Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su savo tėvais patirties nelabai turiu...

Jaubystėj su mamatsi labai nuomonės nesutapdavo. Bet dėl to,  kad vien reikalavimai ir nurodymai. To stengiuos išvengt su savom dukrom,  bet žiūriu irgi dažnai nuomonės išsiskiria. 

Tėtukas nebuvo nukvakęs,  ale bet į pabaigą demencijos požymiai buvo ryškūs,  bet tai visai kas kita..

O vat anyta-negaliu patikėt kad taip būna. Net MB kelis kart pabrėžia kalbėdamas-mama, ar girdi ką sakau. Girdi? Pakartok. Ir vistiek padaro, kaip jai reikia. Ir pagatava rūpesčiu uždusinti, kuris dažnai visai nereikingas. Kelis kart atsargiai užsiminiau, kad anksčiau nebuvo tokia perdėtai rūpestinga,  tai nepatikėjo,  sakė, negali būt.

Ta smegenų veikla ir visas organizmas toks sudėtingas...

Atsakyti

Na, QQTE, tu teisi tikrai, labai labai tylus tonas ir kitos kalbos naudojimas, net paauglius privercia kilstelet antakius, bet tik tose temose, kurios ju neliecia. Jei bandyciau taip pasakyt apie namu darbus ar tvarka, butu tas pats pyyyyyyyyyp, adresato ner.

Atsakyti

Aš vieną seriją jau praėjau, dabar antra ateina :P

Būna ir nežinai, kurią seriją pirmiau žiūrėt :D 

Nemanau, kad man labai sunku buvo. Mane labiau ta konkurencija biesina nei nesusikalbėjimas. Ir sesių ginčai-kaip kokie sutuoktiniai. Kažkada bandydavau arbitruot,  bet dabar svarbu pratylėt. Tik kad žiauriai sunku

Atsakyti

Maniskes panos irgi pesasi, na pagal amziu, kisuosi tik jei jau manau, kad perzengtos visos ribos, ir tai tik akis i aki. Dazniau reguliuoju tai, kas liecia bendra buvi, o ne asmeninius santykius. Bet irgi zinau, kad kitaip nebus, na labai skirtingos tos musu be keliu minuciu trylikines. 

Atsakyti

Būna ir nežinai, kurią seriją pirmiau žiūrėt :D

Nemanau, kad man labai sunku buvo. Mane labiau ta konkurencija biesina nei nesusikalbėjimas. Ir sesių ginčai-kaip kokie sutuoktiniai. Kažkada bandydavau arbitruot,  bet dabar svarbu pratylėt. Tik kad žiauriai sunku

Nu pas mane bent jau eiliškumas aiškus :D Supratingumo lygiai kartais labai suartėja  :lol: tipo, kaip tu nesupranti, mes gi broliai  :oh: aišku, kad nesuprantu, iš kur man suprast aš vienturtė princesė  :lol: 

O pas tave tai joooo :bigsmile: kitos įdomybės  :bigsmile: mano draugė su sese nustojo konkuruot, kai abi vaikus pradėjo augint  :frusty: 

Atsakyti

Mūsų bernai irgi vis dar pešasi, tik tiek, kad vienas įsitraukia, kai labai jau būna išvestas iš kantrybės, o šiaip tai tiesiog nereaguoja ir toliau daro savo. Šiaip jau labai jaučiamas tas nukarūnuoto pirmagimio sindromas. Kai vienas būna, tai nors prie širdies dėk :D O va brolis šalia, tai tiesiog pakeičia visą asmenybę jo :D

Atsakyti

Vaikai mane girdi. Su klausa.

Vat vyrs tai visai be klausos :D :B

Šiuo metu aktualu, kaip "gudri" mezgėja gali numegzti nesąmonę :oh: :D Jau beveik tendencija. Jei imuosi megzti sau - nieko gero nebūna.

Atsakyti

arba staiga išgirst, kad tavo vaikas galvoja taip pat kaip tu :blink: nors niekad to nesiekei :D 

Aha - maloniai nustebau. Mano dičkis pirmą kartą eis balsuoti. Tai balsuosim už tą patį kandidatą, pasirodo. Gerai, gerai - kandidatĘ. 

Apie tuos panelių reikalus irgi nelabai ką žinau, tik prasitarė, bet daugiau nieko nesako. Paklausiau, gal jau ženytis nori, tai sakė dar ne, nes reikės išsikraustyt :D. Gerai mąsto vaikis :D.

Atsakyti

Šiuo metu aktualu, kaip "gudri" mezgėja gali numegzti nesąmonę :oh: :D Jau beveik tendencija. Jei imuosi megzti sau - nieko gero nebūna.

O tu man ką nors numegzk :angel2: Jei kartais man netiks, atiduosiu kam nors :D  gal net tau :P

Atsakyti

Aš tik su savo dviem konkuruojančisis stsimenu savo vaikystę, paauglystę ir studentavimą. Tas pats- mes pešdavomės, mama ramindavo, nesuprasdavau, ko ji kišasi, jei tai jos neliečia. O pradėjom normaliai bendraut, kai pradėjom atskirai gyvent. Bet ir tai, žiūriu kad man su vyru nuomonės dažniau sutampa, nei su seserim.

Atsakyti

Šnd jau kinezeterapijoj liepė pačiai dirbt. Sakė vis tiek bus per daug skausminga, jei darys, ką vakar. Mankštinausi. 

Pas Gyčio gyd susirinkau siuntimus ortopedui, reabilitacijai, pažymas į mokyklą (atleistas nuo fizinio iki mokslo metų galo).

Einu pamegzt iki Viliaus susirinkimų. Paskutinis mėn., kai dar du mamadienius turiu- pasinaudoju. Kt mėn Viliui 12 sukanka, liks vienas. 

Atsakyti

Labos,  paauglys mano namuose taipogi ne be čiūdu, klausa irgi savitai išsivysčiusi, atkreipiau dėmesį, kad išgirstama į antrą dieną, kai jau pamato, kad ir jam kažko iš manęs reikia🙈

Na, bet ir tai turės praeiti... 

Blogiau, kad per tą pasišiaušusį paauglį neteksiu savo bruolio kertelės, nes gi nutarėm susikeisti kambariais... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 07 gegužės 2019 - 15:04