Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gavau trečią šilką. Fui, koks nemalonus kvapas. Čia, ksip natūrali vilna turi savo spec kvapą, taip ir šilkas. Primena žuvų kažkiek. Padėjau į bslkoną, kol nemezgu. Kiti šilksi bekvapiai. Gal sintetiniai ar kitaip apdirbti. Viskas iš to paties woolyarno. 

Atsakyti

Liniuka-jau pati galvojau tau skambint,  tik vis laiko tinkamo ieškau :D​ 

Atsakyti

Sveikos,

Ak, kaip norėčiau nedirbt :).

Niuma - tai mes draugės :). Labai tikiuosi, kad gal nuims mano merginai gipsą šiandien. Nors  realiai tai ir ne visai tikiu... Ale ką jau čia, bus kaip bus.

Vakar truputį mezgiau, bet vis ant vietos.... Reikia antro mezginio būtinai.

Atsakyti

Išsiunčiu vyrus išsinuomot ramentų. Močiutė priima šią savaitę pas save. Kita močiutė grįždama iš Kėdainių, nuveš į kaimą. Sėdžiu darbe ir vadovauju paradui :D organizacinius reikalus sprendžiu. Šią savaitę atleisiu nuo mokyklos (nors ketvirtadienį ir penktadienį galėtų nu(par)šokinėt, bet tiek to). 

Atsakyti

Labos. As kaip niekad siandien jauciuosi i jusu tema. Savaitgali ridikeliai, salotos, kiti zalumynai paseti, planuoju kokiu seklu dar reik pirkt ir ka paseti/pasodinti. Tikiuosi trec uzdengs siltnami, galesiu pradet rupintis juo. Pabaigiau megzti savo pilviniui baciukus (tikiuosi neapsigalvos ir bus patenkinta svelniai morkiniais). Vis pagalvoju kazkaip nusigaut iki Vincio, noriu pereinanciu svelniu spalvu elementaraus pledo. Ugne siulosi nuregzti is kilpinio siulo (net nzn kaip jis tiksliai vadinasi). Ja uzkabino pukinis siulas, man nepatinka, kad tai visiska sintetika. I traumu tema, traumotologas rekomendavo Ugnei susilaikyti nuo aktyvaus sporto, na liepa lyg paskutinis apsilankymas (tikiuosi) ir pirsto kaulas turetu buti sugijes. Ir ka jus manot, kokie virazai ant batuto pas mus.... Vajei vajei, nugara pagaugais eina.

Atsakyti

Koks velnias sugalvojo batutus :B​ Šitiek traumų.. 

Atsakyti

Na su saiku, graziai strikinejant, tai nera blogis, betttttttt, nu kiek ilgai graziai sokinesi?

Atsakyti

Sveikos, 

Nedirbu, nemezgu, nešalta, be gipso, bet su auto reikalai... Kai tik bręsta važiavimas kur toliau būtinai reik vetkiant flurtuot su setviso berniukais, kad tik patvarkytų kuo greičiau  :B

Kepu žuvį, darau salotų bliudą, reik deklaraciją išdrįst atsidaryt ir gal tada pamegsiu. 

Visiems gipsuotiems ir kitaip gyvenimo  bei batutų suluošintiems  :4u:​ 

Atsakyti

Tai kaip supratau, Gytis ant pertvaros tarp batutų užšoko iš inercijos, Sakė, ant to oranžinio. Kadangi pati nebuvus, tai pažiūrėjau ant ko: http://www.jumpspace.lt/prisma/ vadinasi, pakrypo koja dėl aukščių skirtumo. 

Atsakyti

Vaiku traumatologai sakė,kad pačios sunkiausios traumos vasara būtent nuo batuto... :blink:                            

Atsakyti

va tu matai mūsiškiai gyvena batute per vasaras visi trys (maniškis ir sesers abu vaikai) bet dar nei kart nesusitraumavo (tfu tfu tfu)

gal tas naminis buitinis ne toks pavojoingas?

ai o aš atsimenu mes visą vaikystę ant spyruoklinių tų bendrabučio lovų prašokinėjom :D o kai tėvai nematydavo tai lipdavom ant spintos ir nuo jos šokinėdavom ant lovos (ir kas galėtų patikėt kad aš aukščio bijau)

Atsakyti

Ech, visgi lūžęs pėdos kaulas mano merginai (ar gali būti, kad Santariškėse nematė?), tai dar mažiausiai 2 sav pakelta koja lovoj gyvent. Pasidarėm įtvarą vietoj gipso, gerai, kad galima nusiimti, bet tai vis tiek neįsivaizduoju, koks to privalumas, nebent kelnes apsiauti, nes vis tiek negali stoti, tai kaip duše nuprausti? Kažkokia be galvos esu visai, kelis kartus buvau pametus telefoną kuprinėje, bet buvau ir rimčiau - mašinoje net. Svarbiausia, kad nulipau, ieškojau ir neradau, jau į ortopediją skambinau, daugiau nebežinojau, kur ieškot. O visai pamiršau, kad prieš tai keleivio sėdynėje sėdėjau, tik paskui su vyru susikeitėm. tai, aišku, paieškojau tik prie vairuotojo....

Pačiai reikia kažkaip sugebėt pas onkogenetiką užsiregistruoti. Ne pirmas siuntimas, bet iki šiol nepavyko prisiskambint. Jeigu ras man tą pavojingą geną, tai ką - išoperuot kiaušides ir nusipjaut krūtis siūlo :D. Kažkaip šiandien man jau net juokinga prie viso konteksto... Bet šiaip vizualiai detaliai patikrino per porą kartų "ant lėktuvo", lyg nieko nerado....

Atsakyti