Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kai kraustėmės griežtai atsisakiau persivešt batutą, jau kiek kraujo jis man išsiurbė. Spėju dar ir nuo vaiko priklauso, gal kiti atsargesni, ramesni, maniškis tai adrenalino fanatikas,  o dar kai porą kitų tokių pat sulipdavo, jau ir lauk žviegimo, mėlynių ir t. t. O būti perekšle, kur amžinai aplink tupinėja, su savo "atsargiai, ne per stipriai" , irgi nesinorėjo...

Grįžau is darbo, kaip kalakutas burbuliuodama, nu turiu vieną bendradarbį, kur būna dienų nors prie žaizdos dėk, nu būna, kai norisi papurtyt kaip reikiant...tikiuos iki rytojaus tas noras praeis🙈

O ir šiaip keista diena, sūnus nuo šiandien turi oficialų darbą, regis nė nepastebejau, kaip užaugo ... 

Atsakyti

Kapseika???? Tai kiek tavo sūnui? Man jis tik koks paaugliukas dar atrodė? Ką dirbs? ir kada - gi dar mokosi?

O mes didelį  batutą pirkom, kai sodą užsiveisėm. Tai kol kas dar nesigailėjau. Tfu, tfu ten traumų nebuvo, tik truputį susipykimų, bet džiaugsmo daug daugiau. Net man - ir pašokinėt vienai faina, ir šiaip pagulėt po vyšniom pagalves susitempus :). Ir Skyparke kol kas visi gimtadieniai atbūti be traumų.  O va - priežastis buvo laiptai. Tai kaip jų visų išvengti? Retorinis klausimas.

Faina, kad Niuma bent ką organizuoti gali, aš tik pati save galiu susiorganizuoti :). Neįsivaizduoju, kaip mergina mokykloje šokuotų, ten ir laiptų kažin kiek ir atstumai. Pavargsta su tais ramentais. Neįsivaizduoju, kaip aš sugipsuota koja į mokyklą ėjau  su kaliošu apsiavus. Bet gal, kad man tik pirštas lūžęs buvo, tai nieko baisaus, galėjau priminti. O jai ir raiščiai, ir lūžis, skauda, pavojinga, pakėlus koją aukštyn rekomenduoja būti....

Atsakyti

Kapseika, pati tokia mergikė jaunutė, o sūnus jau dirba :bigsmile:

Restar, M. kai buvo kelis pėdos kaulus susilaužius, tai šiek tiek ant kulno primint leisdavo. 

O batutai pavojingiausi, kai svorio kategorijos skirtingos, tada dičkiai mažius numina. Vienas draugas taip sūnui 5 metų koją sulaužė :oh:​ 

Atsakyti

Laba,

Kapseika, man irgi įdomu apie tavo sūnų, kas kaip :D

O mes su Rusne kai gulėjom su trauma, tai sakė, kad pavojingiausi yra laiptai ir nuo to daugiausia traumų. Visa palata laiptininkų buvo..

Tiesa, buvau tam lietuviškam Išgyventi vasarą. Visai patiko ir fainai susižiūrėjo. Vyrui nelabai. Bet kaip lietuviškas tai tikrai geras :)

Atsakyti

Oi, laiptai gi mirštami net... Net toli nesidairius - dukrai pėda, kolegė - uodegikaulį suslaužė, tėtis...na, pačios žinot. Vis tie laiptai.

Atsakyti

Vienas priduotas.

Emiliui nauji džiaugsmai kieme- naujam parke pastatė žaidimų aikšteles kokias fainas. Tik aišku, per 15 min aplink iš paauglių girdėjosi tik kv nx bl ir pan. Nieko nepadarysi, kiemas.

Gyčiui vaikščiot daug nereikėtų, nes toj pačioj klasėj viskas. Bet taip, laiptų yra iki klasės. Gegužės 8 pas vaikų ortopedą vietą gavom.

Atsakyti

O merginos čia labai anksti jaunimėlis pradeda dirbti, pas mus fabrike turime šešiolikinių, kurie nebenorėjo mokyklos lankyti.

O maniškis jau porą metų, kai savo pramogoms užsidirbdavo pjaudamas kaimynų žolę, padėdamas prie kitų aplinkos darbų, o dabar kurį laiką jį išbandinėjo vietiniai verslininkai, nuomojantys ir prekiaujantys Wohnmobiliais, panašu, kad susigrojo, sako norim mes jį rimčiau paimti į nagą, kad reguliariai ateidinėtų, taptu komandos nariu, žinoma draudimo reikalai (važinėja į parodas ir pan. čia jau ne per tvorą pas kaimyną nubėgti) ir t. t. Tad ir idarbino oficialiai. Bet čia jau laisvu nuo mokyklos laiku. Po kokias 6 - 8 valandas į savaitę. Turi jie dar dvi abiturientes ateinančias pagelbėti, bet jos jau paskutiniai metai, tad reikia pamainos😁

Atsakyti

Ai, tiesa vasarą sueis 14 maniškiui😉bet atrodo vyresnis, autobuse dažnai papraso dokumento, netiki, kad mokinukas😁

Atsakyti

Ai 14 tai dar suprantama :irnesakyk: Jau galvojau kokį aštuoniolikinį užsislėpus turi :hihihi:​ 

Atsakyti

Mes irgi pirkom batutą užpernai gal, dar nesigailėjom, labai pasiteisino tfu tfu tfu, bet kad žviegia jame kaip skerdžiami ir reik ramint tai tikrai... :oh: 

Mano atsargioji pana turėjo du kartus gipsą ant rankos. Pirmą kart kaime nušoko nesėkmingai nuo nenaudojojamo ir lauke pastatyto šaldiklio-dėžės, tai kai pasakė gydytojai kaip gavo traumą, nuskambėjo  gan keistai tas "nugriuvau nuo šaldytuvo"  :oh:   O antras kartas buvo nesėkmingas nusileidimas nuo lovos antro aukšto, irgi visai lygioj vietoj. Taip kad čia vaikams daug nereik iki to gipso....

Limit, aš per kino pavasarį žiūrėjau šitą filmą, bet norėjau jau seniai nuo rudens, kai pamačiau jo pristatymą per vieną laidą. Toks lietuviško stiliaus, bet man patiko :) kažkuo priminė filmą su Kazlu " Širdys" tik čia aišku be Kazlo.... :)

Atsakyti

Kapseika, pati tokia mergikė jaunutė, o sūnus jau dirba :bigsmile:
Oi Liniuka, priminei linksmą nutikimą, buvo vienas toks vaikinukas darbe įsitaisęs, vos ne kas dien pas mane užsukti, vis tai su kokiu neaiškiu reikalu, nu supratau aš kur link linksta, viena diena klausia, kaip sekasi, o aš tarsi tarp kitko sakau, oi su tais paaugliais sunku, prisinervinus. Sako kokiais paaugliais?... nu gi su sūnumi... Reikėjo matyt reakciją😂o dar kai pridejau kad ir mergaitę turiu... Tai baigėsi visi reikalai😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 29 balandžio 2019 - 16:52

Ai 14 tai dar suprantama :irnesakyk: Jau galvojau kokį aštuoniolikinį užsislėpus turi :hihihi:​ 

Tikrai ka nieko tokio, turiu draugeę bendraamęę, kuri jau ir močiutė🙈

Atsakyti