Sarange, tikiu kad dabar tai jau tikrai viskas bus gerai .
turi but gerai
Labas merginos. Gal ir keistai, o gal net kaip anglai sako "creepy" skamba, bet jau kokia dešimt metų esu jūsų pakabukas
Skaitau, skaitau ir skaitau sąžinigai viską. Suryju kaip skaniausią desertą pokalbius... Per tuos dešimt metų išgyvenau kartu su visomis ir laimes, ir nelaimes. Jūs esat mano motyvatorės visame kame. Naudojuosi patarimais, receptais ir viskuo, kas tik man praverčia gyvenime
Mokinausi megzti, ardyti, gražiai fotografuoti savo darbus be "rozečių"
Per tuos dešimt metų buvau apleidus mezgimą, po to gimus sūnui vėl jį atradau. Bet skaityti nenustojau ir nenustosiu tol, kol gyvuos supermamos
Gal nebūčiau išlindus į eterį ir greičiausiai toliau liksiu pasislėpus, bet tiesiog negalėjau neperduoti linkėjimų Šarangei. Sveikatos ir nu tikrai svarbus žmogus esi, net ir forumo pakabukams
Rsayte, o kaip tu spuogus mezgi? kažkada klausiau čia, bet tavęs man rodos nebuvo tarp atsakymų
Kad kazkada lyg ir rasiau
Is vienos akies padarau 3 arba 5 akis, kelis kartus jas ismezgu ir sumezgu i viena.
Hekate, sveika islindus is pogrindzio
Nusileidau.... ![]()
Hekate, ačiū,.... nu šakės.... Kantrybė 10m pogrindy tupet....
Nors mezgejos visos su kantrybe.
Atvirai pasakius, tai ne kantrybės, o drąsos neturėjau
daug kartų norėjosi rašyti, bet taip ir ..... Šiandien buvo svarbi priežastis ;)
Hekate, nu kantri motera
Sveika išlindus iš pogrindžio ![]()
Aš šiandien virbalus iškeičiau į adatą.
IMG_20190522_115615_resized_20190522_123152354.jpg 230,44KB
0 Parsiųsta kartų
Hekate, kad jau sukaupei drąsos, tai lik ir nepabėk
Sveika prisijungus.
Mano dalis pietų: relaxas, saulės gaudymas, Vit D gamyba ir šiaip geros emocijos, nes paskutiniu metu dūmai rūksta iš ausų. Dirbu su savim.
60739770_1003173726557779_8593880408519606272_n.jpg 181,56KB
0 Parsiųsta kartų
Hekate, tai kad jau išdrįsai, gal jau nebelįsi atgal į pakabukus, o dažniau pasisakysi.
Oj
koks gražus Liniukos gėlynas
taip rimtai ėmei ir iškeitei
ką siųsi?
Hekate be svarios priežasties burnos neaušina (t.y. pirštų nemiklina
gali ir dažniau įsiterpt, paskutiniu metu labai rimtai ir nemezgam
turiu momeny, kad mažai apie mezgiminius reikalus kalbam
oj plaim, jaučiu neteisingai parašiau
ne siųsi, o SIŪSI