Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man iš Eurovizijos pirmo pusfinalio patiko slovėnai. ta prasme, daina, tik kad ji nelabai eurovizinė.

įspūdį paliko islandai kaip ne kaip :D  nors visi sako nesąmonė, bet manau, kad jie aukštą vietą paims

australų nebloga idėja

čekų daina graži, bet garso režisūra viską sugadino transliacijoj

bet iš tikro tai kažkoks labai silpnas tas pusfinalis buvo, žiūrėsim, kaip šiandien

su vitaminu D tai jo, skirtingai tos laboratorijos vertina, nes skirtingais metodais tiria. bet tai daugelį tyrimų taip pat. nebesitirsiu kol kas. nes pavartoju aš jį beveik nuolat. ir mano savijautos priežastys visai ne ten, tiksliau ne D vienintelis įtakoja. man reiktų skydliaukės hormonus pakartot, pažiūrėt, kas po seleno vartojimo įvyko. nors mano organizmas rodo, kad nieko absoliučiai.toks vaizdas, kad visa organizmo veikla buksuoja. Dar užkliuvo akis už striapsniuko, kad negydoma hipotirozė gali komplikuotis į visišką organizmo veiklos sustojimą... Kiap ten ta liga vadinas, kai visas perskaitytas ligas sau prisiskiri :hmm:  tai va, jaučiu jos ženklius požymius :D nu kovoju su tuo aišku (kai turiu noro...)

Atsakyti

Man vakar sakė, jog magnio visia nepasisavinu. Reikės vėl magnio B6 pagert. Aišku, geležies, kalcio, kalio ir t.t. trūkumai. Bet per daug jodo, aliuminio ir dar kelių sunkiųjų metalų. Tai va dėl ko aš daug sveriu :D

(Šnd gera žinia- pagaliau įregistravo Palangos buto baigtumą 100 proc., buvau banke su prašymu atstatyt palūkanas. Grąžins ankstesnes, nes kaip baudą, nors ne mūsų kaltė, buvo pakėlę. Bandysiu kovot, kad palūkanų skirtumą padengtų įmonė, iš kurios pirkom. Teisiškai mes teisūs, bet ar jie gražiuoju kažką kompensuos- klausimas. Po teismus tąsytis noro neturiu). 

Atsakyti

Eurovizija tai tikrai nykuma. Pažiūrėjau pusę vakare, kitą pusę ryte :D Kaip gerai, kai gali programas atsisukti. Seniau šito džiaugsmo neturėjau, tai ir nereikėjo, o dabar labai naudoju.

Patiko islandai ir daugiau niekas :B

Pavargus ir aš kažkokia paskutiniu metu. Ale ne be priežasties, vis po ligonines duoduosi. Tėvą operavo, komplikavosi, dabar guli reanimacijoj... Prognozių jokių... 

Atsakyti

oj, Liniuka :4u: :4u: :4u:  jausmas ne koks. tikėkimės geriausio

Atsakyti

Liniuka :4u:

Atsakyti

Oi Liniuka, linkiu, kad viskas būt gerai... As ir turiu sergaminį rūpestį, guliu ir keliuosi su ta mintimi, tad labai suprantu...

O ir megzt nesinori, vis grįštu prie to pasakymo, kad mezgimas ramina nervus, nu man niekaip tai neveikia, nes jei tik kokia bloga nuotaika ar įtampa, negaliu į mezginį nė žiūrėti. Vistik kokie tie žmonės ir jų organizmai skirtingi. Į tą pačią tema kolegė siandien prijuokino, daktaras jai nustate kažkokį ten skydliaukės sutrikimą, zmonems su tuo sutrikimu tipiniai požymiai - vangumas, energijos nebuvimas, net depresyvumas... O ji pas mus toks energijos ir geros nuotaikos užtaisas, kad kartais atrodo visą patalpą uželektrina, yra ir pabumbačių, kad sunku šalia susikaupti... Tai siandien ji sako, dziaugites, kad aš turiu ta sutrikimą, įsivaizduojat kas būtų jei ta skydliauke manęs nepristabdytų😁

Atsakyti

kapseika aš kai nervinuosi, stresuoju ir t.t. tai irgi megzt negaliu-rankos dreba

bet aš šiaip rami kaip belgas dažniausiai, retai kada mane tas nervas suima

Atsakyti

Laba, 

Liniuka, tau glėbys palaikymo 🎈🍀

Ir kapseikai 🎈

Šiandien po ilgo laiko įsidėjau lęšius, atseit, akinių važiavau matuotis (nieko neišsirinkau..), tai vis vis tiek taisausi, grabalioju aplink nosį, pačiai toks juokas kiekvienąkart :D

Kur perkat akinius???

Atsakyti

Kur perkat akinius???

Kokius 15 metų ištikima Fielmanui :rolleyes:  prieš tai, kokius 10 metų VisionExpress.
Dabar jau reik atsinaujint - tai net nežinau kur pult. Nes vietinės optikos manęs netraukia :B

Atsakyti

O kažkoks skirtumas yra tarp optikų? Kur randam gražius ur tinkamus rėmelius,  ten ir perkam.

Kalbu už savo šeimynos tris akiniuočius. Nes aš turiu tik vienintelius koll kas. Nepamenu net kur pirkau

Atsakyti

Liniuka, stiprybės.. ​ :4u: 

Atsakyti

Lietuviai patys sau faini, net šou nereikia :D​ Nykuma... 

Atsakyti