Bent jau mano Vilniuj tai nelijo ![]()
Nei link Molėtų, nei link Kauno. Nors debesys buvo susitvenkę trumpam.
Restar, kaip faina dėl vaiko tavo rezultatų!
neaiškiai pasakiau...ne šiandien lijo..gal praeitą savaitę..
bet visgi lijo... O pas mus ir tada tik vos pakrapijo- po retais lavandų keriukais sausa žemė...5 km nuo mūsų tėvų sodybėlėje iš viso nelijo...
![]()
į šunės voljerą įniko lankytis ežiai
randa šio to vakarienei..o bumba, o čepsi valgydami...
Šunytė stebisi, kraipo galvą, kas per svečiai ...
Freke, tu - aiškiaregis... Nu tiksliai, o aš galvoju, ko tokia netikus pasidariau.. Tada, pagal aną posakį, yr vilčių, kad tas uogos amžius dar man ateis... ![]()
paskaičiau iš pat ryto pabudus jūsų plepesius apie tą nelemtą amžių ir matyt taip nekaip nusiteikiau diena, nu taip graudulingai savigaila užsiimu, kad net pačiai nemalonu. pliam.
nors kai NIumos pastebėjimą apie 40-metį perskaičiau, tai prisipažinsiu, kaip tikra lietuvė, širdyje netai kad pasidžiaugiau, bet toks jausmas - nu va, aš buvau teisi
reiškias su manim viskas normaliai. nu nes mano organizmas irgi byrėt pradėjo sulaukus to amžiaus. bet kodėl uogos amžių pavėlino, o subyrėjimo ne
žodžiu, reikia kažką daryti
o ką daryti, jeigu ryte atsikėlus varikliukas neužsiveda ir visą dieną ant buksyro ....
uj negasdinkit su tais 40
aš dar nenusiteikus buksuot
nors kolegė viena prieš pora metų už mane dar pora metų jaunesnė sako va kaip tai merginai pavydžiu jaunystės (nu 25 metai ta jaunystė) o pačiai gal 35 yr o gal ir ne
sakau o ko pavydėt?nu sako o tu ką ant sveikatos nejauti?
:hmm:35-37 metų ant sveikatos dėl amžiaus kažką jaust galima?gal ne amžius tada o gyvenimo būdas kaltas sakau?klausiu o tai kas su sveikata..nu va nugarą skauda, o tau neskauda?
bet tai aš pažįstu daug žmonių kuriems nugaras skauda ir 30 nesulaukus, prie ko čia amžius?ir dar toks :hmm:tuo labiau kad ta pati kolegė taip pat stenėjo su nelaiminga veido išraiška ir dar 30 neturėdama
nu žodžiu, apsimesiu kad man jokie 40 šiemet nesueis, arba rusiškai nesuprantu
nu žodžiu, apsimesiu kad man jokie 40 šiemet nesueis, arba rusiškai nesuprantu
aš tau lietuviškai papasakosiu
Kai tau 20, gali baliavot/šokt/gert/rūkyt/dainuot (tinkamą pabraukt) iki paryčių, tada į dušą ir į darbą. Ir darbe atrodai taip lyg saldžiai miegojai savo lovytėj.
Kai tau 30, jei per naktį uliavojai, tai ryte darbe taip ir atrodai
O kai sueina 40. Ateini į darbą savo lovoj išmiegojęs, o atrodai taip lyg būtum iki paryčių ... tinkamą įrašyk pati