Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ačiū Qqčiuk :wub:

Ir tikrai pritariu, kad viskas mūsų galvoje. Jei aš neturiu streso, kažkokių išgyvenimų, tai skraidau kaip jauniklė ir tikrai niekas nepasakys, kad tai bobikei jau stuktels 43. Bet jei kažkas graužia man širdį (juk esu nepataisoma trydalė), tai tada taip ir atrodau, taip ir jaučiuosi.

Tu esi pozityvus žmogiukas :wub:

Atsakyti

Sveikos, sedziu ilsiuosi, ir galvoju, ar ir man cia saves pagailet, ar praeis. Grindis ropom issiploviau 1 kambario buto (savo kambari panele tegu pati plaunasi), jau pavargau ir reik poilsio, kojos dreb. Va ir visi fiziniu gebejimu maksimumai. Batus uzsiristi pasilenkti irgi jau biskeli beda (na bet tai su laiku praeis). Energijos irgi ner, is lovos reik isverst, dienos metu gelbeja tik kava ir saule. Ale ir 40 jau ant nosies....

Abelo, jei darysi balta sijono apacia, bus nuolat pilkas gi... Nebent mergike svaruole. Maniskis ir tamsiai melynus treningus taip sudirba, kad galima kas pusdieni skalbt.

Nuosirduko pledas laaabai grazus, ieskau kazko ko ir as norec, nu bet... Siulus rinkausi ilgai ir nuobodziai ir parsiveziau ne tai ko norejau, su schema tas pats. Ir apskritai, pati nezinau ko noriu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 23 gegužės 2019 - 13:35

Aš visoms be energijos primygtinai rekomenduoju pabandyt sportuot ir tikrai po kelių savaičių pamatysit skirtumą. Iš savo patirties sakau. Tik reikia protingai sportuot. Vien vaikščiot kad ir 12000 žingsnių tikrai nepakanka. Vien nuo to kokie nuo sėdėjimo sustingę pečiai neatsipalaiduos. Reikia derint ir kardio, ir tempimą, ir raumenims krūvį. Viskas išsijudins, atsiras energijos, nusimesit sunkią metų naštą :D Na regėjimo gal nepagerins, ale gi kaip gražu kokie stilingi akiniai :wub:

Nuoširdi, tavo pledukai nuostabūs :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka aš jau bijojau sakyt apie sportą, galvojau nušvilpta būsiu, nugi sako žmonės kad niekam energijos nėr, o čia bac atšokuoju aš su savo genealiais pasiūlymais :D

o dėl regėjimo taigi nieks nežino dėl ko tuos akinius nešiojat, ar nuo vaikystės ar gal dėl stiliaus, ar va apsaugai nuo kompo kaip Šarangė

klausimėlis iš e. avalynės kas perkat, viskas ok?realiai nemokamas grąžinimas?ilgai paskui pinigų laukt reik?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 gegužės 2019 - 15:17

tai kad tų visokių reikaų amžiaus yr ir daugiau, ne tik akys ir sustingę sąnariai. bet manau, akd kiekvienai individualiai, o ir iš nenoriu čia viešai visų savo bėdų pasakot

apie sportą iš dalies pritariu, ir planuoju :D  ką nors viekti tuo klausimu. kada nors :D

bet šiaip su sulėtėjusia skydliauke kai kurios sporto šakos, ypač aktyvaus sporto, nerekomenduojamos. vėlgi, individualu greičiausia

Atsakyti

klausimėlis iš e. avalynės kas perkat, viskas ok?realiai nemokamas grąžinimas?ilgai paskui pinigų laukt reik?

Realiai. Grąžina eurus, kai gauna grąžintą prekę, atitinkančią jų reikalavimus (t.y. nenešiotą ir t.t.)
Man grąžino € gal per 10d. :hm:

Atsakyti

qqte, aš siunčiausi, bet be grąžinimo, tai neturiu patirties

Atsakyti

Nėra visiems vieno recepto - aš šitos politikos apologetė :).  Bent jau man būna laikotarpių, kai fiziškai vos pavelku kojas ne dėl kažkokio persidirbimo. Vos laiptais užlipu. Rankų negaliu pakelti. Tiesą sakant, vos liežuvį apverčiu. Iš pasilenkimo ar atsitūpimo pozicijos vos spėju kur nors atsisėsti, kad nenugriūčiau (šitas tai dažnokai...) Taip kad... Ir kai lankiau aktyvias mankštas - nugaros nebeskaudėjo (rankai nepadėjo :) ), bet nei karto nejaučiau jokios euforijos ar gero jausmo po pasportavimo. Greičiau beviltiškumą, kad ir tas neišeina, ir anas, ir kad visa uždusus darau "per negaliu"...

Atsakyti

man geras jausmas ir euforija būna nes baigėsi :D nu realiai nekaifuoju aš kaip viena kolegė pritūpimą darydama ar ten kokį atsispaudimą

bet kai baigiasi koks kaifas būna kad laisva va jau :)

ir lengvumas šioks toks aišku

o dėl to kad tas anas neišeina ir per negaliu daryt tai čia treneris turi sužiūrėt kad pastangų reiktų įdėt kaip reikalas (kitaip netikiu sporto nauda, neturi būt lengva manau) bet jei niekas neišeina gal netinkamus pratimus duoda?

aš po 3,5 metų pilateso lankymo pagaliau džiaugiuosi kad galiu rankas iškelt ir atlošt pečių neiškeldama ir galvos neįtraukdama

kad galiu ant rankų pasirėmus nemažai pratimų padaryt ir neskauda taip riešų :) kad pritūpimą galiu padaryt nedrebindama kelių...

ir kas juokingiausia kad tie patys pratimai kurie pradžioj atrodė lengvi dabar pasidarė sunkūs, nes išmokau taisyklingai juos atlikt

nu jaučiu teks iš tos avalynės pirkt, reikia basučių, o parduotuvėse tokios pasiūlos nėra

Atsakyti

Realiai. Grąžina eurus, kai gauna grąžintą prekę, atitinkančią jų reikalavimus (t.y. nenešiotą ir t.t.)
Man grąžino € gal per 10d. :hm:

apie savaitę užtrunka pinigai po to, kai batai grįžta pas juos.

Daug kartų pirkau, ir grąžinau ne kartą. Viskas visada gerai praėjo. Ir dabar laukiu trejų batų :rolleyes: taip, pas mane gyvena šimtakojis batų drakoša :D

Atsakyti

Valio! Būsiu nebejauniausia sektoj :D 

Hekate, sveikinu perėmus titulą  :4u: 

Graži šemynėlė  :wub: o ir pati daili moteris esi! Lygus mezgimas ir man tikriausiai dažniausiai ištinkantis reikalas :) nebent va kur ant padalkų paįvairinimui kas nors  :D​ 

Atsakyti

nuo jauniausios iki seniausios tik 20 metu skirtumas :D

Atsakyti