Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite o tu ką bėgtum nuo atmaitinimo? :hmm:

turbūt bėgčiau :D gi nežinia kuo mane maitintum - gal tortais  :hmm: o gal plakta grietinėle :bijau2: 

Atsakyti

Nite nu ne aš netikiu kad žmonės tai gali valgyt tai nė nemėginčiau

aš turbūt maitinčiau dešra, silke ir keptom bulvėm :D nu jei nuo šito bėgtum tai nė nesivyčiau, pati suėsčiau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 gegužės 2019 - 15:51

Nite nu ne aš netikiu kad žmonės tai gali valgyt tai nė nemėginčiau

aš turbūt maitinčiau dešra ir keptom bulvėm :D nu jei nuo šito bėgtum tai nė nesivyčiau, pati suėsčiau

:lol:

Dešra - niam, o keptom bulvėm aš abejinga.

Bet galėtum draugiškai pasidalint ir kartu pabaliavot :essen: 

Atsakyti

qqte, gal koks nors nuolatinis "miau" :D  ar bent jau kvapas. ar gal pelėkautų spragsėjimas netinkamu momentu.

o gal tiesiog ryški šviesa į akis dieną naktį

stresas ne tada, kai nuolat kyla problemos, o tada, kai nuolat nerandi sprendimo.

Atsakyti

Ristina, man tik tie pilki atspalviai kažkaip ne į temą, o visa kita tai nebloga idėja

Kamuoliuke buvo nuo koralo link juodos :rolleyes:

Priedas  yarnart-flowers-250g-1000m-1.jpg   941,64KB   0 Parsiųsta kartų
O gavos kaip gavosi.

Atsakyti

:lol: Dešra - niam, o keptom bulvėm aš abejinga. Bet galėtum draugiškai pasidalint ir kartu pabaliavot :essen: 
Ir dzin tie dzinsai, kas dalinasi tas nestoreja 😁 nu jei pietus dalinasi

Katuk man kazkaip atrodo kad peles biski kitaip nei zmones stresa supranta Ir siaip jau naturaliai gamtoj streso busenoj organizmas virskinima atjungia, kad gyvunas galetu isgyvent visas jegas pasitelke o ne apie edesi galvot O pvz rekiantis virsininkas ar egzo baime kazin ar pelems rupi Del to kazkaip sunku man tokiu tyrimu rezultatais tiket

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 gegužės 2019 - 17:44

Na, aš ne mokslininkas, kaip ten tie bandymai daromi ir kiek patikimi,  bet dauguma bandymų su gyvūnais, gal 100 proc nėra patikimi,  bet paralelės yra tikrai.

Matyt kažkokie bendri žinduolių požymiai tą lemia.

O stresas ilgalaikė nestandartinė būsena, kai nuolat dėl kokių nors priežasčių yra padažnėjęs širdies  ritmas,  padidėjęs hormonų (berods kortizolio) kiekis ir dar ten visokių rodiklių gausa,  kuriuos galima sukelt bet kokiam gyvūnui.

Pvz-laimingų vištų kiaušiniai. Stresas, kai tenka išgyventi ankštam garde,  nepatenkinant tam tikrų poriekių ar kovojant už juos. Ir tai turi įtakos kiaušinių skoniui ir kitoms savybėms.

Taip ir žmonėms. Tas rėkiantis viršininkas darbe, grįžus po darbo namo atsipalaiduoji,  pasijauti saugioj aplinkoj ir ieškai bent kažkokio malonumo-maisto. Bet problema su viršininku niekur nedingsta.

Kažkas panašaus,  kaip ir minėjau,  nesu mokslininkas,  bet manau apie kitokį stresą eina kalba,  o ne apie egzamino baimę. Gal greičiau apie tai,  kad tas egzaminas  galbūt lems tavo ateitį,  pakeis visą tavo gyvenimą,  o tu nežinai kaip.

Atsakyti

Labas vakaras  :4u: 

siūlų pirkau, savaitgaliais griešiju, į sukneles pernykštes telpu, truputį mezgu... tokia vat trumpa aktualijų reziume  :rolleyes: 

Summerio turiu kokius 7 cm žemiau pažastų... pasimatavau - nedžiugina.  :oh: dar nesuprantu kas konkrečiai.  :oh:  :unsure:  gal kaklas per uždaras, ypač derinyje su tom nuleistom rankovėm.  :huh2: krūtinės įsiuvas toks jausmas, kad tą negilų kaklo iškirpimą dar labiau į viršų kelia.  :hmm: dar plotis toks abejotinas į mažąją pusę   :dry2: ardyt gaila, toliau megzt ūpas prapuolė...  :oh: 

Atsakyti

Hmm..man ksip tik summerio kaklas isbliautas gavosi. Bet apmezgimu susitvarke iki normalaus. Bet ten toks jausmas kad visiem dydziam vienas kaklo plotis

Atsakyti

Sveikos,

diena tokia šventinė/darbinė pasitaikė. 

Lace pavyzdžiu į aktualijų temą: siūlų nepirkau, bet seilę varvinau internete, mažai trūksta, kad nusipirkčiau :), savaitgaliais pagriešiju, bet čipsų neperkam :), ė rūbus telpu, neseniai pirkau pora džinsų, tai nustebau, kad dydžiai mažesni, negu kokius atsimenu paskutinį kartą teko pirkti. Nors nebelieknėju, atvirkščiai labiau pamažu. Mezgiau gal porą eilučių, nes nenusivežiau į sodą virbalų papildomų, o nugaros numezgiau kiek reikia iki pąžastų, reikėjo priekį surinkinėti. Tai Euroviziją žiūrėjau nemegzdama. Skandalas :). Ta proga vis užsnūdavau. Ryte pasitikrinau rezultatus - nenustebau, kad laimėjo mano favoritas, nors man ir dar keletas visai patiko. Sode neblogai pasidarbavom, kadangi žolė nusipjovė išvis malonu būti, žalia, gera... Niekur nenorėjau išvažiuoti. Bėda ta, kad ir mane ir  2 vaikus smarkiai alergizavo, turbūt požieminės dulkės. Man išvis niežėti ir delnus, ir padus pradėjo, dabar ir kūną kasausi  - rankos, pilvas (čia jau ne nuo dulkių), išvis neastimenu, kad taip būtų buvę... Kažko sujautrėjus. Į streso temą - jo buvo ir yra nemažai, dar apie autoimunines paskaičiau, tai jų "draugas" Nr 1 tas stresas, tai va... viskas be galo susiję...

Atsakyti

Restar, šįmet be proto aktyvi saulė. Vilių nuo Velykų vis dar beria. Ne kasdien, bet..... 

Atsakyti

Niuma, aš neabejoju, kad mano bėrimas su saule nesusijęs, tikrai. Padai ir delnai ir anksčiau "padegdavo".

Tiesa, kaip tavo vaikinukas - be įtvaro jau? Maniškei penktadienį leido nusiimti, šiandien pirma dieną į mokyklą, bet sunku man žiūrėti, kaip ji eina, šlubuoja, dejuoja, kad skauda... Ir jokios reabilitacijos net nepasiūlė. Pirma diena mokykloje - keliamasis piešimo egzaminas, gerai, kad nereikėjo dėl jo labai nervintis, bet vis tiek. Jai iššūkis didžiulis laiptais užlipti iki 4 aukšto, nusileisti....

Ir dar norėjau paklausti, kokį ten maisto netolerancijos testą dareisi - gali per messengerį ar kaip patogiau. Nes man gal vėl atėjo kokius nors tyrimus alergijos iš naujo pradėti, įdomu, ką tu pasirinkai.

Užsisvaigau apie a la cotton merino sudėties siūlus, bet plonesnius. Tai radau dar geresnių medvilnės ir įvairių vilnų mišinių. Ir dabar pasiklydau tarp 3-ijų pušelių, nežinau, ką pasirinkti :(. O pačiupinėti per internetą taigi neišeina... tai gal ir nereikia :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 20 gegužės 2019 - 22:26