Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ufff, kaip karšta. Nusivaikščiojsu su vaikais. Suvalgys picas ir eisim Arinos klausyt. Kažin ar iki vakaro išbūsim.

Atsakyti

Priedas  IMG_20190518_185546_medium2.jpg   284,9KB   1 Parsiųsta kartų

Truputis paauksuotos žalumos. Šiandien lašiuką pamezgiau. 

Atsakyti

Eurovizinatės? Kažin norvegai ar švedai nelaimės šiemet?

Atsakyti

Nyderlandai arba australai

Atsakyti

Kapseika, greičiau megzk. Tavo rezultatai visada netikėti ir įdomūs :wub:​ 

Atsakyti

Kapseika, biškį daugiau nei vieną lašiuką pazmezgė. gražiai, nors spalva tokia netikėta :D

labas rytas.

kaip savaitgalis?

mano tai toks - darbingas ūkyje.

mezgime užstrigau prie prisukimo. t.y reikia prisisukt kamuoliukų, bet kažko vis neprieinu

Atsakyti

labas rytas :)

savaitgalį mažai pamezgiau, krikštasūnio ir jo sesės pirma komunija buvo, tai ne mezgimai galvoj :)

daržuos nedirbau, eurovizijos nedažiūrėjau...

bet persiritau žemiau kelių suknelės ir jau visai norėčiau panešiot (bet tam reikia mažiau visokias šventes švęst :D)

Atsakyti

qqte, o kokio ilgio bus suknelė? (ir gali priminti, kas do suknelė :rolleyes:

Atsakyti

ogi stulpeliais suknelė elementoriška nuo viršaus iš medvilnės su antpečių rankovėm :)

ilgį planuoju  ilgą, iki kauliukų, nors iš pradžių planavau šiek tiek žemiau kelių, 3/4 rankovėmis, bet kuo ilgesnę mezgu tuo man geriau jinai atrodo, tik rankoves tada jau paliksiu trumpas ir nugaroj skeltukas žemiau kelių prasideda

nu jei ką visada galima atardyt tą ilgį :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 gegužės 2019 - 09:46

aš tai esu savimi be qalo be krašto nusivylusi, pikta ir liūdna

nes vakar išsitraukiau pernykštę mėgstamą suknelę (ne megztą) ir pliaaaaam, nu siūlės traška braška. jopštvai rogės :sad:

faktas, kad lengvai ir greitai nepavyks įtilpti tinkamai.

ir vat nėr kuo rengtis :B

nes megzt nesinori

Atsakyti

nu vadinas skubiai teks pirkt naują

jei nors kiek paguos man irgi nieks pernykštis netinka kas nors kiek prigludęs

pvz pačios mėgstamiausios kelnės

nu ir kiekvieną net ne pirmadienį o dieną pradedu iš naujo tuos kg mest, kartais net pavyksta kelias dienas bent jau kokių čipsų neprilesiot

bet ateina savaitgalis ir kažkas galvoj susisuka nu...

tai vat ta suknelė bus motyvacinė, nes nebraška netraška, bet kadangi stulpeliai tai priglunda ir išryškina visus čipsus su dešrytėm ir sūriais

Atsakyti

Qqte-ale tikrai. Su tuo sūrių ir traškučių vartojimu beigi susilaikymu... blogai tie savaitgaliai :D 

Skudurių pirkimą irgi reiktų mažinti

Beje, savaitgalį netikėtai siūlų pirkau

Atsakyti