arba iš kokio cotton merino
tik svertų daug
labas rytas ![]()
aš prisiveisiau bele kiek pradėtukų
ir nusprendžiau geriau knygą paskaityt ![]()
Neaiškios -tai kur per cepelinus gavau?
Jo, baigiau, džiūsta.
Visai aš juo patenkinta, gal biškį ir siauresnis galėjo būt, bet norėjau laisvo. Tik tiek kad nugaros dalies atnara praskydo ir kažkaip negražiai styro, bet gal palyginus sukris gražiau
Ačiū už siūlų patarimus. Man gi reik čia ir dabar, nes kol atsisiųs, tai gali noras praeit
Katukai, turiu babiną, kurios pusę dovanočiau, ale ir tau turbūt nereikai jos: skaisčiai žalia vsikozė. Kam aš ją laikau- žalio supratimo neturiu. Kažkada norėjau iš motyvų suknelės. Paskui prie tamsesnio žalio pridėjus kišenėtos. Dar mintis- su moheriu nuslopint. O praktiškai- guli nenaudojama ir dar ilgai gulės.
Neaiškios -tai kur per cepelinus gavau?
Jo, baigiau, džiūsta.
Visai aš juo patenkinta, gal biškį ir siauresnis galėjo būt, bet norėjau laisvo. Tik tiek kad nugaros dalies atnara praskydo ir kažkaip negražiai styro, bet gal palyginus sukris gražiau
Ačiū už siūlų patarimus. Man gi reik čia ir dabar, nes kol atsisiųs, tai gali noras praeit
Iš medvilnės su viskoze nėr ko labai ir norėt dailių atnarų
Čia ir dabar - tai Mados garažas gal
su "mano siūlai" irgi galima susisiekt
kol atostogauji ir Anykščiai ne problema, svarbu noro būtų
Šiandien praplėčiau savo žinių akiratį.
Filmuose kartais tenka matyt labai senus medžius su tokiomis nukarusiomis barzdomis. Vis karts nuo karto užkliūdavo tie medžiai ir norėjau išsiaiškint pavadinimą. Bet neįsivaizdavau net kaip ieškot. Ko klausinėjau, niekas nežinojo apie ką aš kalbu.

Tai va šiandien sužinojau, kad tai ta visada žaliuojantys ąžuolai turintys visokių pavadinimų. Amerikoje jie dažnai vadinami Virdžinijos ąžuolais (Quercus virginiana) arba "southern live oak,". O tos barzdos tai pasirodo visai ne medžio dalis, o ispaniška samana (spanish moss).
Neįsivaizduoju, kaip ilganagės gali rašyti klaviatūra arba telefone.
Man tai kelis mm užauga ir jau kliūva.
Aš neįsivaizduoju kaip be ilgesnių nagų žmonės gyvena ![]()
Grojimui kartais maišo. Jei groju pianinu. Ir jei ilgiau nei 6mm.
O šiaip, jei nusitrumpinu - nieko nesugrabalioju
Ką daryt su pomidorais - mirtinai sodint reikėtų, bet gi nevažinėsiu žvakių degt, uždengti, atidengt...O baigia peraugti. Lusasita - tu jau?
laikyt ant palangiu kol salnos praeis. visada sodinu apie geguzes 10 - 12 . veliau sejau. etapais sejau tiksliau. tai turiu visokiu. bet neperauge pas mane, nes rytines puses tik saules gauna balkone ir ant vienos palanges. o ir neperkarsta, tai nera isstypeliai . sejau ir kovo 9 ir kovo 17 ir kovo 22 .
mano nervai persilpni, kad pasodint ir naktimis nemiegot, o vdrug nusalo ten kazkur laukuose miskuose uz 25 km nuo manes .
o sestadieni atvaziave i soda radom staigmenu nemaloniu. zydejo viena obelis, apsipylusi ziedais pirmi metai, tai visi ziedai pagelte parude... vynuoges jau buvo isleide kokiu 10 cn ugliukus , tai tie pajuode kabo, silauogiu pumpuriukai irgi labai itartini . naujai pasodintos is lidlo tunbergijos abi suglebe. reiskias salna buvo labai netgi didele. labiausiai gaila vynuogiu ir silauogiu ( dar nesuprantam ar joms pakenke labai ar nelabai , nes dar nezydejo )
Sveikos,
savaitgalį daug galvojau. Ir visai nenoriu dalintis apie ką
. nagai geriausių norų, jeigu link 2 mm, tai nulūžta.
Kerpena, kokia tu įdomi
. Tas barzdas mes Madeiroje pirmą kartą gyvai pamatėme. Ypač įdomu, kai pasivaikščiojimo takas eina debesyje, tokia drėgmė, tai tos barzdos irgi tokios minkštos, drėgnos. Nebemoku niekur foto įkelti, atsiųsiu tau per msng
.
Lusasita, tai ir laikau, net nebuvom šį savaitgalį sode... Sėjau 03.17. Pagal mano sąlygas, matyt, reikia sėti vėliau, kad neperaugtų. Nes kai būna šilta, tai jau šilta ir niekaip to suvaldyti negaliu. Balkone tupi milžinai...
Geros dienos visoms
.
Olaiva, Nite, spėjot perskaityt iki pataisymo . Tikrai šiltai skamba.
Ten 2 gijos buvo.
Nagus kirpt reikia.
Neįsivaizduoju, kaip ilganagės gali rašyti klaviatūra arba telefone.
Man tai kelis mm užauga ir jau kliūva.
Luknes muzikos mokytoja su ilgais nagais pianinu groja ir kauksi garsiau,negu pats pianinas garsa skleidzia,sake jos klasiokams visiems juokingai atrodo jau ![]()