Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ne nu kodėl nesamones, samonės, tiesiog pagundų daug :D

netyčia tai neužsisakiau ir aš tiesiog reikėjimų visokių daug atsiranda, ko net nesugalvotum norėt kol nepamatai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 gegužės 2019 - 13:47

Man Vilius buvo netyčia savo prekių užsakęsužsakęs. Visa laimė, kad suvedus tą kortelę, kurioje retai ir mažai įplaukų būna. Tuo metu tuščia buvo, apmokėjimas neįvyko,  tai anuliavau užsakymą. El paštu gavau pranešimą, kad užsakymas yra. Po tokio bajerio atsijungė nuo mano accounto, tik parodo, ko norėtų. 

Atsakyti

mano vaiks taip kažkokių pagerinimų žaidime parsisiuntęs buvo per savo planšetę, gerai kad man pranešimai pareina iš karto kad nuskaityta, jis vaiks nežinojo kad ten už tikrus pinigus perkasi, paskui patikrinau ir pratryniau kortelės duomenis greit

Atsakyti

Katuk, aš esu nėrus žaisliukų iš ecolove. Paskutinis zuikis irgi iš jų buvo. Tai kaip dėvėsis nežinau dar :) šiaip jie neblizgūs, storesni, pakankamai minkšti. Mankas užkliuvo tai kartais netiksliai pataikius koks siūliukas plonas pasilieka. Tai gali mezgant gal irgi pabėgiot. Bet nesu tikra, nemezgiau,tik nėriau standžiai :)

Atsakyti

Hekate, labas ;) jei fotkint be rozečių išmokai tai pasirodyk :D

Atsakyti

Laba diena,

Ale kantrybės kiek žmogus turi tupėt pakabukuose :blink: :D Sveika pagaliau išlindus :4u:

Atsakyti

Hekate, labas, pasirodyk, ką numezgus  :4u: . Gerai, kad išlindai, kad ir po 10 m. Šarangei reikia visų mūsų palaikymo, gerų minčių ir teigiamos energijos niekada nebūna perdaug. Branduolinė ypatinga mūsų motera ♥. 

Atbuvau dar vieną renginį (ne paskutinis šią savaitę) ir lėksiu į didžiosios koncertą. Nežinau, kaip jai ten seksis, kai tik šią savaitę nuėjo parepetuot, nu bet leido jai dainuot...

Gavau dvynuko intelekto testo rezultatus, na, pasigirsiu, kad prie ypatingai intelektualių priskaitė jį :) - tarp 2 proc intelektualiausių patenka. Ale taigi galvoj - tarp sprando ir kaklo atsirado skausmingi guzai... Tikrai ne įkandimai, kokie 3 gal, poodiniai. Neįsivaizduoju ką daryt... Sakau, proto gumbai išdygo. Gal kokie nors ten limfmazgiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 gegužės 2019 - 16:09

Restar, kokios gražios naujienos dėl berniuko, nors kiek tavęs klausaus visi taviškiai vienaip ar kitaip paturbinti... Laikau kumščius, kad dėl tų guzų viskas susitvarkytų.

Šarangėl, mintimis su tavimi🎈

Atsakyti

Restar, 90proc kad ten limfmazgiai. Jei ilgai neišnyks, reiktų pažiūrėt echoskopu.

Atsakyti

Vėjaraupiai nr.2 :B

Šarange, vis pamintiju apie tave. Laikykis :4u:


 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 22 gegužės 2019 - 20:22

Aš šnd pagalvojau apie save, kad ne bereikalo yra posakis- Sorok liet- baby niet  :oh:  byru per visu galus. Pačiai net neįdomu su savim. Liepė pasitikrint, ar išvaržos neturiu stuburo apačioj. 

Šnd rūbų radinių diena pas mane. Vieno draugas išėjo, megztuką paliko. Vilius Emilį iš darželio parsivedė su kito vaiko bliuska :D 

Einu pamegzt.

Atsakyti

Šarange, visa širdim su tavim  :heart: .

 

Niuma, palauk...Juk kaip ten sako: лет сорок пять- баба ягодка опять...   :D

 

Man tas  сорок пять , jau praėjo, ir uogelių  jau irgi nėr... kaip visa nepaslanki, girgždanti, tratanti... :oh:  kol išsijudinu, tai klibinkščiuoju beveik kaip mano mama 79... :(

 

Bet tai kas pralošė lietų? Gal Guoga užstatė?  :D  Klaipėdoje lijo, Vilniuje irgi palijo...nu pas mus... :unsure:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 22 gegužės 2019 - 21:35