Aš po vakar ant pusė vaikų gana pikta. Ramentinę merginą išvežė vyras pas mamą porai naktų. Vienu negirdinčiu mažiau
.
Tai dar galit išvežt kur nors....
O aš va pati jau turiu išvažiuot
kad negirdėčiaų
Sveikos:)
darbe jau
kol kraunas kompas pasivijau jus ![]()
niuma, aga ilgesni toki- iki keliu užsrgama isigeidziau pasigaminti. Bet dar reikia natsumiui apatine atnara pabaigti
vakar jau aš ja įpusėjau ![]()
Dar ir šiandien ryte padecibelinau. Net Emilis Gyčiui sakė- o mama ant tavęs rėkė. 7.15 jis dar katiną niūrko, visai neapsirengęs, o už 5 min pro duris turi eit......
Man šiandien susirinkimų diena. Darbe tuoj. Paskui poliklinikoj procedūros (šonas mėlynas nuo vakar ritinėtų lazdų). Ir pas Viliaus penkis mokytojus individualūs pokalbiai-konsultacijos. Ruošiuosi abiem frontais- ir išeičių ieškot, ir pakovot, kad teigiamus pažymius į dienyną surašytų. Pvz., už diktantą dvejetai įrašyta, o užklasinį 7- ne. Mokinosi 10 stulpelių eilėraštį, atsiskaitinėjo irgi jokio balo nėra. Tai, kaip man jų sumotyvuot, kai pats sako- man gerų balų nerašo.
Va mano drakalaičio grobis
ir visgi qqute buvo kažkada ižvalgi
nes as virstu po truputi i pastelinę miterį ![]()
A3613EBB-333B-4BF9-A70F-906E2C66B501.jpeg 338,62KB
0 Parsiųsta kartų
Labryt,
man išvežimas vaiko kur nors palikti nakvoti ne namie nutiko kažkelintas, turbūt suskaičiuojamas ant vienos rankos pirštų. Visai palankios sąlygos dėl to, kad ir vyro brolis, dėdulė dailininkas, besireabilituojantis po encefalito, namie, tai galės abu paišyti
. O ir mama gal tik 2 metus tik nedirba dar, aktualiau kai vaikai maži buvo, bet tos prabangos neturėjom.
Niuma, sukėlė šypseną katino niurkymas. Man dičkis taip - prioritetą teikia katinui, o ne nevėlavimui į mokyklą, tai ir atsikėlęs iškart pas katiną, ir prieš išeidamas, visai nesvarbu, kiek laiko būtų likę. Ir rėkimas jau beprasmiškas šiuo atveju. Stengiuosi išgyventi nežiūrėdama į laikrodį ir negalvodama. Vakar kaip išėjo į mokyklą, taip grįžo po 10 vakaro. Bastėsi su panele kažin kur, paskui su draugeliu dar valandą prie namų bazarino. Nepažįstu to žmogaus, nesu jo tiek girdėjusi kalbant... Sakė, reikia įdomiomis temomis jį kalbinti
.
Laba diena,
Pas mus tai savaitgalį toks juokas buvo. 18metė pusseserė pakvietė tik didįjį mūsų vaiką į gimtadienį. Tas mąstė, ar eit, nieko nepažįsta, tai 18metės brolis, kuriam 9 m. pasiūlė su panele ateit. Mūsiškis sako, tai kad neturiu, o tas taip nuskvatojo, sako, nemeluok, jau aš turiu, o tu dar neturi ![]()
Tai va, atsiminiau, kai Restar apie saviškį parašė ![]()
Labos. Niuma, na nebus nebus girdejimo. Dabar tu tiesiog vaiku nesupranti, veliau bus keliu suaugusiu nuomoniu nesutapimas, o dar veliau busi persenusi ir nukvakusi, taip pat nesuprasi...
Niūroka perspektyva
o tu savo tėvų ir dabar negirdi, ar jau jie nukvakę
Aš dar lyg ir nenukvakau kol kas, bet ankstyvesnės stadijos man lengvai praėjo
ir mama mano nenukvakus
aš ją girdžiu
nors ir nedarau, kaip sako
O nuomonių nesutapimas - normalus dalykas, net įdomu išgirst ką nors kito nei tu pats galvoji
arba staiga išgirst, kad tavo vaikas galvoja taip pat kaip tu
nors niekad to nesiekei
Nite, tai ir itraukiau specialiai nuomoniu nesutapima. As dabar tam periode, tiesiog sugebi bendrauti taktiskai, bet nuomones daug kur issiskiria. Tai tas girdejimas teorinis, praktiskai elgiesi kaip tau reikia. O apie tikraja senatve, na mano tokia patirtis. Zaviuosi adekvaciai mastanciomis mociutemis, mielai papliurpiu ir pasiklausau ju istoriju, bet deja deja, bent mano giminej mazai tokiu buna, labai mazai.
Mano vaikas dažniausiai girdi mane, ypač kai nerėkiu
kuo tyliau sakau tuo geriau girdi
ypač ten kur nereikia girdėt
o jei dar sakau rusiškai tai išverst reikalauja ![]()
O rėkimas tai tiesą sakant mane irgi nervina, ir girdėjimui nepadeda.
Vakar MB isterikavo nes nu neatsargiai virdulį vaikis paėmė, rizikavo nusiplikyt, blogai. Būtų buvę gerai jei prieš liepdamas pasidaryt arbatos būtų parodęs už kur imt tą virdulį ar puodelį ir kodėl. Neparodė
bet esmė ta kad net neabejoju kad pusvalandis moralo pakeltu tonu visai jokių rezultatų nedavė
Nesakau kad aš nerėkiu-rėkiu ![]()
Kantrybė kai trūksta, bet ne auklėjimo tikslais.
MB sako kad man viskas dzin ir aš iš vis vaiko neauklėju ![]()
negirdi jis manęs nors esam tos pačios kartos
Supratau
normalus/mandagus bendravimas svarbu ir teisinga. Kaip ir remtis savo galva ![]()
Su paaugėliais vaikais kitaip
jiems kartais išsivysto imunitetas mamos balsui arba jie girdi, bet nesupranta, nes svarbiausia yra ne suprasti, o paprieštarauti ![]()
Aš vieną seriją jau praėjau, dabar antra ateina ![]()