Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

qqte, 20 Geg 2019 - 15:50, parašė: Liniuka ką ten kryžiuoji?

Nugi šitą

Priedas  Olive_leaf_197_medium2.jpg   112,81KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

na man anksčiau buvo uždegimas riešo,kai po ilgos pertraukos su kauptuku pasimosikavau taip nuo dūšios.dabar kažkas iš peties darosi.tepu deep relief,masažuoju su tuo kamuoliuku,kuris kažkodėl pas ciuciką narve buvo.dalinamės vienu :D

ši savaitė tokia egzamininė. Luknei ryt 4 kl.baigimo egzas,Nojui ketvirtadienį,o man irgi ketvirtadienį peržiūros darbų.po to praktika bus

kamuolaitį berods rodžiau,va šitas:

DSC_8289_medium2.JPG

Atsakyti

Nugi šitą

a kažkaip galvojau jau baigei :D

Atsakyti

Man rollų dar du kartai liko. Vaizdą ant kojų matau. Bandau laikytis nuo vakarinių ėdimų. Nu žodžiu, prie sektos temos paišausi.

Blizgius bordo mezgu, spėjau jau ir kaklą permegzt. Bet dar iki galo yra ką veikt. Vaizdas patinka. Siūlo užteko.

Summeriui siūlo stebuklingai 3 kamuoliukus dar gavau, nors pirkus prieš tris metus- tos pačios partijos netgi :) Tai galvoju, kad po bordo bus sekantis mezginys jis. 

Atsakyti

gražus kamuolaitis.

mano bus sruogos, daaaug labiau ir ryškiau spalvingos

mano valgymo nesusilaikymas tai labiau emocinis :D  aš dieną irgi laikausi, netgi ir savaitgaliais, tiap mdaug iki 17-18 val. o paskui būna toks atsipalaidavimas, savęs paskatinimas, pagailėjimas, kad va nusipelniau per dieną, va, pažiūrėim kokią laidą ir t.t. ir panašiai. ir nu- aš čia biškiuką, nu vat paskanausiu. ir tai nebūtinai būna saldumynai. mane labiau traukia visokios silkės. bet matyt ir tos į kūną ena...

o darbe, tai užkandukai visokie...silpnas aš žmogus....

gerai nuskambėjo - atmaitinti Nitę :D

beje, kaip tik šiandien mačiau straipsniuką, kad buvo tyrimukas, jog pelės, kurios visą dieną stresinėj situacijoj, priaugo svorio dvigubai daugiau, neinestresuojančios, ir ėsdamos tą patį maistą, kad ir riebų.

tai va, žmonės tas pats galioja.

o straipsniuką skaitė mano kolega, jaunas vaikinas, kuris turi tokią problemą - neauga svoris, per mažas. tai sakė, kaip čia to streso įsigijus ir ar verta.

jis anskčiau įvairius būdus išbandęs - pvz gamindavosi kūdikių pieno mišinėlius ir gerdavo, sakė, fui kokie šlykštūs, o naudos tai minimaliai gavo....

Liniuka, tai bent prognozės kokios nors yra tėvui?

Atsakyti

Katuk, o tavo kolega nenori gliuteno toleravimą pasitirt? Mano viena pažįstama vargo taip, kol daktarai celiakijos nerado. 

Tėvo problemos padarinius (skysčius plaučiuose) aptvarkė. Bet problemos priežastys, t. y. širdies nepakankamumas niekur nedingo. O ir 84 metai savo daro. Tai jokių garantijų. 

Atsakyti

Trupučiuką karštokoka :rolleyes:  :karsta: 

Spalvinau. Bet ne tokio rezultato tikėjausi :B :huh2:
Nėra "tikrų spalvų". Visąlaik perėjimai.

Priedas  011.JPG   231,91KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

nu o kodėl žmonėms galioja pelių rezultatai :hmm:

o jie netikrino tų pelių kurios kai strese tai iš vis kąsnio praryt negali?

aš va būtent iš tokių pelių. tik nestresuoju :) man irgi reikėtų streso įsigyt, tik kadangi nesu jaunas berniukas tai suprantu kad geriau jau turėsiu keletą nenorimų kg nei suvarytą sveikatą :)

aha ir aš ne nuo saldumynų nekūstu :) be šitų galiu ramiai gyvent :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 gegužės 2019 - 15:22

gerai nuskambėjo - atmaitinti Nitę :D

Beveik kaip anekdotas :lol:

Įdomiausia, kad nieko tuo nepasiektumėt :P kuo daugiau bėgiočiau, tuo daugiau galėčiau valgyt :rolleyes: ir rezultate - kelnės imtų smukt  :D 

Atsakyti

Nite o tu ką bėgtum nuo atmaitinimo? :hmm:

Atsakyti

qqte, gal todėl kad pelių visokaiten fiziologija labai panaši į žmonių :hmm:  ir kad tyrimų su žmonėmis atlikti negalima

Liniuka, jaunuolis toks yra nuo pat mažens, ir tikrai yra ieškojęs ir atlikęs begales tyrimų. na, bet šiaip tai ne mano reikalas, tiesiog įdomu, kokių visokių sutrikimų esti ant šio svieto

Ristina, man tik tie pilki atspalviai kažkaip ne į temą, o visa kita tai nebloga idėja

Atsakyti

įdomu o kas pelėms sukelia stresą :hmm:

Atsakyti