Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu vyras jau tipo šildymo sezoną baigė :B Sakė nieko čia nešalta, galima šilčiau apsirengt :D

Dėl virbalų tai kąašžinau. Po 5 eur knitpro nova. Tai kaip ir normaliai. 

O jei kam reikia viskozės, tai mados garaže visokiausių spalvų babinos visos po 3 eur :D​ 

Atsakyti

O viskozės tokios plonos blizgios ar yra ir kitokių? 

Šiaip yra biškį pojūčio skirtumas,  kai tiesiog šalta,  ir kai tave surakina ir pamėlsti nuo atrodo visai normalios temperatūros

Atsakyti

Viskozės visokios ir blizgios, ir ne. Bet visos plauko storio :B​ 

Atsakyti

Nu jo. Susisukt po kelis plaukus misija beveik neįmanoma. 

O jei prie lino vienas plaukas per plona ane :hmm:​ 

Atsakyti

Visai atrodo normali temperatura gali but  skirtingo pojucio, gi nuo dregmes priklauso labai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 gegužės 2019 - 16:47

Kad šiandien šalta-net nesiginčiju.

Mano vyriškis, atostogaujantis, gal dvi dienas lauke nebuvęs,  susiruošė apie 10 val miestan-trumpom rankovėm maikutė ir švarkiukas :D kai pssiūliau persirengt,  nelabai noriai tą padarė,  bet vėliau padėkojo

Atsakyti

Sveikos, šiandien pagerinta dienelė. Ačiū už visus patarimus, pasidalijimus. Kaip man dabar jaustis, kad neturiu nei vonios, nei šuns :D? Man irgi tikrai padėtų, bet nėra... save irgi myliu ganėtinai. Bet realiai fiziškai yra kaip yra, nebegaliu visko spėt, dėlioju prioritetus. tai save atidėti lengviausia, pačios žinot.  Didžiausias man malonumas, kai nereikia nieko daryt ir apie nieką galvot - tik kimarint...

Ką spėjau padaryt dėl savęs - nusipirkau Sedatif ir įkaliau vidurdienį (nepadėjo) ir spėjau pavalgyt (padėjo), bet vėl milijonas reikalų ir man neįprastų kamščių (nes važiavau iš susitikimo kitoje vietoje) tiek išderino, kad vos nepadariau bjaurios avarijos, tai papildomai dar kalnas rūpesčių ir nervų būtų buvę. Sukau į kairę netoli namų ir vos neliuobiau kitai mašinai, kurios visai nemačiau iš priekio atvažiuojančios. Visai nemačiau.... Labiausiai ir buvau šokiruota to fakto... Signalas gana rimtas :(. Gerai, kad diedukas matė ir išsisuko, bet taip per Marytės plauką. Sustojom abu, galvojau apstaugs mane, bet susirūpinęs, kas man pasidarė, gal širdis sustojo. Aš tik atsiprašiau ir nuoširdžiai padėkojau, kiek sugebėjau išveblent.

Ką dar gero sau padariau - paskambinau vyrui, susakiau, kaip jaučiuosi, kokioj padėty esu, paverkiau ir grįžau dirbt. Grįžo vyras gal susirūpinęs anksti namo (ty iki 19 val, kas tikrai anksti), nulėkė į parduotuvę pieno, batono, kiaušinių - ką valgyt, tai nežinau :). Ai, dar telefonus atėmė iš vaikų, tai va, galiu atsipalaiduoti. Pati tai dar nepersirengiau, bet gal jau tuoj baigsiu darbus.

Tiesa, Abelo, čia normalu, kad vaikui nuimtas gipsas,  rankos negali ištiesti, o reabilitacija anksčiausiai po mėnesio? Tiksliau, reabilitologas, reabilitacija dar savo ruožtu vėliau turbūt...  Turbūt nėra čia baisu, galim patys kaip nors išmasažuoti? Nes gydytoja tai man patarė eiti pas skyriaus vedėją ir grasinti skandalais, sakant, kad reikia čia ir dabar. Nu tas labai man nebūdinga... Gal kokiam Verygai parašyt? Labai mane pastaruoju metu erzina med sistemos grimasos....

Atsakyti

Labos :4u:

Restar, ranka "aptingo" vaikui. Bet kas per blestvarkė toj sveikatoj :B aš eičiau griežtai, ramiai pasišnekėt. Gydytojas gal todėl rekomendavo, gal kam jau taip yra buvę ir pokalbis padėjęs..

Sedatif, tai mistika ant šios žemės :D  nu nėr ten veiklių medžiagų. Cukrus ir tiek.
Mano didžiajam  buvo išrašoma kūdikiui. Tai reiškia jis be povekio, nes kas jį duos mažam vaikui? Kas eksperimentuos? Melisos sirupas padėdavo, o sedativas - ne :D

Ir šiaip, vis paskaitau ir matau :D perka mezgėjos siūlus, ir kaupia kaupia... Nes foto ataskaitinių rezultatų tai nėr :blink: :bigsmile:
Nu Liniuka, Šarangė, Lace - atsiskaito dar retkarčiais :rolleyes:

Atsakyti

Ristina, tai aš suprantu, kad taip nutiko, normalu, bet nesuprantu, kaip įmanoma pagalbos sulaukti, kai jos tikrai reikia. Negi viskas tik per skandalus įmanoma. Visi maloniai siunčia kur nors kitur. Mokamos konsultacijos šį kartą neprašiau, bet net tos, iš patirties žinau, būna nearti. 

Bandau įsivaizduoti save, važiuojančią į polikliniką, atstovinčią gyvą eilę registratūroj, reikalaujančią vedėjos, tada bandančią tą vedėją susirasti (net nežinau kokios vedėjos - skyriaus, kokio skyriaus, žodžiu, kur tos vedėjos randasi, jeigu niekas man nepasakytų?) ir tada bandančią įrodyti, kad tai gyvybės ir mirties klausimas :). Man tai rekomendavusi šeimos gydytoja sakė, kad taip elgiasi jos anyta, kuri šiaip gydosi ir psichinę ligą, tai pasiekia, kad ją priimtų tą pačią dieną. Na, bet aš.... Gal išprotėt ta proga? Makabriški juokeliai jau pas mane savaitės galan...

Atsakyti

Aš užtai šnd mašiną paženklinau.. Vos matomai, bet nemaloniai. Sukau iš aikštelės į pirmą juostą, o moteriškė tuo metu kaip tik toj vietoj iš antros juostos sugalvojo į pirmą persirikiuot. Aš jau buvau visai išsukus tuo metu ir balstelėjau į dureles. 

Ale išlipus kai pradėjo rėkt ant manęs  :blink: Kad vaiką jos gale sėdintį nužudyt vos ne norėjau beveik nuliniu greičiu  :oh: Tai ir paklausiau jos, ko ji čia ant manęs rėkia. Galvojo, gal kad ginsiuos, pulsiu atgal rėkt. Pasiūliau tiesiog supildyt deklaracijas su visa savo kalte, o tuo metu iš galo policija sustojo. Na ir ką :D Pasirodė, kad aš nekalta :) Labai malonūs beje buvo, padėjo taikiai viską išspręst, delaracijas supildyt, net schemą mergina pabraižė, vaikinas su šypsena viską išaiškino. Super, kaip iš kokios gerojo policininko reklamos :D 

Bet vis tiek toks nemalonus jausmas liko..

Ir dar galvasopis antra diena. Tai tik lova traukia. Gal dar knygą pabandysiu įveikt. 

Atsakyti

Restar, man su Rusne tas pays buvo dėl reabilitologo. Bet užteko telefonu griežtai pašnekėt ir gavom laiką po savaitės. Mankštas vis tiek pačios darėm. Labiausia rekomendavo šiek tiek sūriam vandeny mankštint, visaip sukiot. Labai greit rezultatas pasimatė. 

Atsakyti

Mano mieste apkrovos gan nedidelės, bet irgi pas reabilitologą papuoliau po kokios savaitės.

Ir man pirmas patarimas buvo sūriam vandeny mirkyt :D kempinę gniaužyt.

O gražiausia, kai paskytė mankštas, o nuėjus į mankštas ten neturėjo, ką su manim daryt :D tai gerai, kad malonios moteros greit nuvarė pas gydytoją ir "perrašė" be eilių į ergoterapiją.

Atsakyti