Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

geliniai  nagai atlaiko netgi kapstymasi  molingoje sodo zemeje  ( aisku su guminemis pirstinemis as visada ten kapstausi ) :)  man patinka. o  be sustiprinimo tai irgi  augdavo ir luzdavo, augdavo ir skildavo ..  o be nagu tai irgi nieko nesuciupineju .

tiesa sode  gi mezgiau, siltai prikurentam namelyje . sujungiau pagaliau  kuna su rankovemis :)

Atsakyti

Tai Restar-daugiau šiandie ir neužeisi? 

Niuma-nesuviliojai :D 

Mados garažan ruošiuos :rolleyes: 

Anykščiai lyg ir Šarangė sakė,  kad nieko gero :hmm: 

Nagai-paskutiniu metu tragedija-nuskylinėja nusisluoksniuoja,  iki mėsų kerpu. Ir žinot kas kaltas :D dar pamenat? Hormonai :lol: 

Nemėgstu tokių trumpų. Labai pagalvėlės sujautrėja,  panages pradeda skaudėt net. Galvoju,  gal prisiaugint?  :D bet per ilgi irgi nepatogu

Atsakyti

Lusasita, tai ir laikau, net nebuvom šį savaitgalį sode... Sėjau 03.17. Pagal mano sąlygas, matyt, reikia sėti vėliau, kad neperaugtų. Nes kai būna šilta, tai jau šilta ir niekaip to suvaldyti negaliu. Balkone tupi milžinai...

Geros dienos visoms :).

aga, pamenu, kad pas tave pietu  puseje   ir auga kaip pasele silumoje .   as dwarfus sejau  anksciau, tai tie kresni, maziukai , tvirti.  zemaugiai ankstukai irgi anksciau, bet jie zemaugiai . is pernai pasimokiau, kad kovo 9  man per anksti set . pernai isstypo labiau .  siemet nuvelinau  viska .

Atsakyti

katuk tai galima prisiaugint ne per ilgus :)

Atsakyti

katuk, as tiesiog ant savu  tepu geli .  jis sustiprina naga,  nebesidaro  lankstus, tai ir neluzta.  o paskui geliskai lakuojuosi . per tas 3- 4  savaites gerokai paauga   nagas .

Atsakyti

Lusasita o tu čia pati namų sąlygom taip ?

Atsakyti

Luknes muzikos mokytoja su ilgais nagais pianinu groja ir kauksi garsiau,negu pats pianinas garsa skleidzia,sake jos klasiokams visiems juokingai atrodo jau :D

O kai gulbių ežerą peraugusios balerinos šoka ir puantaus į medines grindis bumsi,  tai nė muzikos negirdėt :D 

Qqte-žinau. Nesinori spraustis į atnaujinimo grafikus, aš gi toks neorganizuotas žmogus,  sunku suplanuot :D​ 

Atsakyti

Mino daug kolegių irgi pačios namie gelinasi. Iš kinų susisiuntė priemones.

Bet mano kairė ranka kreiva,  tai dešinės nagai būt negražūs

Atsakyti
jo. dukra  gelini darosi kokie 7 metai jau pati sau.  man dare rudeni, bet nelaike. tada pati pradejau dometis. "mokintis" ziuredama youtube. susipirkau priemones.  pries kaledas  dukra  padare pagal mano ismoktus navarotus man su geliu  sustiprinima ( nu nes pora  probleminiu nagu turejau.  vienam tas  pulinys buves, landonis, tai  nagas kaip popierinis buvo, trapus, luztantis, sluoksniuojantis.)  islaike ilgai , 4  savaites.  bet man dukros laiko  labai gaila. jau sau darosi, o dar man savaitgali kokias 3 valandas  skirt. tai vat darausi  siemet jau pati sau .
Atsakyti

jo su tais atnaujinimo grafikais sunku ir man

man net lakavimus sunku suderint su nuosava sese :D

šeštadienį va nulakavo dabar arba pati nusigremšiu arda turėsiu kas 2-3 savaites ieškot kaip susitikt :)

kairė ir mano kreiva, aš nė paprastu laku žmoniškai nenusilakuoju, nu bet su praktika gal ir gautųsi...labiau gal tingisi praktikuotis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 gegužės 2019 - 09:35

paprastas  laikydavo para su mano nuolatiniu  mirkymu, indu plovimu :)  tai praktikos buvo  :)   bet su geliniu   dar mokytis ir mokytis. nors dukra giria mane, bet  muset gera  "pedagoge" ana :D  bijo "uzmust" mano nora  darytis paciai . man kaip besigydanciai nuo perfekcionizmo :D ( teip teip psichologes  ir nuo sito  dalyko gydo  :) ) tai dar iki  tikro idealaus grozio atrodo dar toli  :D bet tai cia gal man taip atrodo . ziuriu kartais  manikiurininkiu   darbus ir galvoju  :hmm:  :D 

Atsakyti

Na, va, įkišau dar nosį. Tai man iš Lusasitos parašymo apie nagus, labai susisieja su ankstesne tema - vieno kurpaliaus sindromas :).  Tiesiog informacijai: yra originalių žmonių, kuriems nelaiko jokie geliai, nagai lūžta ir skyla ir po juo, pats gelis atsisluoksniuoja. Tas pats ir su kitais dalykais. Aš nedejuoju ne,  nesijaučiu vargšė, kad mano baisūs ir kerėpliški nagai, nes tikrai esu ten, kur noriu būti - nenoriu investuoti savo gyvenimo į nagų tobulinimą, jeigu tas nesigauna paprastai. Tiesiog suinvestavau daug savo gyvenimo kitur. Ir tis resursai, tiek fiziniai, tiek dvasiniai, tiek materialūs labai skirtingi pas visas. Galbūt kažkas, turėdamas ne tiek daug (pvz. sveikatos) skiria be galo daug jėgų kažkam tobulinti ir rezultatas nėra toks tobulas, kaip kitas, skyręs kelias minutes knygos paskaitymo. Va, daug apie tai mąsčiau - apie įvairovę :). Tai nėra ir negali būt vienos liniuotės. 

Atsakyti