Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žinokit, mačiau trumpai Lace šiandien - taip ir negalėjau nuleisti akių nuo jos šilkinės bliuzelės - jau toks spalvos ir atlikimo tobulumas, kad ohoho, jau tas šilko malonumo prie kūno vaizdas, žodžiu, atvirai likau pakerėta, net žmogų mažai mačiau, tik į bliuską beveik spoksojau išsižiojus. Nedažnai man taip būna ). O kad rankų darbo ji, tai nepasakytų N I E K A S.

Kartų skirtumai - normalu. Pamenu, kaip mama bardavosi ant brolio už kokio metalo klausymą. Mes su broliu "vemdavom" nuo tėčio "Nerijos" plokštelės, kurią užleisdavo ant visų namų, ypač išgėręs. Brolis kažkada pradangino ją, užkeldamas ant sekcijos.... Aš šiaip muzikos nelabai daug klausau, ypač garsiai, vaikų neūdiju dėl to, koks man skirtumas, ką jie klauso, pasidomiu kartais, kartais patinka visiems tos pačios dainos. Bet šiandien ryte kolegė per msng atsiuntė ryte dainos nuorodą, kurią liepė paklausyt. Bandžiau telefone klausyt, o dičkis iš kambario ėmė rėkt, kad išjungčiau "tą nesąmonę" :D. O mūsų laikais, kad taip tėvams pasakytum, ane :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 gegužės 2019 - 15:36

Aš nustebau gerąja prasme, kai Vilius vieną vakarą Mamontovo klausė.

Atsakyti

mano vaikiui irgi mamontovo kelios dainos patinka, pasirodo jie mokykloj per muzikos pamokas klauso ir mokosi jas :) ir siaip dar kol kas muzikiniai skoniai sutampa beveik :D

bet kai mano mama pradeda kokį duokim garo ar Šiškauską visu garsu klausyt tai jau mes rėkiam kad gal bent jau patylintų :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 gegužės 2019 - 15:54

Muzikos klausimais aš biškį nenormali,  t.y. prie jaunimo.

Mums su dukrom patinka daugmaž tas pats-populiarioji, bet vat su MB tai kartais nesutampam. Pvz aną dieną klausėsi K-pop :D arba anime music. Sakė, nori suprast.

O vat buvau pernai klasiokų susitikime,  tai biškį likau nesupratus,  kokios muzikos klausėm... kažkoks kaimo-vestuvių popsas...seniai... 

Atsakyti

Katuk, taip galeciau aprasyti 60 metu jaunimo muzikini rinkini, (Nesenai dalyvavau tokiam susiburime, tai bent toji grupe mielai trype pagal kaimo-vestuviu popsa), tiesa buvo ikrite ir keli naujesni kurineliai.

Atsakyti

O 60 čia amžius ar laikotarpis :D 

Nes mano klasiokam dar iki 60 toli,  o to lailotarpio muzikos net aygarsių nebuvo-msn būt patikę :D 

O šiaip,  man nesvarbu,  kokio laikotarpio ar žanro muzika,  arba yra nuotaika arba ne,  skamba darniai arba ne.

Nors "Juoda orchidėja" ir darniai ir su nuotaika :lol: 

Šiuo metu klausoma Bllie Eilish.

O iš lietuvių nelabai yr iš ko rinktis šiuolaikinių,  vienetai,  kurie ir dainuot moka ir gerų dainų turi

Atsakyti

Katuk, apie amziu cia, apie amziu. Mano merginos dabar 8 kambari klausosi, va cia man tai isbandymas. Bet tyliu. Ir siuolaikines rusiskos muzikos pasigirsta (nors Ugne su rusu praktiskai nedraugauja), bet vyro dukra uzrodo, ir tada tik ritme reikalas.

Atsakyti

Ech, kaip skaniai krevečių prikirtau....

Pirkau akcijines mxm,  bet tokios didelės,  pagrilinau orkaitėj.

Reik eit pamegzt. Pirma paardyt,  ką vakar pamezgiau :rolleyes: 

Ir dar tik antradienis,  bet nervas ima,  kad atostogai į pabaigą :D​ 

Atsakyti

Aš irgi šiandien klausiausi iš anime. Praktiškai buvau priversta :D Mūsų Simas tiesiog pamišęs del anime. Ir dėl filmų, ir dėl muzikos (pats grot mokosi), ir dėl piešinių (būrelį susiradęs lankyt pradėjo). Tai jau šiandien ir aš akį užmečiau į vieną filmą. Amo netekau, koks grožis. Penktad. žiūrėsim. Jei dar istorija bus gera, tai gal ir aš gerbėja tapsiu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 07 gegužės 2019 - 21:19

Aš per savo vaikus  irgi daug geros muziko atradus. Taip pat ir iš anime - yra labai gražių,vienu metu labai klausiau Joe Hisaishi.   Per vaikus atradau Yiruma, Liudovico Enaudi, The Piano Guys. Ypač su antruoju sūnum  daug bendro skonio turim. Jis net pačioje paauglystėje tokios man gražios muzikos klausė. :)

Atsakyti

Mes šnd Katawaredoki klausėm ten, kur su smuikais ir pianinu. Tikrai gražu 🥰

Atsakyti

Katuk, pasakok kaip krevetes ruoši?

I vaiku klausymo tema tai galiu padakyti tiek, kad žiauriai geras tas mano Matas... ta ypač pajutau kai mažasis atsirado :) nors ir mažasis nėra kažkos baisiai sunkus vaikas; bet supratau kad tos sunkumo ribos pas ji tikrai ne dugnas- gali buti daug blogiau :)

dar gi draugai didžiojo parodo kartais koks jis geras :)

todel su nerimu laukiu to paaugliško pablogėjimo... nes nu jaučiu kad nesu tam pasiruošus ir turbūt nebūsiu. 

O tie keli epizodai kai manęs negirdi dėl tvarkos.... tai mažos smulkmenos :)

beje šiandien tas mūsu mažasis padauža maloniai nustebino :) nes su broliu aišku bando konkuruoti, bet kai abu su MB šiek tiek pakeltu auklėjamuoju tonu su didžiuoju pradėjom kalbėti, tai tuoj pat savo balsa 5x labiau pakele ir tiesiog išrėkė Jūs nepykit ant brolio!!!! Ir kartojo tol kol nenustojom kalbėti, o po to dar ir labai gražiai nuleistu tonu ir iš MB ir iš manęs išsireikalavo teigiamo atsakymo į klausima “Tu jau nebepyksti??” ;)

supratau kad rmpatihis jausmas pro jį nepraėjo, o ir jei reikės už brolį tikrai mokės pastovėti :)

..... Natsumiu liko tik siūlus sukaišiot :)

Atsakyti