Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O geras, vyras mane kalbina irgi su mašina į Italiją. 2 arba 4-se. Svarstom dar. 

Atsakyti

Tai staugimo režimų ir pas mus būna... Faina sesėm taip toli kartu nukeliauti!

Kažkada svajojau keliauti su draugais, bet visgi mes totalūs introvertai ir laimingi patys su savim - ir taip chebra nemaža, tenka derėtis ir derintis tarpusavyje, o jeigu dar su kuo nors. Labai vertinu tą laisvę ♥.  

Apie skrydį į Lvovą nepagalvojau. Ir kol kas Užkarpatė man tik iš tavo foto žinomą, tai kažkaip ir nėra tarp tų šalių, apie kurias paprasta svajojama :). Bet per atostogas nesukt galvos apie maistą arba taupymą jo sąskaitą - svajonė.

Atsakyti

Restar mes irgi vieni megstam. Prie nieko derintis nereikia o tarpusavy visai neblogai mes apsiderine. Planavom siemet i pietu kroatija, bet vyras uzsispyre ir apsigalvojo. Jam pernai i gdanska per daug streso buvo del keliu remontu. Nu o as nevairuoju tai labai ir nezyziau. Bet liudna, kazkaip Gdansko uzsieniu neuzskaiciau, ne visai tai ko norejosi. Tokio tipo kelionems tai man ir Palangos ar Papes uztenka...

Atsakyti

Aha, man irgi Ganskas ir jo apylinkės už užsienį neužsiskaitė. Nors tai buvo ilgiausia mūsų kelionė visų 6 į užsienį, iki to buvo tik Latvija. Jau kokie Zakopanės kalnai labiau užsienis būtų :).

Atsakyti

Man butu uzsiskaite bet mes taip nuvaziavom ir pragyvenom pajury,  viena vakara miestan tik isiruosem.  Tai taip neapsimoka tokion tolyben su visa diena vaziavimo tikrai. Man patinka keliaujant letai ramiai,miestus apziuret ar gamta..o tiesiog pajury pariogsot tai galima ir arciau. Nu arba tada jau su viskas isksiciuota lektuvu. 

Atsakyti

QQute - ta čia tavo vyro sprendimas buvo - riogsoti? :) Nes riogsoti tikrai neapsimoka :). Ypač, kai jūs tik 3. Mums 6 buvo nauja patirtis - didelis kempingas, na, ir kaina buvo pigesnė, negu kur LIetuvos pajūry netgi kempinge (normalesniam). O šiaip - mielų mieliausiai važiuočiau tik į LIetuvos pajūry, bet kad mums jis visai nedraugiškas :(.

Atsakyti

:D

Priedas  60154811_2151458881557428_6707828061162700800_n.jpg   85,72KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Su mašina dar galima į Saaremos salą :)​ 

Atsakyti

Restar ne ne vyro, mes taip nutarem pakeist Nida i kuria planavom. Nu pigiau kad. 

Ristina kvyy mano vaikis taip spalvas vadina. Pvz sokoladine tai nuo maziuko rudą vadindavo. Rudos net nezinojo dar. Pvz juodaodę moterį sokoladine teta pavadino.

Nu ir kūno spalvą odine vadina galvojau ans vienas

Atsakyti

Mano vyrs tai alyvinę/šv.violetinė taip pat vadina. Ir visas apatines spalvas :lol:

Atsakyti

Aš mažu koks vyras :D nors odinės spalvos nesugalvojau

Ale kodėl apie keliones kalbant vien buitis visokia :D ir tokių kelionių tai turėjau ne vieną. Iš mašininių trinčių su netelpančisis ego...Visiškai nesvarbus taškas A ar B.

Pajūrių pagulėjimų turėjau ir planuoju turėt visai po ranka bent metus. Nors iš kitos pusės-saulės vonios man nerekomenduojamos.

Ką norėčiau pamatyt... Portugaliją. Gal Kroatiją

Bet nenoriu vairuot.

Gdanskas man beje labai gražus. Ir malonumą ten apturėjau būdama. Beveik net atpirko vairavimo stresą.

Kijevą ur Lvovą visi kas buvo -giria. Aš pati esu Lvove buvus. Bet nieko nepamenu-12kos tebuvau

Vis prisimenu Ingriduskos nuotykį. Va čia tai įspūdis

Atsakyti

Tiesa, Ingridushka prapuolus, būtų smagu pasimatyt, kažin ką veikia.

Atsakyti