Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma tai kokių ten tyrimų prisidarei?

Kali, kalci, magni, kepenu fermentus keturis (nuo antibiotiku kruvos ziema buvo sudurniave kraujo tyrimai, gydytoja buvo sakius issitirt, kai praies pora menesiu nuo vaistu gerimo) ir hepatita b (tatuiruote turiu, pasitikrint reikia galu gale. Hepatitas c- neigiamas). 

Atsakyti

Man nepatiko tas "gamyklinis" spalvų perėjimas. Be ryšio.

Tad pasikuičiau savo sandėliuke, ir priderinau koralo spalvos siūlą :rolleyes:

Priedas  005.JPG   248,04KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  007.JPG   258,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristina, taip daug geriau :victory2:

Atsakyti

tikrai- pritariu - daug geriau

Atsakyti

Tik yra viena blogybė  :D

Liko siūlo juodai baltam variantui :D

Atsakyti

Tik yra viena blogybė  :D

Liko siūlo juodai baltam variantui :D

Tai tipo neturi ką pridėt? Ar neturi kam numegzt

Atsakyti

Tipo nesusimezgė :D kad nenusimėtytų teks kažką mintyt.

Dėl pridėjimo, tai ne bėda :irnesakyk:

Atsakyti

Tipo nesusimezgė :D kad nenusimėtytų teks kažką mintyt.

Dėl pridėjimo, tai ne bėda :irnesakyk:

Šaliką mintyk :rolleyes:

Atsakyti

Ristina, labai puikiais gavos😉

Sukaišiojau paskutinius galus darže, šiltnamyje, porai savaiciu ramybė. 

Atsakyti

Man tai dar trūksta darže dviejų cukinijų arba moliūgų daigų ir irgi bus viskas. Ale taip tingiu į turgų važiuot... 

Atsakyti

Labas, 

Aš irgi pritariu :D Daug daug geriau  :wub: 

Šarange, laikau visus kumščius, siunčiu visas geras mintis, kad tas prabangusis parodytų patį geriausią įmanomą rezultatą! :4u: 

O pas mus darbe tymai.. :unsure:  Tai dabar belieka tikėtis, kad kontaktas nebuvo pernyg artimas su užsikrėtusiu :D

Atsakyti

nu kad visos  prisidave, reik ir man prisiduot :)  eiles tvarkos nebepamenu :)

savaitgaliais  griesyju :)  kelnes laisveja :)

mezgu :)

siulus perku :) pamirsau siandien is pastomato pasiimt

darzu dar nebaigiau. liko arbuzai, cukinijos, melionai , agurku daigai ir tada likuti pupelemis apset :)  bet sode istisai lietumi dirbu :)

dar perku geles. vis po viena po viena 4 naujos rozes atsirado. o siandien maxej ir ragane nuciupau. dar vienos noriu , kur sodint nezinau . reik kazka iskelt, gal kokia lelija ir jos vietoj pasodint  ragane, kad man terasos vakarine puse apaugtu.

ne i tema,  mano  maziausiai katei vakar metukai suejo. jauciuosi didvyre, kad su tokia razbaininke sugebejau be nuostoliu uzaugint  pomidoru  , papriku ir agurkinio pasaulio daigus :)  o siaip teko 5 val  nakti keltis,, ir vaduot nuo suduzusios  vazos apykakles. ikiso galva ir nebeistrauke, vaza suduzo, liko puse vazos ant kaklo. paskui teko saldytuvo  nugaros groteles atsukt, kad islaisvint istrigusia letenele, nes pasikabino , nagiukai kaip kabliukai  uzsifiksavo, ir 3 zmonems nepavyko istraukt. teko atsukt  groteles ir istraukt letenele .  tai cia is tu rimtesiu  tokiu nuotykiu ... o siaip  krenta uzuolaidos, krenta orchidejos, bet mazejancia progresija :)

61071975_365189504118111_14988993223710460801515_405416013633681_16452572392896560899977_1667964419906678_77357153411368

Atsakyti