Ufff, kaip karšta. Nusivaikščiojsu su vaikais. Suvalgys picas ir eisim Arinos klausyt. Kažin ar iki vakaro išbūsim.
IMG_20190518_185546_medium2.jpg 284,9KB
1 Parsiųsta kartų
Truputis paauksuotos žalumos. Šiandien lašiuką pamezgiau.
Eurovizinatės? Kažin norvegai ar švedai nelaimės šiemet?
Nyderlandai arba australai
Kapseika, greičiau megzk. Tavo rezultatai visada netikėti ir įdomūs
Kapseika, biškį daugiau nei vieną lašiuką pazmezgė. gražiai, nors spalva tokia netikėta
labas rytas.
kaip savaitgalis?
mano tai toks - darbingas ūkyje.
mezgime užstrigau prie prisukimo. t.y reikia prisisukt kamuoliukų, bet kažko vis neprieinu
labas rytas ![]()
savaitgalį mažai pamezgiau, krikštasūnio ir jo sesės pirma komunija buvo, tai ne mezgimai galvoj ![]()
daržuos nedirbau, eurovizijos nedažiūrėjau...
bet persiritau žemiau kelių suknelės ir jau visai norėčiau panešiot (bet tam reikia mažiau visokias šventes švęst
)
qqte, o kokio ilgio bus suknelė? (ir gali priminti, kas do suknelė
ogi stulpeliais suknelė elementoriška nuo viršaus iš medvilnės su antpečių rankovėm ![]()
ilgį planuoju ilgą, iki kauliukų, nors iš pradžių planavau šiek tiek žemiau kelių, 3/4 rankovėmis, bet kuo ilgesnę mezgu tuo man geriau jinai atrodo, tik rankoves tada jau paliksiu trumpas ir nugaroj skeltukas žemiau kelių prasideda
nu jei ką visada galima atardyt tą ilgį ![]()
aš tai esu savimi be qalo be krašto nusivylusi, pikta ir liūdna
nes vakar išsitraukiau pernykštę mėgstamą suknelę (ne megztą) ir pliaaaaam, nu siūlės traška braška. jopštvai rogės
faktas, kad lengvai ir greitai nepavyks įtilpti tinkamai.
ir vat nėr kuo rengtis
nes megzt nesinori
nu vadinas skubiai teks pirkt naują
jei nors kiek paguos man irgi nieks pernykštis netinka kas nors kiek prigludęs
pvz pačios mėgstamiausios kelnės
nu ir kiekvieną net ne pirmadienį o dieną pradedu iš naujo tuos kg mest, kartais net pavyksta kelias dienas bent jau kokių čipsų neprilesiot
bet ateina savaitgalis ir kažkas galvoj susisuka nu...
tai vat ta suknelė bus motyvacinė, nes nebraška netraška, bet kadangi stulpeliai tai priglunda ir išryškina visus čipsus su dešrytėm ir sūriais
Qqte-ale tikrai. Su tuo sūrių ir traškučių vartojimu beigi susilaikymu... blogai tie savaitgaliai
Skudurių pirkimą irgi reiktų mažinti
Beje, savaitgalį netikėtai siūlų pirkau