Spygliai reikalingi šilauogėm.
maniskems irg labai patiko
Beje, Rimi šimtalapius po 3.99 už kilą pardavinėja.
Lusasita, klausiau pardavėjos, tai sakė spygliai negerai
o kodėl turėtų būti negerai?
Spygliai rūgština dirvą, šilauogėm ir rododendrams reikia rūgščios žemės. Tai kodėl galėtų būti blogai. aš rododendrus mulčiavau spygliais, šilauogėms jau neužteko, nepririnkom tiek jų ![]()
Vyrai į kelionę, žmona pasiautėjo
- užsisakiau rankines ... 2 iš karto, kad per mažai nepasirodytų. Nes jau tokia vargšė buvau. katuko kažkada rekomenduota "Kas pasakė miau', žinau, kad Šilingė irgi pirkus. Po čia kurio savaitgalio paieškų, supratau, kad kas man tikrai patinka, tai kaina nepatinka visiškai, o kur kaina daugiau mažiau, tai modeliai ne tobuli. Čia kaina priimtina, atsiliepimai geri, formos visai patiko, sunku buvo net išsirinkti, užtat ir 2
.
Kaip moteriška
Sveikos ![]()
paskaitau vis paskaitau
jėgų parašyt nelieka
šiandien va atradau, nors kojų jau nepavelku ![]()
darbai važiuoja kaip patrakę
mezginiai ir knygos namuoswe lėėėėėtu tempu pakaitom keičias
mezgu vis dar tą patį natsumi
antra rankovė į pabaigą, o tiksliau link pusės jau priartėjo.
gyvena mūsųs šeima futbolo turnyrų ritmu
geografiją irgi pagaljuos plečiam
smagu tik kad jaunuolis motyvuotas ir laimingas nuo to ![]()
kas čia dar... gyvenam savaitę be kėdžių virtuvėje
nu jau labai labai laukiu kada jos bus, nes pamaininis valgymas šioks toks iššūkis kai alkani visi
drakiaus gyvenimas irgi kiek judinasi... 1 siūlus nusipirkau įtakota blizgių manijos
qqute įkvėpėja yra jų
2 siūlus jau užsakiau.... nes pasimatavau pardėj baisiai kandantį maltuka- megztuka.... noriu nekandančio
tik kada tie siūlai virs megztuku - kitas klausimas
bet gal ir kokią mašinistę rasiu ![]()
vasara džiaugiatės?
o man vakar taip pritrynė kojas, kad tik po namus šlepetėmis....
esu pikta naujos SM versijos, -nebegalima pagal žmones rasti žinučių..O mane ištiko alzheimeris- niekaip neprisimenu tų prabangiųjų kvepalų pavadinimo, kur čia aptarinėjom...
Ir dar nerandu Nitės megztuko aprašymo...
O mes laukiam lietaus.
Nuaeruota pieva baigia numirt.
Užtat trešnės pražydo
Ridikėliai šiltnamy jau beveik valgomi.
O lauke dar nieko nesėjau, tose dulkėse nesuprantu, ar jau ar dar ne. Šįmet šiaip ir nelabai ką planuoju, gal kelis agurkus, svogūnų eilutę, cukinijų ir moliūgų. Tai šitiems gal dar anksti.
Užtat prarevizavau žieminius batus ir rūbus, užkonservavau. Ir iškepiau lazaniją