ką pirkai?kam pirkai?
oj, pasidaviau reklamai
VIncis pasirodė FB, kaip jai sekasi mugėj, o fotkėj buvo tokie siūlai, kokios spalvos jau kokie 4 metai ieškau. nu ir pasirodė, kad ir sudėtis tinkama.
o ieškojau dukros užsimanytam kostiumėliui - sijonukas A formos ir palaidinė trumpom rankovėm lygiu raštu. fotkę esu kažkur pametusi, nes pasikeičiau telefoną į tą laiką ![]()
spalvos gal šiek tiek ne tokios, kokių norėjo, tai dar gali būt, kad iš jų gims kas nors kitas, o ne tas kostiumas. tuo labiau žinant mano klientę....
bendraujam mes su qqte
perkaitot, ar ką...
Laba diena,
Atlėgo jau karštis, ar tik kokios perkūnijos tuoj nebus
Valgymo susilaikymo prasme man irgi sunkiausi savaitgaliais..
Ypač šis apsiėdimo naminis buvo.
Kas tik po ranka papuolė į burną ėjo
Norėč pamegzt,bet siaubingai tirpsta dešinė letenėlė...iš peties net skausmas eina.Visad taip būna po darbingo savaitgalio darže.Dar liko levandų ir česnakų ravėjimas,o tada ieškosiu kur hamaką pakabint,galėsiu su knyga pabimbinėt ![]()
Vyras vakar žolę pjovė, tai dulkių kamuoliai pavvėjui link kaimynų lėkė, kaip sausa. O jau tais pūkais kaip sninga mieste
Prie Tymo turgaus kitoj pusėj tai kaip prisnigta
Kam alergija, tai gal nekažką..
Olaiva, o nuo mezgimo netirpsta? Ranką kažkaip gal kitaip laikai?
Vyras vakar žolę pjovė, tai dulkių kamuoliai pavvėjui link kaimynų lėkė, kaip sausa. O jau tais pūkais kaip sninga mieste
Prie Tymo turgaus kitoj pusėj tai kaip prisnigta
Kam alergija, tai gal nekažką..
![]()
Olaiva, o nuo mezgimo netirpsta? Ranką kažkaip gal kitaip laikai?
Kad neprisimenu,kada mezgiau...man ravėjimas ir žoliapjovės vibravimas labai pakenkia letenėlėms
Pasiėmiau pereinančių spalvų kamuolaitį,gražus
bendraujam mes su qqte
perkaitot, ar ką...
Pikdžiugauju patyliukais, kad laisvai įlindau į vasarinių džinsus
Aš irgi jungiuosi į nesusilaikančių kompaniją. Į pernykščius rūbus teoriškai dar įtelpu, bet praktiškai vaizdelis jau nekoks. Reikėtų sustot ėst vakarais, nes dienomis net ir namie būdama tvarkingai elgiuosi. O va vakare atsiriša... Rolus irgi truputį Apleidau, nors dar 10 nusipirkau. Bet kad nieko negaliu planuoti net dienai į priekį. Tėvas vis dar reanimacijoj ir vis žada kasdien, kad jau perkels ir vis nukelia į kitą dieną, tai taip pagal grafiką ir kursuoju tarp namų ir santarų. O jau kokį lėtą mezginį mezgu
350 akių ir vos ne visas kas antroj eilėj kryžiuot reikia
įveikiu po dvi eilutes per dieną.
Olaiva, kokį kamuolaitį?
aš vakar nusiploviau mašiną kieme. šiandien ryte verkti norėjosi
nes visa tokiom geltonom dulkėm nusėta, o dar matyt biškį rasos lašelių buvę, tai tokia tryda.....
veltui darbas
Olaiva, senatvė
ot kokia nesektiška Nitė
reik tave pagaut ir atmaitint ne kitaip ![]()
Liniuka ką ten kryžiuoji?