Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš tau lietuviškai papasakosiu :D

Kai tau 20, gali baliavot/šokt/gert/rūkyt/dainuot (tinkamą pabraukt) iki paryčių, tada į dušą ir į darbą. Ir darbe atrodai taip lyg saldžiai miegojai savo lovytėj.

Kai tau 30, jei per naktį uliavojai, tai ryte darbe taip ir atrodai :D

O kai sueina 40. Ateini į darbą savo lovoj išmiegojęs, o atrodai taip lyg būtum iki paryčių ... tinkamą įrašyk pati :D

nu įdomu kaip ten po 45 tada jau pagal šitą teoriją?

turėtų gi vėl 20 sugrįžt taip išeina :D

o realiai tai aš blogiausiai atrodžiau kai buvau 30, bo nes buvau šviežia mama ir per naktis ne dėl balių nemiegodavau

kai per naktį šoki dainuoji baliavoji, ryte bent akys blizga :D o va kai slankioji po namus kaip zombis su pižama neplauta galva ir paguodai pavalgai chalvos su keptom bulvėm tai taip ir atrodai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 gegužės 2019 - 10:00

o kad ryte atrodytum, o gal tiksliau jaustumeisi išsimiegojęs ko gero reikia tiesiog išsimiegot

ne 6 valandas, man kažkaip vis dar kaip vaikystėj miegui laiko gaila, tai va kai neišsimiegu tada ir savijauta atitinkama, ir bent man jinai nuo amžiaus nepriklauso

o va atrodymas, čia jau nieko nepadarysi, man išvaizda pirmoj vietoj niekada nebuvo, niekad gražuole nebuvau tai dėl kokios ten raukšlės ir nesitraumuoju ir veidrodžio išmest nenoriu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 gegužės 2019 - 10:07

o kad ryte atrodytum, o gal tiksliau jaustumeisi išsimiegojęs ko gero reikia tiesiog išsimiegot

Tai vat  :ax:  kai po 40 praeina kažkiek metų daug kam išsimiegot tampa misija neįmanoma :unsure:  ir čia net ne valandų skaičiaus klausimas ir ne mažų vaikų buvimas

Atsakyti

ale tikrai, kol neateina tas laikas, tai ir negalis suvokt kaip ten būna :D  qqte

bandžiau aš ir miegot ilgiau, ale bet nugis 12 valandų niekaip nesigauna, 8 max, kitaip tektų pradėt miegot dar iš darbo neišėjus :D ir iš tikro joko skirtumo

ir ne grožyje esmė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 23 gegužės 2019 - 10:14

o va atrodymas, čia jau nieko nepadarysi, man išvaizda pirmoj vietoj niekada nebuvo, niekad gražuole nebuvau tai dėl kokios ten raukšlės ir nesitraumuoju ir veidrodžio išmest nenoriu

Tai  ir aš ne apie raukšles ir grožį  :rolleyes: 

Atsakyti

Katuk, ar tu kvepalus nusipirkai?

Atsakyti

Katuk, ar tu kvepalus nusipirkai?

nea

o turi ką pasiūlyt?

Atsakyti

jo šitą iš kolegės girdžiu vos ne kasdien :) jau jai tiesa virš 50

nelaukiu :D

nors kai buvau vaikas man realiai būdavo sunku užmigt, vakaras buvo sunkus laikas, nes tėvai guldydavo 9 valandą (gi geri tėvai, vaikui reikia režimo) ir aš bent 2 valandas kankindavausi vartydavausi mėgindama užmigt

ryte aišku keltis sunku bet vakare vėl ta pati istorija...

Atsakyti

Oi, taiklioji NItė atėjo ir tiesiai šviesiai viską išklojo :D

Kažko nenoriu apie amžių šiandien :). Būna gi žmonių ir nuo jaunumės paliegusių. Ypač sutinku su Qqute dėl gyvenimo būdo.

Blyn, nuo sofos dirbti man daug nepatogiau, negu darbe ant kėdės....

Atsakyti

ale tikrai, kol neateina tas laikas, tai ir negalis suvokt kaip ten būna :D  qqte

bandžiau aš ir miegot ilgiau, ale bet nugis 12 valandų niekaip nesigauna, 8 max, kitaip tektų pradėt miegot dar iš darbo neišėjus :D ir iš tikro joko skirtumo

ir ne grožyje esmė.

sakai 3 mėnesiai kažką radikaliai pakeis ir staiga suprasiu kad jau?

nežinau nesureikšminu aš tų skaičiukų pase :D moteroms hormonai savo daro žinoma, ne amžinai gyvensim, bet kad gyvenimas būtinai turi būt nekokybiškas dėl skaičiukų nesutinku

gyvenimo būdą keist reikia tokiu atveju, jei nesant priežasčių tik dėl skaičiukų staiga subyri

nekalbu apie lėtines ligas kurios deja mažėjant moteriškų hormonų labiau ima reikštis

o daug miego (12 val) deja nėra išsimiegojimo garantas ir persimiegojimas irgi taip pat kenkia sveikatai

pas kiekvieną tas skaičiukas kiek valandų miego reikia skirtingas

ir aš kai gyvenimas privertė miegot 8 valandas jaučiausi kaip agurkėlis :)

Atsakyti

Labas. Ačiū , kad priimat. Labai norisi bendrauti, bet kai matai, kaip ateina naujos, pradeda rašyti, bendrauti ir tada vieną dieną ima ir dingsta lyg niekur nieko. Nesinori būti vienai iš jų ir sugadinti tos romantikos :D Pasirodysiu ir pati, bet neturiu jokio internetinio albumo, o iš kompo paprastai kaip suprantu nuotraukų neįkelsiu :) Būtų nesąžininga bendrauti žinant apie jus daug, o apie save napapasakojus nieko :)

Kalbant į amžiau temą... skaudi tema nors man tik 32, bet savijauta, antsvoris, gyvenimo būdas, panikos priepuoliai ir nerimas lėmė tai, kad mano biologinis amžius siekia mažiausiai kokią septintą dešimtį ... Gimė vaikas po dešimties metų laukimo ir tik dabar pradedu jausti organizmo reikalavimą keisti viską, su kuo esu susigyvenus. Nu nes dar penkmetis ir neturėsiu turbūt net sveikatos su vaiku kamuolį paspardyt. Apsileidimas savo duoda....

Atsakyti

Hekate o kodėl iš kompo neina įkelt?puikiai nuotraukos įsikelia iš kompo, svarbiausia per didelių nekelt (berods iki 2Mb leidžia? tiksliai neatsimenu)

Atsakyti