Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Spygliai reikalingi šilauogėm.

maniskems irg labai patiko :hmm:

Atsakyti

Beje, Rimi šimtalapius po 3.99 už kilą pardavinėja.

Lusasita, klausiau pardavėjos, tai sakė spygliai negerai :hmm:​ 

o kodėl turėtų būti negerai? :hmm:  Spygliai rūgština dirvą, šilauogėm ir rododendrams reikia rūgščios žemės. Tai kodėl galėtų būti blogai. aš rododendrus mulčiavau spygliais, šilauogėms jau neužteko, nepririnkom tiek jų :)

Atsakyti

Vyrai į kelionę, žmona pasiautėjo :) - užsisakiau rankines ... 2 iš karto, kad per mažai nepasirodytų. Nes jau tokia vargšė buvau. katuko kažkada rekomenduota "Kas pasakė miau', žinau, kad Šilingė irgi pirkus. Po čia kurio savaitgalio paieškų, supratau, kad kas man tikrai patinka, tai kaina nepatinka visiškai, o kur kaina daugiau mažiau, tai modeliai ne tobuli. Čia kaina priimtina, atsiliepimai geri, formos visai patiko, sunku buvo net išsirinkti, užtat ir 2 :).

Kaip moteriška  :angel2:​ 

Atsakyti

Sveikos :)

paskaitau vis paskaitau :) jėgų parašyt nelieka :) šiandien va atradau, nors kojų jau nepavelku :)

darbai važiuoja kaip patrakę :) mezginiai ir knygos namuoswe lėėėėėtu tempu pakaitom keičias :) mezgu vis dar tą patį natsumi :) antra rankovė į pabaigą, o tiksliau link pusės jau priartėjo.

gyvena mūsųs šeima futbolo turnyrų ritmu :) geografiją irgi pagaljuos plečiam :) smagu tik kad jaunuolis motyvuotas ir laimingas nuo to :)

kas čia dar... gyvenam savaitę be  kėdžių virtuvėje :) nu jau labai labai laukiu kada jos bus, nes pamaininis valgymas šioks toks iššūkis kai alkani visi :D 

drakiaus gyvenimas irgi kiek judinasi... 1 siūlus nusipirkau įtakota blizgių manijos :) qqute įkvėpėja yra jų :) 

2 siūlus jau užsakiau.... nes pasimatavau pardėj baisiai kandantį maltuka- megztuka.... noriu nekandančio :D tik kada tie siūlai virs megztuku - kitas klausimas :) bet gal ir kokią mašinistę rasiu :)

Atsakyti

vasara džiaugiatės?  :D 

o man vakar taip pritrynė kojas, kad tik po namus šlepetėmis.... :unsure: 

esu pikta naujos SM versijos, -nebegalima pagal žmones rasti žinučių..O mane ištiko alzheimeris- niekaip neprisimenu tų prabangiųjų kvepalų pavadinimo, kur čia aptarinėjom...

Ir dar nerandu Nitės megztuko aprašymo...

:4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Kvepalsi gal Portrait of lady :hmm: 

O aprašymo namie neturiu.

Atsakyti

ačiū, viską radau :)

Atsakyti

Padirbėjom nuo dūšios. Išsiaeravom veją, uždulkinom visus kaimynus :D Pasisodinau pusę daržo, rytoj kita pusė laukia.

Dabar galima ir pamegzt. Labai smagiai einasi Olive Leaf. 

Atsakyti

Oi, ir mes užduliknom visus kaimynus😁

Pajungem vandenį, tai vyksta laistymo darbai po sėjos.

Labos. 

Atsakyti

Oi, ir mes užduliknom visus kaimynus😁

Pajungem vandenį, tai vyksta laistymo darbai po sėjos.

Labos. 

Atsakyti

O mes laukiam lietaus.

Nuaeruota pieva baigia numirt.

Užtat trešnės pražydo

Ridikėliai šiltnamy jau beveik valgomi.

O lauke dar nieko nesėjau,  tose dulkėse nesuprantu,  ar jau ar dar ne. Šįmet šiaip ir nelabai ką planuoju,  gal kelis agurkus,  svogūnų eilutę,  cukinijų ir moliūgų. Tai šitiems gal dar anksti.

Užtat prarevizavau žieminius batus ir rūbus,  užkonservavau. Ir iškepiau lazaniją :karsta:  

Atsakyti

Kapseika, pas jus irgi tokia pat sausra? Per kastuvą žemę varpėm ir jokios drėgmės... 

Bet kaip viskas žaliuoja :wub: ryte lapelis mažas, o vakare jau dvigubai didesnis :wub:​ 

Atsakyti