Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš irgi apie Ingriduską pagalvoju vis. 

Lvovo centras tikrai gražus, net tą murziną beveik ankstyvą pavasarį švietė. 

Pernai nuplaukė mums Saaremos su lūžusia ranka, gal reiks ką pamąstyt vėl. 

Atsakyti

Ingriduska grįžo į darbus jau. O šiaip atrodo pailsėjus, išgražėjus ir kaip visada faina :)​ 

Atsakyti

labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas. Lyja :)

Atsakyti

telfonas rašo "silpna liūtis" . tikėkimės, kad bent ilgiau nei valandą.

o pas mane silpna migrena ir stiprus darbas. anketa iš 250 klausimų  :wacko: gaila tik, kad intelekto lygio balų už tai neskiria

Atsakyti

:D  mano sunus  trinta  moliugu sriuba vadina "vaikisko  netiketumo :D spalvos" . tai del to ir nevalgo jos :D

Atsakyti

Ech... mano kolegė (netoli pensijos) ką tik nusipirko bilietus ir skrenda ryt į Vengriją, klasiokų susitikimą (čia į temą apie keliones). Po n metų ją susirado per FB ir susitinka žmonės.  

Atsakyti

Ech... mano kolegė (netoli pensijos) ką tik nusipirko bilietus ir skrenda ryt į Vengriją, klasiokų susitikimą (čia į temą apie keliones). Po n metų ją susirado per FB ir susitinka žmonės.  

tai čia reik suprast, kad mokyklą Vengrijoj baigė?

su klasiokais ir aš susitinku, bet dažniausia kur nors arčiau baigtos mokyklos :D

kas nors Euroviziją žiūri? aš kažkodėl pakankamai abejinga, bet antradienį sužiūrėjau nuo pradžios iki galo :D  planuoju ir šiandien, bet vakar vakare tai buvau kaip lapas, šiandien net pramiegojau, tai kažin kaip ten su tom jėgom vakare

Atsakyti

Laba. Katuk, as ziuriu, ir planuoju ziuret ir siandien, aisku maniskis burbes kiek tik gales, nemegsta. Bet nu pirmas 17-ukas man pasirode kraupus. verta demesio serbe ir australe del vizualizacijos, daugiau nzn ka tie dainoreliai ten veike ar norejo parodyti.

Atsakyti

tai čia reik suprast, kad mokyklą Vengrijoj baigė?

Jo, ji vengrė. Bet atitekėjo į Lietuvą. Šiaip, labai faina, charizmatiška. Kalba įdomiai, daug kas galvoja, kad žemaitė. Pvz., jos pavardė- vyro plius pridėta galunė -nė, kaip pas vengrus. Pvz., jei būtų Petraitis, tai ji Petraitisnė.

Nu, visos, kurios nepasivelkat, marš Vit D tirtis pigiau: https://beta.lt/akci...ZeNDDPxXonVuPvg 

Aš vakar maisto netoleravimo testą pasidariau. Kas įdomiausia, daugelio linksniuojami pieno produktai man tinka, bet netinka - veršiena, kiauliena, jautiena,  žąsiena, antiena, lašiniai, netgi agurkai. Bandysiu pora mėnesių be jų pagyvent, žiūrėsiu, kaip organizmas sureaguos. Gerai tinka- Rygos balzamas :D Baltas vynas (bet šampas, brendis ir balta  visiškai netinka). Vištiena, kiaušiniai, bulvės tinka.

Paeksperimentuosiu, nes vis tiek kažkiu būdu tą pliusą noriu mažintis. Ieškau įvairių būdų. Rollai tinka ir padeda. 

Atsakyti

Dėl vitamino D tyrimo likau bišk pasimetus

https://www.lrt.lt/n...iriasi-3-kartus

o šiaip jo mėginau žiūrėt antradienį, tai nu...sunkiai, nelaukiau balsavimo jau net, man estas iš anksto patiko, o tenai net nesupratau kuris, luzinejo man transliacija nes internetu ziurejau

siandien noreciau ziuret bet labai miego trūkumas susikaupė, ir jau ryte vos iš lovos išlipu, planavau eit bent 22 val miegot, kur jau čia eurovizija dar

Atsakyti

Niuma nu jo geriausia žinia dėl balzamo ir vyno :D

Atsakyti