Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

su kokiu gražiu megztuku atėjo žurnalistė pas mumis :wub: tik sarmata buvo detaliau apžiūrinėt, bet matosi kad rankų darbas ir iš kart pajauti žmogui kažkokią simpatiją :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 gegužės 2019 - 08:34

Qqte, reikejo slapta papaveiksluoti😁

Atsakyti

Šiandien žiauriai šalta darbe. Sėdžiu su storu megztiniu ir jaučiu, kad kai kada net kojų plaukelius skauda nuo šiurpulio.

O jau kaip ėsti noriu. :wacko:

Atsakyti

Kerpena,  jau pamaitinai savo žvėrį? :D​ 

Atsakyti

Dabar kaip tik parėjau po sporto ir maitinu. :D

Atsakyti

Kerpena-tikrinaisi skydliaukę? Vienas iš požymių-šalčio netoleravimas. Kiti -nuolatinis nuovargis,  prislėgta nuotaika,  padidintas prakaitavimas,  augantis svoris ir t.t.

Tiesiog atmestum šią priežastį, jeigu viskas ten ok.

Atsakyti

arba vitamino d trūkumas :D

Atsakyti

Nieko netikrinau.

O šalta tai objektyviai, kabineto langai šiaurinėj pusėj, pirmas aukštas, drėgmė nuo rūsio, oras dar atšalo. Visada taip pavasarį ir rudenį būna.

Šiaip tai man greičiau karšta nei šalta, ypač jei nors kiek pajudu. Jau ir aš kaip Nite vilnonių megztinių nebegaliu nešiot, nebent  kai va taip šalta ir tenka ilgai būti vienoje vietoje.  O jei pavaikštau, iš karto sukaistu

Atsakyti

aš tai elektrinį šildytuvą pašonėj pasistačius tai pakenčiama, kitaip su plonu megstuku būtų liūdna.

bet kai pašildau kurį šoną tai bais miegas suima :)

Atsakyti

Sveikos, 

O aš taip numigau kaip katė ant saulytes....  :rolleyes: o prisedau tai pamegzt ta proga, kad jau pasodinau pagaliau palergonijaspalergonijas.. . :D

Šiaip šiandien žiauriai šalta, bent kiek iš ryto laksčiau laukais, tai labai sušalau...

Atsakyti

Man irgi šalta. Ryte patyliukais šildymą atsisukau, dabar tuoj vyras grįš tai eisiu užsukt kaip niekur nieko :D

Buvau mados garaže, papirkau pusvilnės su alpaka. Nu pats sezonas :D O ėjau tai virbalų.

Šiandien bruolį mučinu, gal ką ir išmučinsiu iš 5 karto :B​ 

Atsakyti

Liniuka a ką vyras šildytis neleidžia? :D aš saviškiui tai langų atlapotų laikyt neleidžiu, nes jam vėdinimo manija o man amžiais šalta :)

o mados garažan virbalų apsimoka eit?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 gegužės 2019 - 14:14