Aš irgi apie Ingriduską pagalvoju vis.
Lvovo centras tikrai gražus, net tą murziną beveik ankstyvą pavasarį švietė.
Pernai nuplaukė mums Saaremos su lūžusia ranka, gal reiks ką pamąstyt vėl.
mano sunus trinta moliugu sriuba vadina "vaikisko netiketumo
spalvos" . tai del to ir nevalgo jos
Ech... mano kolegė (netoli pensijos) ką tik nusipirko bilietus ir skrenda ryt į Vengriją, klasiokų susitikimą (čia į temą apie keliones). Po n metų ją susirado per FB ir susitinka žmonės.
tai čia reik suprast, kad mokyklą Vengrijoj baigė?
su klasiokais ir aš susitinku, bet dažniausia kur nors arčiau baigtos mokyklos
kas nors Euroviziją žiūri? aš kažkodėl pakankamai abejinga, bet antradienį sužiūrėjau nuo pradžios iki galo
planuoju ir šiandien, bet vakar vakare tai buvau kaip lapas, šiandien net pramiegojau, tai kažin kaip ten su tom jėgom vakare
tai čia reik suprast, kad mokyklą Vengrijoj baigė?
Jo, ji vengrė. Bet atitekėjo į Lietuvą. Šiaip, labai faina, charizmatiška. Kalba įdomiai, daug kas galvoja, kad žemaitė. Pvz., jos pavardė- vyro plius pridėta galunė -nė, kaip pas vengrus. Pvz., jei būtų Petraitis, tai ji Petraitisnė.
Nu, visos, kurios nepasivelkat, marš Vit D tirtis pigiau: https://beta.lt/akci...ZeNDDPxXonVuPvg
Aš vakar maisto netoleravimo testą pasidariau. Kas įdomiausia, daugelio linksniuojami pieno produktai man tinka, bet netinka - veršiena, kiauliena, jautiena, žąsiena, antiena, lašiniai, netgi agurkai. Bandysiu pora mėnesių be jų pagyvent, žiūrėsiu, kaip organizmas sureaguos. Gerai tinka- Rygos balzamas
Baltas vynas (bet šampas, brendis ir balta visiškai netinka). Vištiena, kiaušiniai, bulvės tinka.
Paeksperimentuosiu, nes vis tiek kažkiu būdu tą pliusą noriu mažintis. Ieškau įvairių būdų. Rollai tinka ir padeda.
Dėl vitamino D tyrimo likau bišk pasimetus
https://www.lrt.lt/n...iriasi-3-kartus
o šiaip jo mėginau žiūrėt antradienį, tai nu...sunkiai, nelaukiau balsavimo jau net, man estas iš anksto patiko, o tenai net nesupratau kuris, luzinejo man transliacija nes internetu ziurejau
siandien noreciau ziuret bet labai miego trūkumas susikaupė, ir jau ryte vos iš lovos išlipu, planavau eit bent 22 val miegot, kur jau čia eurovizija dar