Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šaliką mintyk :rolleyes:

:mmm: nea.. būtų tik parodinis daiktas  :D 

Atsakyti

Ristina, labai gražiai gavosi :wub: :wub: :wub:  Kokia tu sumani :wub: :wub: :wub:

Šarange, jei tik galėčiau praskiesti tas tamsias spalvas :4u: 

Atsakyti

Šarange, linkiu balinto dryžio kuo greičiau, stebuklingų tyrimų rezultatų :4u: . O net jeigu būtų taip, kaip niekam nesinori ... prisimink Oželytės šnekas pas Tapiną :). Ačiū tau, kad pasidalinai, turėjau nerealų laiką, kaip atsisėdau, taip ir neatitraukiau akių. Nemirtinga moteriškė - tiesi, drąsi, kartais kiek trenkta, bet be galo nuoširdi.

Atsakyti

Sveikos,

Ačiū visoms, tikiu, kad issipildys! 

Gavau palata, esu po 9 uzraktais, jauciuos kaip nasoj, laukiu branduolinio skrydzio, isivaizduojat, vaistai skraidinami is uzsienio, butent man, butent dabar, nes per kelias val.suskyla ir virsta vandeniu, bent tokiais momentais gali pasijaust svarbus ir brangus, tiesiogine ta zodzio prasme :) 

Atsakyti

Šarange, nu tikrai. Esi svarbi ir brangi, ne tik dėl vaistų. visi didžiausi, geriausi ir nuoširdžiausi palaikymai.

o kas ten su Oželyte ir Tapinu?

šiaip Oželytė man visada patiko. ir kai vaidino, ir kai politikavo. matyt artima savo plaukų spalva, aš gi viduje tai ryža :D

Atsakyti

Katuk, ačiū, tai pažiurek pokalbi, aš esu pasidalinus fb, man irgi lb patiko, gali sutikt, gali nesutikt su ja, bet vistiek atomine moteriske :)

Atsakyti

Šarange, didžiausi palaikymai  :friends: 

Noriu mūsų meeto ant Anykščių pievutės... :heart:  :heart:  :heart:​  vasara artėja....  :gossip:  

Atsakyti

Šarange, dideliausios sėkmės, visos palaikom ir laukiam puikių rezultatų :4u:​ 

Atsakyti

Šarange :friends: :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Laba :4u:

Sarange, geromis mintimis ir linkejimais su tavimi :wub:

Islindau.. nors kaip visada viska skaitau :D

Apsikasus darbais, o dar pms p agerintas sikart, norisi ka nors nuskint nuo vaizdo :B gerai, kad seimyna sikart nepapuola i ta sarasa.. kazkodel darbo valdzia noreciau gerokai pakutenti :B bet reik kazkaip susilaikyt :rolleyes:  nes sakys, kad kiausinis vista mokina :D

Mezgu... vakar baigiau dar vieno spuogiaus kuna, lauke dziusta, dabar reik imtis rankoviu :)

Ristinos antrasis variantas zymiai grazesnis :4u:

Atsakyti

šarange visas geras mintis tau siunčiu :4u:

Atsakyti

Rsayte, o kaip tu spuogus mezgi? kažkada klausiau čia, bet tavęs man rodos nebuvo tarp atsakymų :D

Atsakyti