Panos, nu man gi ne 16. Aš labai protinga, jeigu ką
. Man tik reikia išsisakyt ir trupučio supratimo. Kai kam pavyko - ačiū
. To ir užtenka. Mano kartelės dėl tvarkos visos pažemiui... Ir dar yra tam tikrų dalykų, kurie nesikeičia. Organizmo jautrumas, pvz. Ir didelė dovana, ir didelis prakeikimas, žiūrint kokioj situacijoj. Arba liga, kuri keičia tam tikrus dalykus. Vakar dar paskaičiau apie savo skydliaukę, pasinervinau, kad anksčiau nebuvau tokia protinga ir nesidomėjau, o pasitikėjau gydytojom ir skirtom tabletėm ir tam tikri dalykai jau negrįžtami...
O šiaip - iki 05.20 negaliu niekaip niekur sustoti. Nu negaliu, nes neištekėjau už milijonieriaus ir darbas man svarbus. Užtat beveik visą vasarą turėsiu daug laisvės. Žinau kainą, kurią moku už tai, ir bandau maksimaliai funkcionuoti. Tik norėčiau išvengti avarijų, brr....
O dėl reabilitologo - ja man pabuvo LImit - pareabilitavo mane
. Nu, nes jeigu dar apskambinčiau kokių keletą poliklinikų ir net jeigu sulaukčiau dešimto teigiamo atsakymo kur nors net nežinau kur - PIiaitėj ar Pašilaičiuose, ar tose pačiose Santariškėse - kaip manot, kiek man tas laiko/sveikatos suėstų va šituo pačiu įtempčiausiu metu? Geriau skirsiu tą laiką maloniam pabuvimui su vaiku ir pati tuo užsiimsiu. Panašiai buvo su įtvaru, kurį buvo skyrę mažajai dėl klubo displazijos. Panešiojom savaitę ir mečiau tą baisiausiai nepatogų reikalą karštą vasarą. Ėmiausi pati masažų kasdien, o atėjus patikrinimo laikui jau kita gydytoja Santariškėse pasakė, kad to įtvaro ir nereikėjo...
Pažiūrėjau pora serijėlių, pamezgiau kelis eilutes. Nu tie žandikauliai taip įsitempę, kad baisu...