polaiptinį šiušlyną išmėžiau. Gal kam stiklainių reik? Nerelpa į rūšiavimo konteinerį :D​ 

Atsakyti