Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano nagai nuosavi. Jokių gelių nepernešu. Dusina mane :D

Draugės nagai buvo stiprūs, po gelių - kaip popieriniai :unsure: taip, kad garantijos nėr. Lb viskas asmeniška.

Atsakyti

tai jei nuolat dedamas gelis tai nagas sureaguoja panašiai kaip ramuo į gipsą :) jaučiasi nereikalingas ir paplonėja nunyksta

gal ne visoms taip sureaguoja nežinau

nelabai suprantu kam jį dėt jei nagai stiprūs?

Atsakyti

restar , nezinau koks man sindromas :D  bet man nelaike gelinis  lakavimas, kaip kad tu  sakai . dukra bande daryt man 3 kartus. laikydavo 5 dienas ir paskui  luzinedavo, sluoksniuodavos, lupdavosi . o as muset zemaitisko  kraujo turinti, uzsispyrusi esu, ir turejau juos  iveikti , padaryt  taip, kad ir mane jie dziugintu . ir vat atradau bedas del ko nelaiko .  dukrai laiko vienaip, man taip nelaiko. man reik papildomu priemoniu, kad laikytu ir as jas atradau . ir dziaugiuosi, kad gyvenime dar kazko naujo ismokau.  

p.s. knygas skaityt man laiko  gaila. laiko, katra skiriu bendravimui su seima. nes skaityt man iseitu tik uzsidarius kamputyje. o kol yra kas su manim bendrauja tai ir as kalbet, bendraut noriu . skaitau, kai  bunu vakarais viena. va dabar vyra isleidau  i Vilniu  komandiruoten, tai  vienatviski vakarai, kai sunus uzsidaro  savo kambaryje . galiu knyga pasiimt :)

Atsakyti

Restar, o kur tas jausmas-kiti gali, ir aš galiu,  gal net geriau! Nesvarbu,  kokioj srity

O ir tas estetinis grožis susijęs su dvasine būsena. Pvz visa savim patenkinta parduotuėj tiesiu ranką ką nors pačiupinėt ir ups,  nagai tragiški.... iškart noras dingsta bet ką įsigyti,  net tą pačią protingą knygą.

Tiesiog,  nebūtinai tuti būti kažkas iš rėmų išeinančio-tiesiog tvarkinga ir švaru. 

Aš pvz savo nusilaupiusius nagus pamaskuoju kokiu nors bespalviu ar neutraliu laku. Dar turiu sausas apynages,  tai netvarkius būt oj,  labai neestetiška.

Tas pats visur,  ir plaukai,  ragai ir kitos kūno dalys :D 

Kaip ten liaudies išmintis-gražiame kūne graži siela :D​ 

Atsakyti

Dėl nagų stiprinimo, jei kalbėt apie priemones, anksčiau naudodavau Nail Tek II, dabar jau iš daug ko (ir manikiūrisčių) girdėjus, kad keli eurai kainuoja, bet labai gerai veikia   eveline-nail-therapy-professional-8-in-1. Reikės nusipirkt. Sakė, 5 dienas kasdien tepi ant viršaus, nuvalai ir vėl iš pradžių. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 06 gegužės 2019 - 10:26

Niuma-aš tai į paviršines priemones labai skeptiškai žiūriu. Čia kaip ir kremai odai,  ilgalaikio poveikio nėr ko tikėtis, 

Jeigu priežastys yra aplinkos poveikis,  tai gal ir gali pastabdyt jį  ir padidint atsparumą,  bet jeigu iš vidaus visas reikalas,  tai kažin ar bus naudos ilgam

Pavyzdys-kolegė. Yra naudojus gal tą Nailteką,  tai jo,  buvo poveikis. O dabar neseniai vėl naudojo,  tai skundės,  kad nieks nevyksta, kažką ten pasityrė,  pradėjo papildus ir vitaminus,  tai ir oda pasitvarkė ir nagai pastiprėjo

Atsakyti

tas 8 in 1  evelinos  geras labai . efektas  yra nuo jo.  lygtais tris  kartus lakuoji kasdien, paskui nuvalai ir vel nuo pradziu .  irkitos eveline  priemones nagams geros , kaip odeliu aliejukai , ranku kremukai .

Atsakyti

Uf po ilgos pertraukos vėl darbe.. Nieko nesigaudau, lyg pirmą dieną atėjus :D

Dar prie visų "gerumų" netyčia išmečiau ant plytelių telefoną ir vidinis ekranas suskilo.. Teks naujo ieškot.. Visa info tiu tiu  :( 

Man geliniai jokie nelaiko. Šiaip nagai tvirti, bet gelinis greit luptis pradeda. Nebesidarau.. 

Kažkokių papildų gydytoja išrašė, nes dabar su maistu tiek nebegaunu, tai kaina šokiravo - 55Eur.  :oh:​ 

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Sako - niekam taip nereikia atostogų, kaip žmogui pirmą dieną po atostogų.  :oh: Labai tas posakis šiandien apie mane  :unsure: 

Lace, kaip tavo kelioninis mezginys?

Yra tas mezginys  :D Iki "tiesos akimirkos" dar  truputį pamezgėti reikia - nugarą iki pažastų jau numezgiau, priekį tik pradėjau, lėtokai einasi, bandau kiečiau megzti, mano mezgimo tamprumas keičiasi priklausomai nuo to, ar mezgu ratu, ar pirmyn atgal...  :)​ 

Atsakyti

Na, va, įkišau dar nosį. Tai man iš Lusasitos parašymo apie nagus, labai susisieja su ankstesne tema - vieno kurpaliaus sindromas :).  Tiesiog informacijai: yra originalių žmonių, kuriems nelaiko jokie geliai, nagai lūžta ir skyla ir po juo, pats gelis atsisluoksniuoja. Tas pats ir su kitais dalykais. Aš nedejuoju ne,  nesijaučiu vargšė, kad mano baisūs ir kerėpliški nagai, nes tikrai esu ten, kur noriu būti - nenoriu investuoti savo gyvenimo į nagų tobulinimą, jeigu tas nesigauna paprastai. Tiesiog suinvestavau daug savo gyvenimo kitur. Ir tis resursai, tiek fiziniai, tiek dvasiniai, tiek materialūs labai skirtingi pas visas. Galbūt kažkas, turėdamas ne tiek daug (pvz. sveikatos) skiria be galo daug jėgų kažkam tobulinti ir rezultatas nėra toks tobulas, kaip kitas, skyręs kelias minutes knygos paskaitymo. Va, daug apie tai mąsčiau - apie įvairovę :). Tai nėra ir negali būt vienos liniuotės. 

nežinau, ar aš teisingai "šifruoju" tavo žinutę - nesijausk blogai, o juo labiau nesiaiškink ir nesiteisink niekam dėl to, kokia esi  :4u: Iš tiesų esam visos labai skirtingos, tiek fiziologiniais ypatumais, tiek nervų sistemos veikimu, tiek vertybių sistema...  :rolleyes: Ir turbūt visos (gal teisingiau būtų tik už save sakyti) dalindamos patarimus, norim gero, tikimės padėti, bet leidžiame viską per save, savo patirtį, savo supratimą, savo koordinačių sistemą. Visiškai su tavim sutinku - kas tinka Onutei, visai nebūtinai tiks ir Marytei.  :) 

Atsakyti

Taigi taigi...nieko nenustebinau, savęs ypač :D​  

Priedas  Screenshot_20190506-160103_Gallery.jpg   169,23KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 06 gegužės 2019 - 15:03

Ta kairėj -medvilnė. Plonoka, bet graži :D labai net. Kitos spalvos nesuviliojo,  žalių gražių buvo,  bet ką tik iš tos serijos baigiau.

Dar lašišų,  persiko lengvo, kažkokia violetinė -nu visai ne mano

Ta dešinėj-viskozė-pridėjimui prie tokios turimos tvidinės medvilnės,  kuri vapščie neturi formos ir tamprumo. Bet tos vizkozės tai visam gyvenimui-gal 900 gr,  plauko plonumo.bet tokia graži graži mėlyna,  karališka

Atsakyti