Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na, va, koks brandus jaunuolis. Tobula tėvams, kai vaikas dirba, mano svajonė :). Maniškis per atostogas pamatus pakasėjo pusdienį, gavo 15 eur, gaila, kad tik 1 dieną... Ir tą pačią dieną pinigų nėra :)

Aš tai 14 vasarą sandėlyje grūdų dirbau, vaistažoles rinkdavau. Gera, kai gali savo pinigų turėti.

Ak, taip tai jeigu viena klasė, tai gerai. Aš irgi nuvežčiau, net nuneščiau savo merginą, jeigu tik galėtų nepraleisti pamokų. Bet kaip reikėtų vaikščioti per 4 korpusus, tai neįsivaizduoju... Jie abu  min 10000 žingsnių abu savo mokyklose suvaikšto beveik kasdien. O dabar į  4ą aukštą vos užlipo, žemyn vyras kaip maišą nunešė...

Atsakyti

Oi del brandumo, tai visko būna patikėk... Reikia ir stumtelt ir truktelt...

As vaikystėje būčiau norėjus kur padirbeti, bet kai jau galėjau, kolūkiai buvo suirę, o musu miestely tokia bedarbystė, kad suaugę darbų neturėjo, pamenu pavydėjau puseserei, kuri palangoje indus galėjo plauti, nes pašonėje gyveno.

Atsakyti

Sveikos!

Katuk, tu tikrai turi logišką paaiškinimą - kodėl nauja vaikų žaidimų aikštelė, įrengta Fabijoniškėse, aptverta tvora? (Lygtais, minėjai, kad tavo pirkimas).

Niuma, kokį šilką užsisakinėjai 100 procentinį? Vilną žinau kaip patikrinti deginant, o šilką kaip? Ar yra būdų? Aš kai savo kašmyrą su merinu išskalbiu, visi namiškiai eina iš proto nuo ožkos kvapo.

Atsakyti

Sveikos,

Restar  :4u:  :4u: 

niuma  :4u:  :4u: 

Anyta sako, kad vasarą labai dažnai būna traumos vaikų ant batutų. Lūžių nemažai. Tai maniškiams prigrasinta ant jų nešokinėt. Kol mažesni buvo tai dar ir komodas liepdavo prižiūrėt, kad neužsimestų. Bet abiem nebais įdomu, kas ten sudėta buvo žiūrėt..

Savaitgalį pajūry pailsėjau kelias dienas  :wub: Šiltas oras. Vaikai tai jau maudytis susiruošę buvo :D 

Jau kaip išsigandau mažo žalčiuko. Nesitikėjau, kad šalia stadiono galėtų jų būt. Kaip išniro šnypšdamas. Lėkėm su Milda neatsisukdamos :D Dabar tai juokinga, o tuo metu kažkaip nejauku.. Nemėgstu šliaužiančių gyvių.. brrr 

Mezginį pasivežiojau pirmyn-atgal ir tiek.. Pamezgiau kojinės kelias eilutes terasoj. 

Atsakyti

Šitas bekvapis:

https://www.woolyyar...ct/100-silk-18/

Šitas nekaip kvepia :D (nors tokia pati spalva su pridėtiniu siūlų su blizgiais- jokio kvapo)

https://www.woolyyar...ct/100-silk-11/

Atsakyti

Sveikos!

Katuk, tu tikrai turi logišką paaiškinimą - kodėl nauja vaikų žaidimų aikštelė, įrengta Fabijoniškėse, aptverta tvora? (Lygtais, minėjai, kad tavo pirkimas).

Niuma, kokį šilką užsisakinėjai 100 procentinį? Vilną žinau kaip patikrinti deginant, o šilką kaip? Ar yra būdų? Aš kai savo kašmyrą su merinu išskalbiu, visi namiškiai eina iš proto nuo ožkos kvapo.

O kas nelogiško tvoroj? Gal kad pvz šuniukai kačiukai nekakotų ir savų parazitų neplatintų. Kad vaikas įsijautęs bežaisdamas į kokią nors važiuojamą dalį neišbėgtų. Pirkimas mano yr jų priežiūra,  t.y. paremontuot, pažiūrėt ar gerai prisukiota ar nesurūdijo ir pan. O įrengimui yr griežti reikalavimai ir standartai, ES sugalvoti, ten reiktų paaiškinimo ir ieškot. Dar klausimas,  kas tos aišktelės savininkas. Už tvoros bent laisvai įleidžia, ar reik raktą nešiotis?

Atsakyti

Dabar visus mokyklų stadijonus aptveria, bet durys atdaros, bent jau pas mus.

Dėl šilkų dar- tas, kur bekvspis, pats labai slidus ir švelnus. Kur su kapu- tokio pasišiaušimo turi.

Atsakyti

Niuma gal der ryskaus dazo taip?

As su tokiu kabliu mezgu, kad tik ardyt su vejeliu netektu

Atsakyti

Qqte, bet sakau, abu vienodos spalvos, su blizgiais ir be. Su blizgiais kvapo neturi.

Vincis, kur šilką natūralų dažo, irgi nekaip kvepia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 29 balandžio 2019 - 20:45

O kas nelogiško tvoroj? Gal kad pvz šuniukai kačiukai nekakotų ir savų parazitų neplatintų. Kad vaikas įsijautęs bežaisdamas į kokią nors važiuojamą dalį neišbėgtų. Pirkimas mano yr jų priežiūra,  t.y. paremontuot, pažiūrėt ar gerai prisukiota ar nesurūdijo ir pan. O įrengimui yr griežti reikalavimai ir standartai, ES sugalvoti, ten reiktų paaiškinimo ir ieškot. Dar klausimas,  kas tos aišktelės savininkas. Už tvoros bent laisvai įleidžia, ar reik raktą nešiotis?

Ne kad nelogiška, bet keista. Nei viena kita aikštelė neaptverta, o ši aptverta. Aikštelėje besisukantis ratas ir laipynė su čiuožykla. Eismo aplinkui nėra. Nebent dėl kačiukų ir šuniukų. Kol kas dar rakto nereikia.

Atsakyti

Ne kad nelogiška, bet keista. Nei viena kita aikštelė neaptverta, o ši aptverta. Aikštelėje besisukantis ratas ir laipynė su čiuožykla. Eismo aplinkui nėra. Nebent dėl kačiukų ir šuniukų. Kol kas dar rakto nereikia.

Manyčiau nauji reikalavimai, jeigu nauja.

Kaip pvz su medžių sodinimu. Atnaujino reikalavimus ir dabar aukštus medžius gali sodint tik per 5 metrus nuo kaimyno tvoros, o buvo 3 m. Įdomu,  senus reiks iškast ar galima palikt :hmm:​ 

Atsakyti

Manoškiai du per atostogas jau pasimaudė jūroj. +7 buvo..

Gera teta leido. Tiesos dėlei, mama irgi neprieštaravo.. Močiutei nepasakojom :D

Atsakyti