Hekate, na tu visiškai jauna! Net nesiskaito ir nesitiki, ką rašai. Įtariu, kad visgi antsvoris labiausiai prideda tos savijautos. Noriu tik padrąsinti - kai jau visai viskas užknis - tikrai gali imtis ir keisti situaciją. Ir būti laiminga. Nes fizinė būsena prie dvasinės labai daug prideda - ir gero, ir blogo. Kai pagalvoju..man tavo amžių - tiek daug ką pakeisčiau
. Bet ir dabar dar nesijaučiu, kad būtų vėlu. Taigi, tik drąsiau, nuo minčių prie aktyvaus veikimo
.
Iš kompo nuotraukos keliasi
aš tik iš kompo foto keliu. Nesinaudoju telefonu
Jei per didelės foto, tai pamažinu pačiam kompe su paint programa, t.y. pamažinu iki 1500 pikselių ir būna
Kažkokia pensinykių palata
Sportas, veikla, nauji hobiai daugumai reikalus pataisytų. Man irgi
Bet šiandien apie nieką net galvot nesinori. Gerklę skauda baisiai, gulinėju su knyga visą rytą.
Nu sveikos gyvos, pencinykės ![]()
Aš galvoju, kad dažnai viskas mūsų galvose tiesiog yra
kam skaičiukai visų pateisinimų priežastis, kam koks ligos pavadinimas, kam dar kas nors. Mum tiesiog patogu nurašyt/užkabint viską ant kokios priežasties. Žmogus taip jau sutvertas, kad priežačių ieškotų, tik klausimas, ką po to jas atradę darom - galim ir norim pakeist, ar neudojam kaip nepakeičiamą pasiteisinimą? Čia jau kaip Lace sako: kur nori, ten esi. Emocingas žmogus padaras ir nieko nepadarysi. Užeina noras gailėt savęs ir ką, gaili ![]()
Beje, pokalbį su Oželyte irgi peržiūrėjau šįryt. Nu nereali persona ![]()
Grįžtam prie mezgimo. Patarkit kaip užbaigt sijono apačią:

Galvoju, gal reik nuardyt tas porą eilių iki gėlikių (jos privalomos ir nediskutuotinos)
ir padaryt i-cord geriau? Gal i-cord gėlikių spalva? O gal nuardyt ir užbaigt paprastai iškart po gėlikių? Šiaip tikslas būtų siūlo pataupyt, nes viršuj dar reiks,o ne kažką liko....
sakai 3 mėnesiai kažką radikaliai pakeis ir staiga suprasiu kad jau?
nežinau nesureikšminu aš tų skaičiukų pase
moteroms hormonai savo daro žinoma, ne amžinai gyvensim, bet kad gyvenimas būtinai turi būt nekokybiškas dėl skaičiukų nesutinku
gyvenimo būdą keist reikia tokiu atveju, jei nesant priežasčių tik dėl skaičiukų staiga subyri
nekalbu apie lėtines ligas kurios deja mažėjant moteriškų hormonų labiau ima reikštis
o daug miego (12 val) deja nėra išsimiegojimo garantas ir persimiegojimas irgi taip pat kenkia sveikatai
pas kiekvieną tas skaičiukas kiek valandų miego reikia skirtingas
ir aš kai gyvenimas privertė miegot 8 valandas jaučiausi kaip agurkėlis
konkretus skaičiukas kiekvienam savo
man 8 valandos miego yra tas minimaliausias minimumas, kad galėčiau normaliai funkcionuot. Miegodavau ir po 10 val, ir po 12 val., kai galėjau sau tai leist
oj kaip seniai tas buvo
Ir amžiaus problemos ateina skirtingai
vienam 39, kitam 47
Kažkokia pensinykių palata
Sportas, veikla, nauji hobiai daugumai reikalus pataisytų. Man irgi
Man ir senas hobis labai patinka
apie naujus net negalvoju
taip sau gal kartais su kokiu papuošalu vienu kitu pažaidžiu
kai užsimanau naujo blizgučio
oi tie skaičiukai tikrai individualūs ir nėra taip, kad va šiandien 40, o ryt neatsikeli iš lovos
palaispniui tos bėdos eina, ir net negali sakyt, kad jos staiga atsirado, ar jų nebuvo, tiesiog tu pradei jas jausti ir sunkiau nekreipti dėmesio,
aš pvz nesakau, kad visiškai sugriuvus, oi ne. toli gražu. bet tarkim regėjimui antsvoris ar gyvenimo būdas, maistas tikrai jokių įtakų neturi, ar bent jau ne tokias tiesiogines. iš pradžių net nesupranti, kas tau daros, nes regėjimas silpsta labai pamažu, ir tik kai jau pradeda lietis vaizdas kasdien ir kai atkreipia dėmesį aplinkiniai, kad per toli rankas ištiesei norėdamas perskaityt, ir dar kai gydytojas patvirtina, kad tai amžiaus įtaka, supranti, kame šaknys. man tas supratimas įvyko apie 42 metus, o mano bedraamžė pažįstama ir prie 44 dar nesiskundžia tuo.
ir mane tai labiausiai knisa energijos trūkumas. va tas jausmas, kai atsikeli ryte labiau pavargus nei vakare. ir tikrai čia daugiau hormonų ir besidėvinčio organizamo įtaka, o ne nemiego ar blogo maisto. mano maistas kaip tik sakyčiau pagerėjo lyginant su 30mečiu
a jo man mano seni hobiai irgi labiausiai patinka, bet labai jau puikiai pajuntu jei įtaką jei kiaurą dieną tik ir hobiauju (mezgu arba skaitau)
nu tai nori nenori tenka pajudėt
katuk nu tavo nuovargis tai gal skydliaukės įtakojamas?
jei tikrai ranką prie širdies pridėjus sau gali pasakyt kad judi pakankamai (nes nuo sėslaus gyvenimo būdo irgi nuovargis kamuoja būna pasitaiko)
aš ryte pavargus būnu kai po stipresnės treniruotės nepakankamai išsimiegu, nu teip teip su amžium organizmui atsistatyt reik daugiau laiko ![]()
Testuoju. Jei pavyks prisistatysiu ![]()
60710632_814890848869597_541513917675864064_n.jpg 29,49KB
0 Parsiųsta kartų
Laba diena
kaip Šarangė?
Kada gerų žinių galima tikėtis?
Hekate, sveika prisijungus
Baisiai smagu, kažkaip senokai mes sektoje naujokių neturėjome
Iš kokio miesto esi, ką gyvenime veiki?
Aišku ir į mezginius bent akies krašteliu baisiai įdomu pažiūrėti
Apie amžių dejuojat?
Aš tai kažkaip tikrai negaliu amžiumi skųstis - niekas niekur nebyra, jaučiuosi gerai, išvaizda irgi nesiskundžiu, labai dažnai išgirstu nusistebėjimą dėl savo amžiaus, sako, kad atrodau jaunesnė.
bet dažnai girdžiu nuomonę, kad tas byrėjimas labai tiesiogiai su klimakso pradžia siejasi, tai pas mane gal dar neparėjo
turbūt vienintelis tikrai nervuojantis amžiaus minusas - skaitymo akiniai
ypač kai aš visą gyvenimą turėjau nepriekaištingą regėjimą.
Mano Aušra įstojo į Žirmūnų gimnaziją.
Oho, kokia žavi žirafa. Net man, žaislų nemėgėjai, patiko. ![]()
Lace, džiugu, kad įstojo.
Maniškė irgi įstojo į Biržišką, bet kadangi įstojo ir į savo, tai ten ir liks.
negaliu.
nei rankos prie širdies pakelt ![]()
nei pasakyt, kad judu pakankamai
bet esmė amžiaus įtakos ne tame, o tame, kad gyvenimo būdo praktiškai nepakeičiau. t.y. nejudėjau anksčiau, nejudu ir dabar, bet tas nejudėjimas skirtingom jausenom pasireiškia
va tą ir noriu pasakyti, kad vienaip visus tuos aplinkos ir savo vieksnumo padarinius perneši, kai tau 30 ir visai kitaip po dešimtemčio ar dviejų
ir nesiplėskim į ligas. pas mane visko pilna, ir negali žinot, ar čia vienas kas kaltas, ar visi iš karto.
Abelo patarimų nelabai turiu. reiktų bandyt ir žiūrėt, kaip geriau atrodo. ir dar kausimas kokio efekt sieki, kad nesigarbanotų netrauktų ir panašiai. Baltu siūlu gal neužbaigčiau, nes neišisryškins tada gėlytės. nu ir gal iškart užbaigus nebūt gražu, bet reiktų pabandyt
oho, žirafa kaip iš interneto platybių. čia gal su sėdėjimo funlcija? kokio ji didumo?