Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man toks noras kyla nuolat :D pirkti

bet tai kad nėr ką

Nu tikrai :oh: baisiai neįdomios parduotuvės  :D tik ir sėdėt ant suolelio prie CUP :rolleyes: 

Atsakyti

Aš tai rasčiau ką pirkti, ypač neieškodama :). Tik šlamančių trūkumas neleidžia visų norų įgyvendinti. O realiai,tai ne tiek reikia, kiek norisi. Reiks biškį vaikus apipirkt.

Atsakyti

Gal :hmm: skrybėlę :bigsmile:

nu šito tai jau mažiausiai pageidauju :)

žinokit apėjau pusę panoramos

pirkt labai daug ką yra, tik pinigų tiek nėra kad viską ka noriu būčiau nusipirkus

tiesa ką matavausi tai netiko (džinsinis švarkiukas viens per mažas kits per didelis trečias per brangus, ketvirtas per daug suplėšytas buvo, penktas per baltas)

bet tai kiek suknių sijonų bliuskų, batų...

nepirkau nieko

gerai kad nėr siūlinės Panoramoj :)

Atsakyti

Aš tai tipo dabar taupau, sau nieko neperku, nes gi bedarbė :B Bet noras pirkt, tai niekur nedingęs, tai vakar M. vasarai apipirkau :D

Paskutinėm dienom intensyviai raunu visokius krūmus, visi raumenys skauda :B Vyras turbūt su visais išrautais krūmais iškraustys mane :D​ Nu bet kad labai daug čia visko prisodinta. Nėr net kada megzt. 

Atsakyti

Labas :4u:

Aš niekur nedingau, visada skaitau, tik tylesnė pasidariau.

Ristinos bliuskelė ištraukė į dienos šviesą, nes mezgu dabar ombre pleduką iš merino vilnos gijelių, tai jau matau, kad bus kažkas panašaus, tik gal spalvos švelnesnės, kažkaip sugalvojau pabandyti :4u:

Dėl streso irgi turiu pasakyti, kad mane jis veikia taip, kad nevalgau ir per dieną galiu net iki 3 kg numesti.

Stengiuosi nestresuoti, (gal;voju apie sveikatą), tačiau darbe tokios permainos vyksta, kad gali likti tik 0,5 etato. Na ir tegul. VIENODAI ŠLAMA SODAI :D Kad tik sveiki būtume, o visa kita tegul daro ką nori ;)

Šarange, kaip tu laikaisi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 21 gegužės 2019 - 13:18

Aš va per pietus pinigų ant kraujo tyrimų išleidau :D Šiek tiek. Nors noriu tai bliuskų, basučių ir batelių.

Nuvažiavau nemokamą hepatito tyrimą pasidaryt (šią savaitę antroj ligoninėj daro, jei norit), prie to pačio nuėjau iki laboratorijos ir dar mokamų prisidariau (bo nes pagal kainą pažiūrėjau, kad pigiau, nei kitose laboratorijose). Žodžiu, ieškau, ko nepametus. Paskui pirksiu vėl kokias šuslerio druskas jaučiu kad. Arba magnio diasporalį. 

Atsakyti

Niuma tai kokių ten tyrimų prisidarei?

Atsakyti

Oi ir man noras pirkti, tad ir apsipirkau, darbinę suknią ir sijoną (firmos sąskaita😃) šiandien jau ir atsiuntė, taip niežejo nagai pasimatuoti, grįštu namo, o pastrajai liko darbe po stalu🙈

Vėl nemezgu, sugebėjau pamest vieną žymeklį, kad ji įdėt reikia 1000 akių suskaiciuoti, tai nervinuosi... o kai nervinuosi negaliu megzti... 

Atsakyti

Vakarykščio mezginio jau nebėr :D
Išardžiau  :B
Ir permezgiau :rolleyes: 

Atsakyti

Ristina, parodyk :4u:

Atsakyti

o kažkas nedrįsta ardyt :D  tiksliau gaila

Atsakyti

Sveikos, 

Nelabai turiu ką gero pasakyt, tai tupiu tyliai... 

Nieko neperku, nemezgu, nevalgau, nestoreju, neraunu ir nesodinu :D

Tiesa, šeštad.apravejau šilauoges, dar buvo planas ir pasodint naujas, bet tik velėną MB pavyko nukast ir žolę nupjaut. 

Nemažai gastrolių gaunasi, tiek mano reikalais, tiek vienas kitas ne mano, tai kas savaite vis reik kai kur palekt, plius šią savaitę Dž išleistuves ir Lu koncertas, o ryt ir mano prabangusis tyrimas. 

Šarange, kaip tu laikaisi?

Dryžyje balansuoju nuo juodo iki pilko :) 

Atsakyti