Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sarange,  tikiu kad dabar tai jau tikrai viskas bus gerai . :4u: :4u:  turi but gerai :4u: :4u:

Atsakyti

Labas merginos. Gal ir keistai, o gal net kaip anglai sako "creepy"  skamba, bet jau kokia dešimt metų esu jūsų pakabukas :D Skaitau, skaitau ir skaitau sąžinigai viską. Suryju  kaip skaniausią desertą pokalbius... Per tuos dešimt metų išgyvenau kartu su visomis ir laimes, ir nelaimes. Jūs esat mano motyvatorės visame kame. Naudojuosi patarimais, receptais ir viskuo, kas tik man praverčia gyvenime :) Mokinausi megzti, ardyti, gražiai fotografuoti savo darbus be "rozečių" :D Per tuos dešimt metų buvau apleidus mezgimą, po to gimus sūnui vėl jį atradau. Bet skaityti nenustojau ir nenustosiu tol, kol gyvuos supermamos :D Gal  nebūčiau išlindus į eterį ir greičiausiai  toliau liksiu pasislėpus, bet tiesiog negalėjau neperduoti linkėjimų Šarangei. Sveikatos ir nu tikrai svarbus žmogus esi, net ir forumo  pakabukams  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :love:  :love: 

Atsakyti

Rsayte, o kaip tu spuogus mezgi? kažkada klausiau čia, bet tavęs man rodos nebuvo tarp atsakymų :D

Kad kazkada lyg ir rasiau :hmm:

Is vienos akies padarau 3 arba 5 akis, kelis kartus jas ismezgu ir sumezgu i viena.

Hekate, sveika islindus is pogrindzio :D

Atsakyti

Nusileidau.... :)

Hekate, ačiū,.... nu šakės.... Kantrybė 10m pogrindy tupet.... :) Nors mezgejos visos su kantrybe. 

Atsakyti

Atvirai pasakius, tai ne kantrybės, o drąsos neturėjau :D daug kartų norėjosi rašyti, bet taip ir ..... Šiandien buvo svarbi priežastis ;)

Atsakyti

Hekate, nu kantri motera :D Sveika išlindus iš pogrindžio :4u:

Aš šiandien virbalus iškeičiau į adatą.

Priedas  IMG_20190522_115615_resized_20190522_123152354.jpg   230,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Hekate, kad jau sukaupei drąsos, tai lik ir nepabėk :) Sveika prisijungus.

Mano dalis pietų: relaxas, saulės gaudymas, Vit D gamyba ir šiaip geros emocijos, nes paskutiniu metu dūmai rūksta iš ausų. Dirbu su savim.

Priedas  60739770_1003173726557779_8593880408519606272_n.jpg   181,56KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Hekate, tai kad jau išdrįsai, gal jau nebelįsi atgal į pakabukus, o dažniau pasisakysi. :mirksiukas:

Atsakyti

Oj :bigsmile: koks gražus Liniukos gėlynas  :D 

Atsakyti

taip rimtai ėmei ir iškeitei :D

ką siųsi?

Hekate be svarios priežasties burnos neaušina (t.y. pirštų nemiklina :D  gali ir dažniau įsiterpt, paskutiniu metu labai rimtai ir nemezgam :D  turiu momeny, kad mažai apie mezgiminius reikalus kalbam

Atsakyti

Sveikos. Liniuka, kas is to iseis? 

Niuma, spalva tai labai labai. O labiausiai pavydu tai laiko lauke (virbalai ir siaip rankinuke sedi, nors pasinesioju).

Atsakyti

oj plaim, jaučiu neteisingai parašiau

ne siųsi, o SIŪSI

Atsakyti