Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien prie mezginio nebespėjau pripult. Ryte kol truputį savęs galėjau, tai tiesiog kimarinau, paskui įsisuka į balkoną ir jo daržą, tada su sūnum nulėkėm į "ekskursiją" XXXX Maximoje, išbandėm Scan&Go, o iš tiesų, tai labiausiai kakavos sviesto iš Livinn reikėjo. Grįžus sumeistravau ir pripuošiau vieną vegan torčiuką, kitą citrininį jogurtinį keksą mažosios agapei po koncerto. Dega kojos, bet nuotaika gera, kad išsijudinau. 

Atsakyti

Priedas  received_347485522568166.png   1,09MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vakaro dangus pro mano langą.

Priedas  IMG_20190505_210615.jpg   51,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos, 

kad jau aktualiom temom šnekat, tai pasidalinsiu dabar skaitoma knyga :)

kol kas procese, bet jau pradžia tokia teisinga suprantama ir panašu kad gal net gi bus pritaikoma

1489418378_samoningumo-ugdymas-mindfulne

Atsakyti

Kas dar???

drakius šią savaitę pasičiupo pelenų rožės. Leidau pasaugot kol numegzsiu atnarą meztukui. tada reiks iki kelių megztuką gamintis - tokio labai trūksta man :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 05 gegužės 2019 - 22:00

Žuviukai, užsegamą?

Paskutiniu mtu labai noriu ilgo megztuko- palto. Gal net iki kauliukų. Net ir storų siūlų turiu jam.

Ankstyva, nes ruošiuosi į mankštą. Vėl nepatinka ranka. Buvo jau nejautri kažkurį laiką. Dabar net sviesto tepimas erzina- diskomfortas nuo peties žemyn.

Gytį nuveš/parveš šiandien pirmą dieną vyras į mokyklą. Rytais visi skuba, kad nepargriautų kas. Lai palydi.

Vakar buvo totali persivalgymo diena. Blogiau, nei per Kalėdas :D nes pas abi mamas - cepelinai su tortais. Pas mano mamą, kai susivežėm, tai net visi trys gavosi.

Atsakyti

Aš tai irgi norėjau ilgo megztinio iki kelių, bet man storo nereikia. Vieną nusimezgiau iš 2 gijų rogutinio kašmyro, bet kaip matėt, atiteko dukrai, nes numažinau. O kitą nežinau ar jau kada nusimegsiu.

Savo medvilninio turiu nusimezgus iki liemens kūną ir abi rankoves. Bet irgi lėtai juda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 gegužės 2019 - 07:22

Aš tai irgi norėjau ilgo megztinio iki kelių, bet man storo nereikia. Vieną nusimezgiau iš 25 gijų rogutinio kašmyro, bet kaip matėt, atiteko dukrai, nes numžinau. O kitą nežinau ar jau kada nusimegsiu.

Savo medvilninio turiu nusimezgus iki liemens kūną ir abi rankoves. Bet irgi lėtai juda.

Skamba šiltai :D

Atsakyti

Aš tai irgi norėjau ilgo megztinio iki kelių, bet man storo nereikia. Vieną nusimezgiau iš 25 gijų rogutinio kašmyro, bet kaip matėt, atiteko dukrai, nes numžinau. O kitą nežinau ar jau kada nusimegsiu.

:blink: kiek ????  :blink: 

Mezgu - du, vieno pusė ir kito pusė. Bet mezgu nuo skirtingų galų, tai gautųsi jau kaip ir visas :D

Lace, kaip tavo kelioninis mezginys?

Atsakyti

Pasirodo ne mankštą, o kinezeterapiją gavau. Jis vargo, o aš prakaitavau ir cypavau. Spaudžia kaklą, o man arba pirštai tirpsta, arba pakaušį duria. Dešinėj pusėj tonusas didesnis, ir kaklo, ir krūtinės raumenys įsitempę. Čia išdava po 3 mėn mano biuletenių, kai mezgiau ant sofkutės ir į tą pusę tv žiūrėjau. Sakė, kompo aukštį susireguliuot ir stengtis nebūt nuleidus galvos.

Atsakyti

O aš... nebeturiu ką megzt :D Nieko naujo. Nauja gal tai, kad nieko ir nebenoriu. Iš pradžių galvojau, gal naujų siūlų reik, tai rasiu ir ką, bet kai pradėjau galvot kokių čia tų siūlų reiktų, tai panašu, kad jokių Man geriausiai sekasi megzti iš netikėtai gautų nachaliavai :rolleyes: Na, kas ko turit nereikalingi :D Va tokį bandžiau pradėt, kad prie chebros būt, bet turbūt gražiausiai gautųs iš kokio merino, o šiltų nelabai norisi

Priedas  Screenshot_20190505-174503_Pinterest.jpg   202,85KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, tai pabaigei tą neaiškios spalvos ?

Tas rausvas ir iš medvilnės kelių siūliukų neblogai atrodytų :rolleyes:

Atsakyti