Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma,  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  Nu, kas čia per ligų ir bėdų dryžis  :unsure:​ 

Atsakyti

Nu jo silpna vieta raisčiai. Kaip vasara, taip ir nikstelna. O dabar ant batutų ir dar ant kažkokio metalo pakrypo koja. Ištinus. Galėjo ir be gipso apsieit gal, bet pagal visą jo istoriją, sako, geriau tegul dabar pilnai sugyja ir eikit pas vaikų ortopedus, kad paskirtų raiščių stiprinimą mankštom. 

Atsakyti

Niumos vaikiui kuo greiciau sugyt

O mezgimo fronte kazin tik man taip buna ar cia normalu: galvojau megzt viena is dvieju pradetuku, norejau pradet trecia

O tada rankos paeme neplanuotai avietine medvilne ir pradejo suknele kurios artimiausiu metu ne neplanavau  :B​ 

Atsakyti

Normalu :) lyriniu nukrypimu visokiu buna. 

Atsakyti

labas rytas

koks biesas išgalvojo darbą?

Atsakyti

Nai nai nai,  o aš nedirbu

Bet su mezginiu bus pravalas.nu nes biškį mažoka siūlų. Jei būsiu užsispyrus,  tai išardysiu priekį, pamažinsiu skvernus....

Šaltoka šiandien :D prie gero greit priprantama

Atsakyti

katuk dar ilgai atostogausi?

jo dėl šaltoka tai žmonės inertiški, trumpom rankovėm pusė sutiktų ėjo :D

bet tai kai tau siūlų pritrūko, atrodė taip daug ten jų dar

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 29 balandžio 2019 - 08:13

Į darbą 13 gegužės :rolleyes: 

Nu aš gana drąsiai irgi variau,  netaupiau. Bet vat ranovėm liko apie 200 gr. Tai arba bus tokios 3/4 arba per trumpos. Viskas matyt dėl modelio,  atvartus gal per plačius padariau,  mezgiau gan tankiai...

Bet kol bent dalies rankovės nepagaminsiu,  nebus aišku. Šiandien esu visai nusiteikusi permegzti priekį,  o vėliau bus matyt.

Dėl to darbo-taigi ši savaitė tokia perskelta,  vis smagiau

Atsakyti

nu apie 200 gr rankovėms gal ir užteks, skaičiuok iš viso apie 600 kažkur ten buvo, tai 2/3 kūnui ir 1/3 rankovėms labai normaliai

aha ta perskelta savaitė tai džiugina :) bus 2 penktadieniai

bet MB susiveikė budėjimą šią savaitę, tai labai jau kažkur nei išvažiuosim nei ką priveiksim

o gal ir gerai, bus galima ramia sąžine megzt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 29 balandžio 2019 - 08:38

Aš savaitgalį beveik ir nepamezgiau. Intensyviai kėlėm žemės ūkį :D

Niumos aktyvistui :4u:​ Mano čiurnų raiščiai irgi silpni. Vienas iš pratimų stovėt ant vienos kojos. 

Atsakyti

Katuk, kol nedirbi gal rasi laiko kavai su buvusia kaimyne :mirksiukas:​ 

Atsakyti

MB kažkokius pasistiebimus propaguoja kai tik atsimena ar proga, tiesiog pasistiebimai paeiliui ant pirštų galų ir atsistojimai ant kulnų

sakė veikia, nes irgi raiščiai silpni, kolega pamokė :)

Atsakyti