Mano nagai nuosavi. Jokių gelių nepernešu. Dusina mane ![]()
Draugės nagai buvo stiprūs, po gelių - kaip popieriniai
taip, kad garantijos nėr. Lb viskas asmeniška.
tai jei nuolat dedamas gelis tai nagas sureaguoja panašiai kaip ramuo į gipsą
jaučiasi nereikalingas ir paplonėja nunyksta
gal ne visoms taip sureaguoja nežinau
nelabai suprantu kam jį dėt jei nagai stiprūs?
restar , nezinau koks man sindromas
bet man nelaike gelinis lakavimas, kaip kad tu sakai . dukra bande daryt man 3 kartus. laikydavo 5 dienas ir paskui luzinedavo, sluoksniuodavos, lupdavosi . o as muset zemaitisko kraujo turinti, uzsispyrusi esu, ir turejau juos iveikti , padaryt taip, kad ir mane jie dziugintu . ir vat atradau bedas del ko nelaiko . dukrai laiko vienaip, man taip nelaiko. man reik papildomu priemoniu, kad laikytu ir as jas atradau . ir dziaugiuosi, kad gyvenime dar kazko naujo ismokau.
p.s. knygas skaityt man laiko gaila. laiko, katra skiriu bendravimui su seima. nes skaityt man iseitu tik uzsidarius kamputyje. o kol yra kas su manim bendrauja tai ir as kalbet, bendraut noriu . skaitau, kai bunu vakarais viena. va dabar vyra isleidau i Vilniu komandiruoten, tai vienatviski vakarai, kai sunus uzsidaro savo kambaryje . galiu knyga pasiimt
Restar, o kur tas jausmas-kiti gali, ir aš galiu, gal net geriau! Nesvarbu, kokioj srity
O ir tas estetinis grožis susijęs su dvasine būsena. Pvz visa savim patenkinta parduotuėj tiesiu ranką ką nors pačiupinėt ir ups, nagai tragiški.... iškart noras dingsta bet ką įsigyti, net tą pačią protingą knygą.
Tiesiog, nebūtinai tuti būti kažkas iš rėmų išeinančio-tiesiog tvarkinga ir švaru.
Aš pvz savo nusilaupiusius nagus pamaskuoju kokiu nors bespalviu ar neutraliu laku. Dar turiu sausas apynages, tai netvarkius būt oj, labai neestetiška.
Tas pats visur, ir plaukai, ragai ir kitos kūno dalys
Kaip ten liaudies išmintis-gražiame kūne graži siela
Dėl nagų stiprinimo, jei kalbėt apie priemones, anksčiau naudodavau Nail Tek II, dabar jau iš daug ko (ir manikiūrisčių) girdėjus, kad keli eurai kainuoja, bet labai gerai veikia eveline-nail-therapy-professional-8-in-1. Reikės nusipirkt. Sakė, 5 dienas kasdien tepi ant viršaus, nuvalai ir vėl iš pradžių.
Niuma-aš tai į paviršines priemones labai skeptiškai žiūriu. Čia kaip ir kremai odai, ilgalaikio poveikio nėr ko tikėtis,
Jeigu priežastys yra aplinkos poveikis, tai gal ir gali pastabdyt jį ir padidint atsparumą, bet jeigu iš vidaus visas reikalas, tai kažin ar bus naudos ilgam
Pavyzdys-kolegė. Yra naudojus gal tą Nailteką, tai jo, buvo poveikis. O dabar neseniai vėl naudojo, tai skundės, kad nieks nevyksta, kažką ten pasityrė, pradėjo papildus ir vitaminus, tai ir oda pasitvarkė ir nagai pastiprėjo
tas 8 in 1 evelinos geras labai . efektas yra nuo jo. lygtais tris kartus lakuoji kasdien, paskui nuvalai ir vel nuo pradziu . irkitos eveline priemones nagams geros , kaip odeliu aliejukai , ranku kremukai .
Uf po ilgos pertraukos vėl darbe.. Nieko nesigaudau, lyg pirmą dieną atėjus ![]()
Dar prie visų "gerumų" netyčia išmečiau ant plytelių telefoną ir vidinis ekranas suskilo.. Teks naujo ieškot.. Visa info tiu tiu
Man geliniai jokie nelaiko. Šiaip nagai tvirti, bet gelinis greit luptis pradeda. Nebesidarau..
Kažkokių papildų gydytoja išrašė, nes dabar su maistu tiek nebegaunu, tai kaina šokiravo - 55Eur.
Laba diena
Sako - niekam taip nereikia atostogų, kaip žmogui pirmą dieną po atostogų.
Labai tas posakis šiandien apie mane
Lace, kaip tavo kelioninis mezginys?
Yra tas mezginys
Iki "tiesos akimirkos" dar truputį pamezgėti reikia - nugarą iki pažastų jau numezgiau, priekį tik pradėjau, lėtokai einasi, bandau kiečiau megzti, mano mezgimo tamprumas keičiasi priklausomai nuo to, ar mezgu ratu, ar pirmyn atgal...
Na, va, įkišau dar nosį. Tai man iš Lusasitos parašymo apie nagus, labai susisieja su ankstesne tema - vieno kurpaliaus sindromas
. Tiesiog informacijai: yra originalių žmonių, kuriems nelaiko jokie geliai, nagai lūžta ir skyla ir po juo, pats gelis atsisluoksniuoja. Tas pats ir su kitais dalykais. Aš nedejuoju ne, nesijaučiu vargšė, kad mano baisūs ir kerėpliški nagai, nes tikrai esu ten, kur noriu būti - nenoriu investuoti savo gyvenimo į nagų tobulinimą, jeigu tas nesigauna paprastai. Tiesiog suinvestavau daug savo gyvenimo kitur. Ir tis resursai, tiek fiziniai, tiek dvasiniai, tiek materialūs labai skirtingi pas visas. Galbūt kažkas, turėdamas ne tiek daug (pvz. sveikatos) skiria be galo daug jėgų kažkam tobulinti ir rezultatas nėra toks tobulas, kaip kitas, skyręs kelias minutes knygos paskaitymo. Va, daug apie tai mąsčiau - apie įvairovę
. Tai nėra ir negali būt vienos liniuotės.
nežinau, ar aš teisingai "šifruoju" tavo žinutę - nesijausk blogai, o juo labiau nesiaiškink ir nesiteisink niekam dėl to, kokia esi
Iš tiesų esam visos labai skirtingos, tiek fiziologiniais ypatumais, tiek nervų sistemos veikimu, tiek vertybių sistema...
Ir turbūt visos (gal teisingiau būtų tik už save sakyti) dalindamos patarimus, norim gero, tikimės padėti, bet leidžiame viską per save, savo patirtį, savo supratimą, savo koordinačių sistemą. Visiškai su tavim sutinku - kas tinka Onutei, visai nebūtinai tiks ir Marytei.
Taigi taigi...nieko nenustebinau, savęs ypač
Screenshot_20190506-160103_Gallery.jpg 169,23KB
0 Parsiųsta kartų
Ta kairėj -medvilnė. Plonoka, bet graži
labai net. Kitos spalvos nesuviliojo, žalių gražių buvo, bet ką tik iš tos serijos baigiau.
Dar lašišų, persiko lengvo, kažkokia violetinė -nu visai ne mano
Ta dešinėj-viskozė-pridėjimui prie tokios turimos tvidinės medvilnės, kuri vapščie neturi formos ir tamprumo. Bet tos vizkozės tai visam gyvenimui-gal 900 gr, plauko plonumo.bet tokia graži graži mėlyna, karališka