Lace, man tikrai patinka automobilinės kelionės. Kažkaip ypatingai suvienija šeimą. Nors ir baisu visų zirzimų, peštynių, kojų skaudėjimo kai kam beigi vėmimų... Bet iškeliavus pamažu visi nusišlifuojam ir kažkaip viską išsprendžiam. Kartais vienaip, kartais kitaip, bet supranti realiai, kad niekur nėra pasaulio pabaigos. Net kai vaiko triusikai nuo vėmimo šlapi (aš vairavau, vyras nespėjo veikti...) - perrengi kažkur pakeliui, porą kartų. Mašiną kažkuo pavalai, visi susiėmę už nosies, bet supranta, kad toj mažoj erdvėj dar ilgai reikės būti kartu. Nesipiktinam, o palaikom vieni kitus. Laimingiausi tampam, kai pusiau gestų kalba sugebu nusipirkti tablečių nuo vėmimo ir jos VEIKIA!!! Prisiminimai iš kelionės į Čekiją kažkaip patys ryškiausi. Bet šiemet - mašina baigia surūdyt, kondiškės nebenorim taisyt. Vyras lyg ieškojo kitos mašinos, bet per darbus nustojo, o ir realiai tų išlaidų tiek, kad sunku galvoti apie naują/gerokai naujesnę. O su senom įsijungia mano tolimų kelionių baimės - kad sugedus bus labai brangu taisyti, susigadinsim atostogas.
Tai paskutinės minutės skrydis man patraukliai skamba - be didelių svarstymų KUR NORIM, nes tų norų gali būti pačių įvairiausių, šiuo atveju pasirinkimas paprastas - kur lengviausia įpirkti, nes mano vaikų didžioji dalis, neskaitant didžiojo, tik pernai pirmą kartą ir skrido išvis. Matyt, labai jau laukiu atostogų, kad šiandien tik apie jas noriu kalbėt
.