Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na, va, daugmaž baigiau susidėlioti visus numatytus darbus šiandienai, susidėjau pliusiukus savo darbų sąraše. Pasitenkinimas. Gal kaip nors pasivysiu grafiką ryt. Nežinau kaip reikės užmigti. Ir dar su kapa. Nors pirma naktis buvo vakar. Visai pusė bėdos man ji, nieko labai blogo netgi, tik kiek neįprasta. Bet jeigu pamažės dantų jautrumas, bus verta.

Kai jau turėsiu laiko paklausysiu anime. Nes iki šiol tik filmukus ir paveiksliukus žinojau. Kiek girdžiu aplink, tai mėgsta vaikai. Mano bent 2 iš 4.

Atsakyti

Sveikos, 

Pas mane nėr gerų žinių, mano "draugas" nesunyko... :(

Atsakyti

Och... Šarange..palaikymas tau... :console: .. 

Atsakyti

Šarange, laikykis :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​. Kas toliau? 

Atsakyti

Šarange :4u:  :4u: 

Net sunku ką nors sakyti,  galvoje sukasi vien klausimai...nepasiduok

Atsakyti

Šarange, laikykis ir nenusivilk :4u: Kovok toliau :4u:​ 

Atsakyti

Šarange :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Šarange  :4u:  :4u:  :console:  Laikykis ir nepasiduok  :console: 

Mmm kaip užsimaniau krevečių. 

Anksčiau kepdavau svieste su česnaku, o dabar net nežinau kokiu pavidalu skaniai pasigamint  :ax:​ 

Atsakyti

Sedziu visa sudirgusi, raminuosi kava, nes mano vaikams siandien asmenine pilnatis, bet.... Suds cia ne bedos. Sarange,  laikykis. 

Atsakyti

Ai krevetės.

Nesu jokia profė,  krevetes perku tris kart metuose,  ypatingo recepto irgi neturiu.

Šį kart jų nelukštenau (virtos),  įtrauškiau česnako (iš akies :D ) prismulkinau petražolių,  dėjau kokosų aliejaus(vietoj sviesto),  biškį druskos (gal jos nereikėjo,  sūroka) ir pipiro. Viską dubeny apvoliojau,  sumaišiau. Tada suvėriau ant pagaliukų,  dėjau ant grotelių,  orkatė grilis su 250 laipsnių,  po apačia skarda sultims nuvarvėt. Ir praktiškai baigė sultys varvėt ir ištraukau,  tai gal 10 min gavosi ir tai kai kurios uodegos jau buvo sausos. Valgėm su 1000 salų padažu.

Atsakyti

Priminkit,  kaip išmezgat spuogus

Atsakyti

Katukai, su vašeliu galima. Arba 5 akys iš 1 ir apsisukinėjant berods penkias arba septynias eiles mezgi ir vėl į vieną sumezgi.

Atsakyti