Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ką pirkai?kam pirkai?

Atsakyti

oj, pasidaviau reklamai :D

VIncis pasirodė FB, kaip jai sekasi mugėj, o fotkėj buvo tokie siūlai, kokios spalvos jau kokie 4 metai ieškau. nu ir pasirodė, kad ir sudėtis tinkama.

o ieškojau dukros užsimanytam kostiumėliui - sijonukas A formos ir palaidinė trumpom rankovėm lygiu raštu. fotkę esu kažkur pametusi, nes pasikeičiau telefoną į tą laiką :D

spalvos gal šiek tiek ne tokios, kokių norėjo, tai dar gali būt, kad iš jų gims kas nors kitas, o ne tas kostiumas. tuo labiau žinant mano klientę....

Atsakyti

bendraujam mes su qqte :D  perkaitot, ar ką...

Atsakyti

Laba, as tai pas Vinci buvau...

Atsakyti

Laba diena,

Atlėgo jau karštis, ar tik kokios perkūnijos tuoj nebus :hmm:

Valgymo susilaikymo prasme man irgi sunkiausi savaitgaliais.. :rolleyes: Ypač šis apsiėdimo naminis buvo.  :rolleyes: Kas tik po ranka papuolė į burną ėjo :D

Atsakyti

Norėč pamegzt,bet siaubingai tirpsta dešinė letenėlė...iš peties net skausmas eina.Visad taip būna po darbingo savaitgalio darže.Dar liko levandų ir česnakų ravėjimas,o tada ieškosiu kur hamaką pakabint,galėsiu su knyga pabimbinėt :)

Atsakyti

Vyras vakar žolę pjovė, tai dulkių kamuoliai pavvėjui link kaimynų lėkė, kaip sausa. O jau tais pūkais kaip sninga mieste :wub: Prie Tymo turgaus kitoj pusėj tai kaip prisnigta  :wub: Kam alergija, tai gal nekažką.. :unsure: 

Olaiva, o nuo mezgimo netirpsta? Ranką kažkaip gal kitaip laikai?

Atsakyti

Vyras vakar žolę pjovė, tai dulkių kamuoliai pavvėjui link kaimynų lėkė, kaip sausa. O jau tais pūkais kaip sninga mieste :wub: Prie Tymo turgaus kitoj pusėj tai kaip prisnigta  :wub: Kam alergija, tai gal nekažką.. :unsure: 

Olaiva, o nuo mezgimo netirpsta? Ranką kažkaip gal kitaip laikai?

Kad neprisimenu,kada mezgiau...man ravėjimas ir žoliapjovės vibravimas labai pakenkia letenėlėms

Pasiėmiau pereinančių spalvų kamuolaitį,gražus  :wub:​ 

Atsakyti

bendraujam mes su qqte :D  perkaitot, ar ką...

Pikdžiugauju patyliukais, kad laisvai įlindau į vasarinių džinsus  :P​ 

Atsakyti

Aš irgi jungiuosi į nesusilaikančių kompaniją. Į pernykščius rūbus teoriškai dar įtelpu, bet praktiškai vaizdelis jau nekoks. Reikėtų sustot ėst vakarais, nes dienomis net ir namie būdama tvarkingai elgiuosi. O va vakare atsiriša... Rolus irgi truputį Apleidau, nors dar 10 nusipirkau. Bet kad nieko negaliu planuoti net dienai į priekį. Tėvas vis dar reanimacijoj ir vis žada kasdien, kad jau perkels ir vis nukelia į kitą dieną, tai taip pagal grafiką ir kursuoju tarp namų ir santarų. O jau kokį lėtą mezginį mezgu :B 350 akių ir vos ne visas kas antroj eilėj kryžiuot reikia :blink:​ įveikiu po dvi eilutes per dieną. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 20 gegužės 2019 - 14:50

Olaiva, kokį kamuolaitį?

aš vakar nusiploviau mašiną kieme. šiandien ryte verkti norėjosi :(  nes visa tokiom geltonom dulkėm nusėta, o dar matyt biškį rasos lašelių buvę, tai tokia tryda.....

veltui darbas

Olaiva, senatvė :D

Atsakyti

ot kokia nesektiška Nitė

reik tave pagaut ir atmaitint ne kitaip :D

Liniuka ką ten kryžiuoji?

Atsakyti